Jump to content
BulForum.com

искам да питам - интернет през Евроком ???

niko

Recommended Posts

Ако на някой му се занимава да ми пише - Смятам да си

пусна интернет в къщи , но на най ниската тарифа - 15 лева / 18,00 с ДДС

Интересува ме с каква реална връзка мога да тегля от сърварите на Евроком

т.е - какво ще ми показва Get Right като скорост на трансфер

И изобщо- ще мога ли да си свалям филми и игри ?

На работата имам Интернет , плащаме 66 лева но всичко минава през сървъра и незнам защо , но на мен повече от 18 -20 kb/sek не ми дава, може би така е настроено.Знам че има разни коментари из форума , но никъде не пише точно това което ме интересува .Благодаря предварително

Ако на някой му се занимава да ми пише - Смятам да си

пусна интернет в къщи , но на най ниската тарифа - 15 лева / 18,00 с ДДС

Интересува ме с каква реална връзка мога да тегля от сърварите на Евроком

т.е - какво ще ми показва Get Right като скорост на трансфер

И изобщо- ще мога ли да си свалям филми и игри ?

На работата имам Интернет , плащаме 66 лева  но всичко минава през сървъра и незнам защо , но на мен повече от 18 -20 kb/sek не ми дава, може би така е настроено.Знам че има разни коментари из форума , но никъде не пише  точно това което ме интересува .Благодаря предварително

Az sum na takava tarifa i teglq filmite s celi dni :angry: Po-dobre ne se hva6tai da tegli6 filmi ;)

Dam , edin priatel e s dustupna i voabshte 4e se zanimava da tegli filmi i igri. Izpolzva neta za 4at i MP3 :) Kakto ve4e i drugite ti predlojiha - dostupna + e 10 puti po-iaka ( Poradi 100 000 000 pri4ini)

moj 4ovek ako iska6 da ima6 polza ot toj net po-dobre daj 30lv za dostupna+. az sum na takava i biva. ot warez svalqm s 30, no bg sitovete sa pulna muka! ti zima6 re6enieto, no po niskoto ne struva

awe 4ovek kvo ti stava, ne6to ne si v nastroenie. kak da nqma igri. si4ko si se ka4va. naskoro nikvi novi interesni igri nqma, za tva nqma nikuv upload.

Дам всеки СУПЕРХИТ се качва. Ма лошото е че суперхитовете са по 10-15 на година. На останалите игри ни стига и папката .. нея ше си сваляме :)

tva e praveno za masoviq gamer. nqkoj da igrae nqkoq podobna na Chicago 1930 igra koqto ti mi preporu4a. az q svalih i si q pukam s noo interes. no za nqkoi hora e prekaleno trudna. za tva v topica samo 3-ma postvat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...