jozo Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ami az 6te praznuvam i trifon zarezaqn i VSeti valentin!!Taka mislq 4e 6te e nai qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ми много ясно, че Трифон Зарезан уе, то като е флюбен човек не му трябва 14 та го покаже, за флюбените секи ден трябва да е един 14 февруари Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 аз си мисля да празнувам трифончо. тва валентин не ми допада много, щото идва от тъпите хамериканци. аз съм си българин и ще си празнувам по български. а онея да си го празнуват тоя валентин отвъд океана. а иначе ако се получи така че да има с кой да празнувам, ще уважа и вальо Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Има един проблем, момчета и момичета - 14 - и е понеделник, което хич не е хубаво. аз съм втора смяна на даскало и шансът да празнувам порядъчно Трифон е минимален. кофти работа - прецаква се якото пиене. не е хубаво да се празнува предварително, но ще се отбележи на 12-и (събота) вие на деня ли ще празнувате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз въпреки че вече работя признавам точните дати. Ти си мизерник батка. Пак даскалото ти виновно. Много зор даваш в това даскало. Успокой се, полей празника. Да видиш и ти хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Трифон Зарезан ще празнувам и по тоя повод ще заведа жената на ресторант на червено вино и свещи и ще и подаря плюшено животинче и кутия шоколадови бонбони. Ама тва след като съм зарязал лозята де. ПП: И моля да не се обиждаме на ник! Долно е някак. Простете. Трябваше да си го кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Добре де..извини...ако от това ще ти стане по-леко ще последвам светлия ти пример и аз ще заведа жената някъде да пием вино...и то само заради теб...само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Приема се тогава! Но да не се повтаря повече!!! Ще ви кажа аз кой е Mu3epHuK!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 ми 3-тото кви празници бе няма пари няма жени няма пари няма пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Свети Валентин offtopic : ми 3-тото кви празници бе няма пари няма жени няма пари няма пари. <{POST_SNAPBACK}> ами кой както се уреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз въпреки че вече работя признавам точните дати. <{POST_SNAPBACK}> Какво работиш,бе GeorgiK?да не си станал политик,че като те знам как лъжеш...само за такъв си Колкото до празника-не празнувам католически празници,нито празниците по стария календар-тъй че не виждам нищо за празнуване?!?пък и Трифон зарезан е празник на лозарите.Аз кво общо имам?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 St. Valentine все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Какво работиш,бе GeorgiK?да не си станал политик,че като те знам как лъжеш...само за такъв си Колкото до празника-не празнувам католически празници,нито празниците по стария календар-тъй че не виждам нищо за празнуване?!?пък и Трифон зарезан е празник на лозарите.Аз кво общо имам?!? <{POST_SNAPBACK}> Ето че дочаках пак да се заядеш с мен. Вече спя спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Мразя шибания 14.02.Това ми е най-лайняния ден в годината (преди след Коледа).Трябва да излезнеш с кокошката,да купиш подаръци,да се врътнеш по центъра....Или шибаната алтернатива,да се напоркаш като мотика в някой бар(повечето случаи от мъка а не заради Трифон).Ако си останеш в къщи дори е по-лошо,защото почват да ти минават едни мисли през и без това празната тиква.Вашите пък те гледат някво...."особено'.И тва е МРАЗЯ ПРАЗНИЦИТЕ (особено този.И съм 100% сигурен,че и той ме мрази) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Rojdeniq den na maika mi i na Ico ot moq klas :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Мразя шибания 14.02.Това ми е най-лайняния ден в годината (преди след Коледа).Трябва да излезнеш с кокошката,да купиш подаръци,да се врътнеш по центъра....Или шибаната алтернатива,да се напоркаш като мотика в някой бар(повечето случаи от мъка а не заради Трифон).Ако си останеш в къщи дори е по-лошо,защото почват да ти минават едни мисли през и без това празната тиква.Вашите пък те гледат някво...."особено'.И тва е МРАЗЯ ПРАЗНИЦИТЕ (особено този.И съм 100% сигурен,че и той ме мрази) <{POST_SNAPBACK}> и на мен 14.02 ми е странно-чукан. Пък и според мен общо взето малко са тея дето наистина знаят точно кво празнуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 ми 3-тото кви празници бе няма пари няма жени няма пари няма пари. <{POST_SNAPBACK}> Е Братле дзънни едно телефонче ще те нагласим някъде .Иначе по темата ще празнувам всичко наведнъж 2 in 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainata-Ico Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 eh 6tqh da praznuvam trifon za rezan ama QKO me odrqzaha kato mi kazaha 4e ne moga da piq alkohol dokato piq tejki lekarstva mn gadno 4 e taka se slu4va izpusnah imen den na 5 rojden den i sq 14 i dr praznizi mn kofti na nikoi ne mu pojelavam da e sega na moe mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ами при мен е сложно, ама поне имам голям избор тая година.Ще си избирам между Трифон зарезан, св.Валентин и рожденния ми ден , пък може и да ги празнувам трите празника на едно . Други години св.Валендин го нямаше в списъка, ама тая година ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 ами аз мисля да празнувам 3 празника и свети валентин и трифон зарезан и ще ходя на рожден ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Трифон зарезан.Дядо на село ще подрязва лозите и ще пием вино .Против Свети Валентин съм.Единственото му хубаво нещо е ,че на 14 няма да учим,защото директорът има имен ден и е нещо като училищен празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Католически празници не празнувам Ще се задоволя с трифон зарезан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Абе аз си мислех,че ще празнувам Св.Валентин,ама може да се окаже да се напия като кирка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Hm mi mai 6te praznuvam sveti Valentin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Разбира се че,"Свети Валентин"-денят на влюбените Имам стахотна жена в която съм Влюбен все още!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.