Jump to content
BulForum.com

Какво ще празнувате на 14 Февруари?

groover

Какво ще празнувате на 14 Февруари?  

257 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

awe 4ovek..... nqma zna4enie su6tite pojelaniq i na priqtelkata ti. da si ostanete zavinagi takiva dobri priqteli.

tva e naj-hubavoto ne6to-momi4e da ti e naj-dobur priqtel, znam go ot opit.

• 11 months later...

Като уважаващ себе си православен християнин естествено, че Трифон зарезан :punk :punk :punk Според мен любовта няма нужда от точно определен ден за празник, има ли я-всеки ден е празник! :) :) :)

Ами аз от няколко години все си почитам доста стабилно Трифон Зарезан,дори когато съм бил влююбен пак него сме почитали.Плюс тва е тъпо да има ден на влюбените или поне е тъп начина,по който е комерсиализиран празника.

От 4 години празнувам само и единствено Трифон Зарезан !!!

Няма нужда да уточнявам защо.

Ще празнувам(или поне аз така си мисля) Свети Валентин с приятелката ми на някое хубаво местенце...

Имам оплакване към този, който е съставил темата - отговора, който бих дал го няма! А той е следния: края на тази изключително дълга и уморителна сесия!!!!!!!!!! :) Независимо от крайния резултат ще празнувам това! И между другото другите 2 празника!

миналата година не знаех за твоята сесия. с радост бих добавил този отговор :)

аз ще празнувам празника на виното. няма да поливам с вино, а с нещо с повече градус. а ако до тогава се залюба. ще празнувам комбинирано :)

Имам оплакване към този, който е съставил темата - отговора, който бих дал го няма! А той е следния: края на тази изключително дълга и уморителна сесия!!!!!!!!!! :) Независимо от крайния резултат ще празнувам това! И между другото другите 2 празника!

ahahaha tova mi haresva i zaedno sas sveti valentin 6te praznuvam i karq na sesiqta

ina4e 6te praznuvam denq na vlubenite i 6te sme v drug grad ,

no 6te 4akam da me iznenadat priqtno :)

Аз пък ще празнувам положителната оценка която ще получа на изпита на 14 + Трифон зарезан. Демек 2 в 1.

Kakav Sveti Valentin be, tva e gaden amerikanski praznik :angry1 Bulgarskia praznik si e Trifon Zarezan, i vqrvam vseki koito ima pone kap4ica nacionalno dostoinstvo, da se usaznae i da razbere 4e na 14 Fevruari praznika e edin - Trifon Zarezan

Деня на влюбените???Че аз ако си обичам причтелката и тя ме обича всеки ден ще е Св.Валентин :D (макар че така като си помисля трябва да има някакъв такъв празник)

Иначе май ще празнувам Трифон Зарезан...и ще се нарежа някъде здраво с приятели!!! :P

Всякви възможни празници на куп :D

Абе Трифон си е пич... няма кво да се лъжем... и Вальо е ценен.... Важното е, че Дръмбой ще свирят на 14-ти в 108-о у-ще в София!!!! Яко пого!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...