Jump to content
BulForum.com

!!Prodavam PC!!

Recommended Posts

Цена?

Ами честно да ти кажа и аз незнам какви пари да му искам :confused

Значи аз съм го взел 1200лв.(преди 1-2г.)Използвам съм го само 1година, защото бях извън България.Компютъра е в идеално състояние-затова гарантирам.Цена- 700-800лв. някъде.За сега толкова,ако има заинтересувани нека да пратят ЛС и ще се разберем.Може и да падна от цената.

Ами честно да ти кажа и аз незнам какви пари да му искам :confused

Значи аз съм го взел 1200лв.(преди 1-2г.)Използвам съм го само 1година, защото бях извън България.Компютъра е в идеално състояние-затова гарантирам.Цена- 700-800лв. някъде.За сега толкова,ако има заинтересувани нека да пратят ЛС и ще се разберем.Може и да падна от цената.

Ako mi go donesesh do nas shte ti dam 150lv.

Пич ти луд ли си ? За това PC може да му търсиш не повече от 300лв.[даже и те може да са много]

300лв. :wacko:

Оттеглям офертата.

То се е видяло,че няма да го продам.

На мен на един пич ми каза ,че ако си взема една хубава Видео Карта и PC-то ми ще ми върши много чудесна работа.Вярно ли е?

700-800 лева , ох майко мила :">

мб 20

цпу 15

куулер 2

рам 20

хдд 20

фддд 5

цд зап 20

вк 15

ск 5

касе 10

----------

общо : 132 x 1.6 = 211 lv max

това е според мен за пк 2ра употреба

Отказвам се.Няма да го продавам,но като гледам има купувачи за някои части,затова ще поговоря с едим мой приятел,който искаше да си продава PC-то и може да има някои части който да ви заинтересоват.

Аз ако имам 700-800лв. ша са оженя :D За тва PC и 250 няма да дам. За тая цена знаеш ли какъв комп ще си взема........ е без монитор де ама кво ти пука ;)

@dedo_pop - http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4292

Като нямаш интерес към това, което се продава - не коментирай. На чист български - не се меси в работата на другите, ако не те засягат. Реална или нереална е цената е върос, дето ще го решават продавача и купувача. Кибиците .... нали знаеш. На Четвъртък пазара.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...