z-man Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 интересува ме къде в пловдив слагат добре газов инжекцион,какви пари е и най-вече ме интересува къде го предлагат на изплащане.Някой ако знае да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 на околовръстно в тракия, до гаража на рейсовете е сервиза и офиса на БРЦ, предполагам че ще предлагат и на изплащане. Цените на БРЦ към 1800 лв, аз съм с БРЦ газов инж. и съм много доволен, 11 разход в града. Двигателя е 1.8 16в 140 коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 някакви спомени за 6-так какви пари излиза имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 около 2000 лв. ще е за шестак, има и някакви български които също са добри на цени около 1500 лв., но все си мисля че за 500 лв... по-добре си е БРЦ. http://brc.hit.bg/indexbg.html виж даже предлагат и лизинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Кофтито в случая е, че дюзите се продават в комплект от 4бр. а на теб ти трябват само 6, нали се сещаш какво следва. На каква кола ще го слагаш, ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Кофтито в случая е, че дюзите се продават в комплект от 4бр. а на теб ти трябват само 6, нали се сещаш какво следва.На каква кола ще го слагаш, ако не е тайна? не е така, може и "само" 6 дюзи май ще го слага на БМВ 320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Газовия инжекцион в сервиза на BRC струва 1600-1650 лв. Може и на лизинг, но има към 200 лв оскъпяване. Колата ти и готова за ден, ден и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Газов инжекцион ФОБОС -1250 лева с монтаж, настройки и гаранция 1 година. Не знам с какво е по-лошо от BRC -то. Някой ако е наясно, може да обясни. Аз знам знам с какво е по-добро. Цената е за система с 4 дюзи! Няма проблем да се направи и с 6 но ще струва малко повече. Колко "повече" зависи и от това какво още ще е необходимо. Бутилка на мястото на резервната гума +50 лева. Цената е за плащане в брой. Няма лизинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Газов инжекцион ФОБОС -1250 лева с монтаж, настройки и гаранция 1 година. Не знам с какво е по-лошо от BRC -то. Някой ако е наясно, може да обясни. Аз знам знам с какво е по-добро. Цената е за система с 4 дюзи! Няма проблем да се направи и с 6 но ще струва малко повече. Колко "повече" зависи и от това какво още ще е необходимо. Бутилка на мястото на резервната гума +50 лева. Цената е за плащане в брой. Няма лизинг. един приятел е с такъв и каза че е доволен, просто аз казвам за БРЦ понеже го знам от опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Газов инжекцион ФОБОС -1250 лева с монтаж, настройки и гаранция 1 година. Не знам с какво е по-лошо от BRC -то. Някой ако е наясно, може да обясни. Аз знам знам с какво е по-добро. Цената е за система с 4 дюзи! Няма проблем да се направи и с 6 но ще струва малко повече. Колко "повече" зависи и от това какво още ще е необходимо. Бутилка на мястото на резервната гума +50 лева. Цената е за плащане в брой. Няма лизинг. Забрави да споменеш за нещо, което BRC не предлага, а именно трите режима на работа Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Кофтито в случая е, че дюзите се продават в комплект от 4бр. а на теб ти трябват само 6, нали се сещаш какво следва.На каква кола ще го слагаш, ако не е тайна? за е34 520 става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Защо се напъвате на такива коли? Тоя 520 колко ти дава 13, 15 на 100 бензин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 и какво 13-15 малко ли е?а ако имам към 100 километра на ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 и какво 13-15 малко ли е?а ако имам към 100 километра на ден? Еми точно де. Много е. За това говорим. Съседа над мен има 525 тдс. То неговата печка му дава 10-тина разход. А бензинката не ми се мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Много е.Съседа над мен има 525 тдс. То неговата печка му дава 10-тина разход. А бензинката не ми се мисли. Много е ,как да не е много...Това е идеята в общи линии с газта-не да се тъпчем в малолитражки,а да се возим в големи коли на сносна цена...Моята кола в момента гори 11/100 км градско бензин което са си около 24 лева.Същата,само че с ГИ,минава тези километри за ~ 14лв при почти никаква разлика във вървенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 точно така,аз малки коли с малки двигатели не харесвам за това мисля за гас ,че с тоя бензин не се трае Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Кофтито в случая е, че дюзите се продават в комплект от 4бр. а на теб ти трябват само 6, нали се сещаш какво следва.На каква кола ще го слагаш, ако не е тайна? При 6 цилиндровите има два варианта две рейки с по три инжектора (примерно rail ili valtek) или три блокчета с по 2 инж. (май бяха stefaneli). Нормалното оскапяване идва от там че не са 4 а 6 инжектора т.е. 6/4 по скъпи са. Освен BRC и Фобос има още една фирма с близки до тях качества и тя е Tartarini. Успех с избора и ако колата ти няма някви проблеми по двигател запалваане и т.н. ще останеш доволен от която и да е от трите фирми. П.С. За Фобоса знам, че в Плевен предлагат и на изплащане за Пловдив незнам да има но попитаи може и да греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ти си знаеш за LPG системката, но колкото и тънкана да минаваш, нали се сещаш че свещи, кабели и тн... се сменят доста по-честичко, отколкото като си е караш на бензин. Именно и оттам идват повечето проблеми, гърмежи и тн.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Еми точно де. Много е. За това говорим. Съседа над мен има 525 тдс. То неговата печка му дава 10-тина разход. А бензинката не ми се мисли. и аз имам 525тдс и зимата ми даваше 8.9 с климатроник постоянно на макс , градско , лятото над 8 трудно се качва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 и аз имам 525тдс и зимата ми даваше 8.9 с климатроник постоянно на макс , градско , лятото над 8 трудно се качва Твоето е по-ново Онова е 1996-та. 143 коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 до КАТ слагат Zavolli италиански ГИ. знам че дават и на изплащане. цената е близка до BRC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Ти си знаеш за LPG системката, но колкото и тънкана да минаваш, нали се сещаш че свещи, кабели и тн... се сменят доста по-честичко, отколкото като си е караш на бензин. Именно и оттам идват повечето проблеми, гърмежи и тн.... затова искам газов инжекцион,а не обикновенна уредба,за да нямам гърмежи и такива проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Е, айде сега... Гърмежи... Ако запалването ти, свещите и кабелите са наред и монтажът е направен както трябва, няма да има гърмежи. Аз съм с пластмасов колектор и си карам с изпарител. Преди пак имах същия мотор на по-малка кола, пак с пластмасов колектор и не ми е думнала нито веднъж. Виж, ако монтажът и всичко е правено в сервиза на Бай Онзи, с части "от ония евтините" тогава работата е друга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoiangas Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 аз поставям газови инжекциони но само кеш 1300 фобос ако искаш повече инфо нямаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 аз поставям газови инжекциони но само кеш 1300 фобос ако искаш повече инфо нямаш проблеми Интересно с какво твоята оферта е по-примамлива от моята, написана по-горе? Виж, ако става въпрос за 6 цилиндрово изпълнение на тая цена -ти си човекът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.