NEO_DDT Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 хи,аз като нов "пловдивчанин в София" , искам да ви питам правите ли още сбирките,кога и къде? Ами май май се разпаднаха аз се каних ама така и не отидох... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Здравейте. И мен живо ме интересува дали скоро няма да се направи срещичка в тъпото софе, ще се радвам да видя хора, които не сам виждал скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Имаше масово желание по едно време, но организацията се провали. От време на време се виждаме на малки задушевни групички за чай Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Имаше масово желание по едно време, но организацията се провали. От време на време се виждаме на малки задушевни групички за чай Надявам се някои да се сети за моята дребна душица, следващия път. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 аааааа ако е за чай ,мен не ме бройте , но иначе сериозно,обадете се ако пак се събирате,че съм нов-новеничък в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Мхм, ама се обаждайте с няколко дни напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Подарявам билет София - Пловдив за ускорен бърз влак. Трябва да се завери до 17-ти този месец, а аз няма да пътувам в тази посока. Който реши - да драсне едно ЛС, ще се разберем как да си го получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Подарявам билет София - Пловдив за ускорен бърз влак. Трябва да се завери до 17-ти този месец, а аз няма да пътувам в тази посока. Който реши - да драсне едно ЛС, ще се разберем как да си го получи. Добре ще е това да се постне и в Buy/Sell раздела, където повече хора ще могат да го видят. Иначе аз бих ти го взел (и платил) билета, но още не съм решил кога точно ще си пътувам до Пловдив тази седмица - дали петък 17-ти или събота 18-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 За плащане и дума не искам да става - имам възможността и желанието да го дам безвъзмездно. Ако някой реши - оставила съм го на неутрална територия (в чайната на ул. Гладстон 2), просто попитайте на бара и ще ви го дадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Дечица, дойде летният сезон и се преместихме на открито. Какво ще кажете утре или в четвъртък да разцъкаме малко федербал? Може малко битнишко да ви се струва, но дворчето на кооперацията е уютно и прохладно, има и пейчици за бири-мири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Адрес нещо, време.... Иначе аз не съм против, тъкмо утре/днес/ ми се очертава свободен ден, стига да не ме вдигнат пак по тревога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 А някой има ли идея къде има условия за цъкане на волейбол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Не знам за бири и волейболища ще се организираме ли, но да направя едно предложение за намиращите се в София след средата на август. В момента работя по проект, свързан с любителите на кафе, ако има желаещи да се включат в маркетингово проучване на подобна тема, нека пишат по едно съобщение. Очертават се интересни групи с интересни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Не знам за бири и волейболища ще се организираме ли, но да направя едно предложение за намиращите се в София след средата на август. В момента работя по проект, свързан с любителите на кафе, ако има желаещи да се включат в маркетингово проучване на подобна тема, нека пишат по едно съобщение. Очертават се интересни групи с интересни хора Кажи нещо повече де Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Ами трябват ми/ни хора, които традиционно пият кафето си по един и същи начин, независимо каква марка и по колко броя на ден. Правим един предварителен подбор по телефона, след което евентуално ги каним на групова дискусия в офиса ни. Групите се състоят от около 6-8 човека, като тук се обсъждат определени продукти, реклами и т.н. (според изследването). Естествено, за отделеното време респондентите получават ваучери на различна стойност - от 15 до 50 лв. Този месец, както и през септември ще има изследвания за кафе-пиячи, цигаромани и Активиа-използвачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Ами трябват ми/ни хора, които традиционно пият кафето си по един и същи начин, независимо каква марка и по колко броя на ден. Правим един предварителен подбор по телефона, след което евентуално ги каним на групова дискусия в офиса ни. Групите се състоят от около 6-8 човека, като тук се обсъждат определени продукти, реклами и т.н. (според изследването). Естествено, за отделеното време респондентите получават ваучери на различна стойност - от 15 до 50 лв.Този месец, както и през септември ще има изследвания за кафе-пиячи, цигаромани и Активиа-използвачки Ами аз влизам в първите две групи. Иначе не съм Активиа-използвачка хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Аз, между другото, пробвах веднъж една Активиа. После цял ден в тоалетната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Ами аз влизам в първите две групи. Иначе не съм Активиа-използвачка хахаха Но сигурно активно използваш активия-използвачки. Аз пък не пия вече кафе (осем месеца) и не пуша (близо 24 месеца) и Активия не ям. Ако някой ден проучвате пиещи билкови запарки сутрин, обед и вечер - бройте ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Но сигурно активно използваш активия-използвачки. Аз пък не пия вече кафе (осем месеца) и не пуша (близо 24 месеца) и Активия не ям. Ако някой ден проучвате пиещи билкови запарки сутрин, обед и вечер - бройте ме. Хаха ем не знам вече ще ги питам дали са такива или не за да сформирам статистика Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Аз бих се включил в графата на кафе-злоупотребяващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Котето ни е много болно и има нужда от кръвопреливане. Засега сме намерили един котарак, чийто стопанин е готов да помогне. Утре ще направим тест за съвместимост на кръвта. Надявам се да намерим още потенциални котета-кръводарители, в случай че утре резултатите са отрицателни. Ако някой има голяма здрава котка или познава човек с такова животно и има желание да помогне, нека ми прати съобщение. С kopche ще сме безкрайно благодарни на всеки отзовал се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Котето ни е много болно и има нужда от кръвопреливане. Засега сме намерили един котарак, чийто стопанин е готов да помогне. Утре ще направим тест за съвместимост на кръвта.Надявам се да намерим още потенциални котета-кръводарители, в случай че утре резултатите са отрицателни. Ако някой има голяма здрава котка или познава човек с такова животно и има желание да помогне, нека ми прати съобщение. С kopche ще сме безкрайно благодарни на всеки отзовал се. Свържи се с хората тук: http://catfriends-bg.org/Za-kontakti.php Имат опит и връзки с ветеринарни специалисти в София. Имат и котки. Имат опит и с болни котки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Наско, поста ти беше не на място меко казано. Ако не го осъзнаваш сам не знам как да ти го кажем по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Различни гледни точки. Как да спрем жестокостта към животните, ако преди това не сме спрели жестокостта към хората? Не ме карайте да повдигам тая тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Различни гледни точки. Как да спрем жестокостта към животните, ако преди това не сме спрели жестокостта към хората? Не ме карайте да повдигам тая тема...Лесно. Като увеличим жестокостта към хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.