bogidar Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Имам процесорче x2 4200+. Искам да си сглобя система. Всичко е налично без дъното. Имам 2 предложения на една и съща цена около 80лв. Определено ще клоквам. Кое от двете дъна е по подходящо: Epox MF4 Ultra 3 или Jetway M25GT6-SG nForce 570 SLI Искам да сравним конкретно тези две дъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 epox-a e твоят избор.. за клок това дъно е доста добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogidar Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 epox-a e твоят избор.. за клок това дъно е доста добро Да това е така но Джетуея не е ли по ново и има поддръжка на новите процесори. При Епокса май не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Трябва да си зададеш въпроса трябват ли ти тези нови неща ? Вярно епокса е с по стар чипсет, но какво от това, да не би да направи тоя 4400 по бавен ? Джетуейа има SLI трябва ли ти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Трябва да си зададеш въпроса трябват ли ти тези нови неща ? Вярно епокса е с по стар чипсет, но какво от това, да не би да направи тоя 4400 по бавен ? Джетуейа има SLI трябва ли ти ? Аз съм фен на JetWay, но просто за AMD платформа нещо не ми харесва как се справят. Затова давам 1 глас за ePoX-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogidar Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 Аз съм фен на JetWay, но просто за AMD платформа нещо не ми харесва как се справят. Затова давам 1 глас за ePoX-a Гарантират ми че JetWay ще държи 260 шина без проблем. Относно това дали ми трябва поддръжа за am2+ процесори предпочитам за успокоение да има. Друг е въпроса дали реално JetWay предлага нещо по въпроса или само така се смята. Аз никъде не мога да намеря ревю JetWay(AMD) и има 2-3, които го ползват по форумите. Друг е въпроса дали няма да има и нови биоси за Epox. Предпочитам епокса но ме притеснява това че нямат поддръжка и нови биоси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Имам процесорче x2 4200+. Искам да си сглобя система. Всичко е налично без дъното. Имам 2 предложения на една и съща цена около 80лв. Определено ще клоквам. Кое от двете дъна е по подходящо:Epox MF4 Ultra 3 или Jetway M25GT6-SG nForce 570 SLI Искам да сравним конкретно тези две дъна. Как ги намирате тия Епокси, при положение, че фирмата фалира.. и сега е Съпокс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Преди време ми се прецака дъното и тъй като не ми се даваха пари си избрах едно от най-евтините. Още оттогава ме е яд, че го взех, а има и една горе-долу основателна причина. Даже не знам защо избрах тази марка, а не си взех ASRock като старото ми, от което бях много доволен. Става въпрос за това дъно. Въпроса ми е дали ако го сменя с това например, или нещо в този ценови клас, ще има някаква чувствителна разлика в работата на компютъра? Има ли смисъл да го сменям при положение, че това което ползвам в момента не е за боклука. Процесора е Athlon64 X2 4000+, рама ще го броим 2GB (въпреки, че още не е толкова), процесора и видео картата са ми оверклокнати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 лично мнение: няма смисъл от финта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 лично мнение: няма смисъл от финта И аз си мисля, че няма да усетя разлика. Ама малко ми трябва да се навия и да го сменя. А някакви отзиви за второто дъно което съм посочил? От ASRock както казах бях много доволен. Никакви проблеми с него, имаше удобен и лесен за ъпдейт биос. А за това, че се развали донякъде аз си бях виновен (и донякъде моята котка ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.