kitolino Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 В интерес на истината - моите също. Там някъде, дълбоко в себе си подозирах, че нещата отново ще се осерат. Очевидно е, че хората нямат желание да се събират. Защото ако имаше желание - щеше да се намери и начин. Така че конец. Който има желание да пие бира или други напитки в моя компания - знае ми скайпа или знае как да се сдобие с него. А хората, в чиято компания бих пийнал нещо знам как да го намеря... Така че сАтанасе, дай да му ударим по някоя-друга фанта ечемик Драсни един пием кога и къде ще ти е удобно 'се видим ;] "Крива спица" всеки четвъртък пие бира в "Трабанта". Софиянци ги остави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Когато писах този пост - все още живеех в София. А за спиците много добре знам, присъствах, когато се уговори за Трабанта мигрирането :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Някой може ли да ме упъти къде има автоморги в София ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 някой ходи ли последния понеделник от месеца в Уго? Колко сме още в София и колко имат желание най-накрая да го направим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Аз там никога не съм стъпвал.А колко са в наличност - никаква идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ами аз мисля да стъпя последния понеделник на февруари - 23 тоест, към 8 часа. който иска да стъпи с мен. Атанас ме е виждал, може пък и да ме познае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Аз не съм сигурен да ли ще съм в София тогава иначе и аз бих дошъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Надявам се, минаха годинки от тогава.Ако успея да се измъкна, ще пиша тука дали ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 не съм се променил... още съм объл, късо остриган и брадат... ама не съм Караман - той има длъжка косица и не е объл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Да, той е квадратен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Да, той е квадратен ...и винаги гладен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 E, хайде. Копче? Копчелюбец? Не се ослушвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Аз не мога - налага ми се да ходя до Пазарджик за няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Ако някой има предпочитание за кръчмичка - нека да казва, аз така или иначе живея в централната част и предвижването ми е лесно. УГО-то на Неофит Рилски е относително спокойно, но сме отворени и към други предложения Ако искате да направим едно преброяване на желаещите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ще остане Неофит Уго... и май ще сме само трима като гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Четирима Но никого няма да върнем, така че може мъничко по-смело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 не, разбира се че не връщаме никого... колкото повече толкова повече. А и аз не хапя, вегетарианец съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 не, разбира се че не връщаме никого... колкото повече толкова повече. А и аз не хапя, вегетарианец съм. А кога ви е тази среща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Принципно се опитваме да го направим традиция - всеки последен понеделник от месеца под надслов "Среща за социализиране чрез биропиене на пловдивските софиянци"... сега се пада на 23, понеделика дето идва. В пицария Уго за сега, на ул. Неофит Рилски - има карта някъде тук из темата... ама до сега не сме отбелязали нито една сбирка =) П.С. - аз съм двама, me и my better half... значи ще сме поне петима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Me, myself and kopche също ще дойдем - може да не е точно в 8, но все пак ще дойдем. Имам контакти на s.l.s, ако нещо се прецака в съответната вечер, ще й се обадя да й мрънкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ще опитам и DeZoeker да организирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Или не се намерихме, или overman не дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Дойде... но в грешното Уго. Call me Blondy... Така е, като ме оставиха сам да идвам. Следващия път ще мина да те взема от офиса ти за по-сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 О, ами ние сме си за бой. Можех поне един телефонен номер да оставя, ако изникне нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 хи,аз като нов "пловдивчанин в София" , искам да ви питам правите ли още сбирките,кога и къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.