step_by_step Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Разбира се че,"Свети Валентин"-денят на влюбените Имам стахотна жена в която съм Влюбен все още!!!! <{POST_SNAPBACK}> [/quotе] Тцеееееййй, тц,тц,тц. Ако някой не е разбрал- жена му, това съм АЗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Але най-зарибено е да си сас шарка и да кибичиш в нищото докато се депресираш(като мен) Дори не мога да пия щото няма с кой... Така че "празниците" и тая година ш ги подмина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Але най-зарибено е да си сас шарка и да кибичиш в нищото докато се депресираш(като мен) Дори не мога да пия щото няма с кой... Така че "празниците" и тая година ш ги подмина. <{POST_SNAPBACK}> Лоша работа тва, ама като се оправиш ще наваксаш. Иначе аз отивам да празнувам там квото мога . . . Disconnected (Ultra drunk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ае аз и фчера, 13-14 празнувах... и днеска с кръсника отпразнувах и ся малко ми танцужавт буквите по екрана и нещо не мога да нацеля маи за какво иде реч. Та се зарязах савсем... |01:02| * The`ScorpioN is now known as Skorpi`Zarezan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Иначе аз отивам да празнувам там квото мога. . . Disconnected (Ultra drunk) <{POST_SNAPBACK}> Евала на такива граждани аз казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз празнувах Трифон Зарезан...Малко стана ЗаРезил де,щото с един приятел се напихме и отидохме на даскало така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз няма да празнувам нищо..Бойкотирам праазника....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 малко късно за бойкот, а аз не празнувах нищо, а и нямам намерение някога да празнувам. не уважавам глупави комерсиални празници, а и не съм лозар или голям пияч, та да седна да пия вино по случай празника Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Вече от няколко години си празнуваме само Трифон Зарезан и винаги се размазваме от кеф. Все се събираме с различни празнично настроени и щури хорица и става... Снощи също беше мазало... Само където присъствието на Ст. Вълдобрев и Камен Донев малко ни смути, но когато си тръгнаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Гаден католически празник Св.Валентин .Не че имам нещо против него но когато дойде този празник всички православни празнуват с католиците но на празник като 8-Март (те дори не знаят какво е ) никой от ятях не празнува .Много хора ще кажат каф ти е проблема важното е да става купон .ДА СЪГЛАСЕН СЪМ !Но мене ме боде това че се стопяваме неосетно като нация и може би ще изчезнем .А аз смятам че българският народ е доста по достоен за уважение от една Германия или една Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Интересно ми е колеги да разбера кои какво ще празнува на 14.02.2008 Защото много от нас можеби са пред дилема, Трифон нарезан или Свети валентин? Тук искам да отправя и пожелание към всички влюбени, да бъдат живи и здрави и все така да се обичат. Ако случаино има подобна тема моля да ме извините. Но е много трудно да прегледам всички страници за норматив дето се вика. Та ако има такава тема моята може да е затворите. Е приятно изкарване на утрешният ден на всички решили да празнуват. mod-edit: Ако не си разбрал има функция търсене (Search), която ти спестява ровенето за норматив, но следващия път няма да спести затварянето на дублираната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ами аз за сега съм Свети валентин . Трифончо нещо не мога да го празнувам ... На антибиотик съм .... Приятно празнуване на който и от два празника да е , но внимавайте с количеството концентрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 И двата ще празнувам аз.То така май най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аз ще празнувам Четвъртък... нямам настроение нито за едното , нито за другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аз ще празнувам Четвъртък... нямам настроение нито за едното , нито за другото. "четвъртък ден на чирака" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 До вчера си мсилех че ще празнувам Свети валентин ама нещата яко се осраха та маи маи утре ше се празнува Трифончо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 и трите на имен ден съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 "четвъртък ден на чирака" А Петък е ден на маистора , този лаф ми е останал от ученическите ми години. Иначе ще празнувам Свети Валентин, понеже смятам да прекарам да прекараме чудесна вечер с женами. Иначе пак приятно прекарване на всички.И едно голяма А след това може да обменим кои какъв главобол е имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аз пък обмислям брутален запой "по мъжки".. жени бол, пък с дините под мишница на бустан не се ходи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Не съм католик , но не обичам и вино Ще запием с приятели в някоя кръчма сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 понеже напоследък попадам само на курви за по 1 нощ (не че не ми е приятно де) ще празнувам трифон зарезан (както всяка година) пък ако дал господ после по баровете може да си намеря някоя кака да ме направи щастлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Аз се чудя що съм в добро настроение неска пк то се оказа че било свети валенти/трифон зарезан. Наздраве. Да чак ся разбирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 честит св.валентин и трифон зарезан,батман и робин,магьосникът от оз и тенекиения човек,мечо пух и магаренцето йори и всички други вълшебни и чудни герой ! запомнете едно,за доброто посрещане на празника са необходими само три прости нещица,а именно : бутилка хубаво червено вино,шоколад "линд" и новия вибриращ ринг на джурекс! наздраве за празника ! аз навярно само от второто ще се възползвам,за сега де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.