Jump to content
BulForum.com

5.1 Слушалки

Recommended Posts

Доколкото видях няма такава тема а ми предстои закупуването на поредната бройка слушалки.Дремейки по-магазините и си казвам............защо пък не 5.1 .Та на въпроса , дали все пак усещането е като колоните,личен опит нямам и все още не съм слагал такова "желязо" на главата.Почти съм сигурен ,че обема ще е далеч от истинска 5.1(6.1,7.1) система но знае ли човек.Но съм сигурен ,че ще има и осезаема разлика и от добри стерео.Споделяйте всякакви мнения,лични,дочул от друг,кака Пена от другия вход има такива,чел от нета и така нататъка.Основно наблягам на гейм и с удовоствие изгледвам някое DVD (и още 2,3 комшии успяват и да слушат) което ми решава проблема и с волумето на макс.Вие сте на ход.Предварително благодарско за инфото.

Бъди сигурен, че няма да е както реална 5.1 система от колони в стаята...веднъж сложих такива, не останах кой знае колко впечатлен от ефекта, но определено пространствеността беше доста повече от обикновени двуканални слушалки.

Аз пък наблягам на удобството. Когато и да съм си взимал слушалки първото което гледам е да не ми стягат много ушите и да могат да се въртят по 3те оси. От едни много подобни на тези съм страшно доволен:

HP430.jpg

Също предпочитам да не ми похлупи цялото ухо и половината глава около него а само върху ушната мида да се прилепват - така не се ми се изпотяват ушите и ми е много по-комфортно. Някакви DJ-ски си бях взел и издържаха доста години преди да им се прокъса кожата от наушника.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...