Jump to content
BulForum.com

Местожителство: София

Recommended Posts

В интерес на истината - моите също. Там някъде, дълбоко в себе си подозирах, че нещата отново ще се осерат. Очевидно е, че хората нямат желание да се събират. Защото ако имаше желание - щеше да се намери и начин. Така че конец. Който има желание да пие бира или други напитки в моя компания - знае ми скайпа или знае как да се сдобие с него. А хората, в чиято компания бих пийнал нещо знам как да го намеря...

Така че сАтанасе, дай да му ударим по някоя-друга фанта ечемик :) Драсни един пием кога и къде ще ти е удобно 'се видим ;]

"Крива спица" всеки четвъртък пие бира в "Трабанта".

Софиянци ги остави... :D

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Когато писах този пост - все още живеех в София. А за спиците много добре знам, присъствах, когато се уговори за Трабанта мигрирането :]

• 2 weeks later...

ами аз мисля да стъпя последния понеделник на февруари - 23 тоест, към 8 часа.

който иска да стъпи с мен.

Атанас ме е виждал, може пък и да ме познае.

Надявам се, минаха годинки от тогава.Ако успея да се измъкна, ще пиша тука дали ще дойда.

Ако някой има предпочитание за кръчмичка - нека да казва, аз така или иначе живея в централната част и предвижването ми е лесно.

УГО-то на Неофит Рилски е относително спокойно, но сме отворени и към други предложения :woot

Ако искате да направим едно преброяване на желаещите?

не, разбира се че не връщаме никого... колкото повече толкова повече. А и аз не хапя, вегетарианец съм.

А кога ви е тази среща?

Принципно се опитваме да го направим традиция - всеки последен понеделник от месеца под надслов "Среща за социализиране чрез биропиене на пловдивските софиянци"... сега се пада на 23, понеделика дето идва. В пицария Уго за сега, на ул. Неофит Рилски - има карта някъде тук из темата...

ама до сега не сме отбелязали нито една сбирка =)

П.С. - аз съм двама, me и my better half... значи ще сме поне петима.

Me, myself and kopche също ще дойдем - може да не е точно в 8, но все пак ще дойдем. Имам контакти на s.l.s, ако нещо се прецака в съответната вечер, ще й се обадя да й мрънкам.

Дойде... но в грешното Уго. Call me Blondy...

Така е, като ме оставиха сам да идвам.

Следващия път ще мина да те взема от офиса ти за по-сигурно.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...