LaN Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Абе имам една Моторола V8 от преди месец , доста ми харесва иначе. До момента не бях го оставял телефончето да му падне хептем батерията, но днес се улисах доста и то пискаше бая време... но кой да му обърне внимание . Изгаснало само . Сега - включвам го в зарядното - няма никой братче. Има една лампичка дето индикира кога се зарежда - не свети. Телефона не може да се включи ....... Боцнах го към компютъра , има опция да се зарежда през usb-то, светна лампичката, но си свети постоянно , все едно съм направил връзка , а не през 3 секунди , както когато се зарежда. А в компютъра изобщо не може да се види телефона както обикновенно. Като го включа към зарядното или usb-то , за момент на екрана се появява буквата М и изгасва. Когато е към usb-то, след 10-15 мин държане така , компютъра индикира че намира вънщшно устройство .... и след секунда индикира че се е изключило. Няма нито включване , нито зареждане тва животно . Идеи ? Или да го нося направо в сервиз ? Лошото е , че ми я подариха направо от централния офис на моторола България и е без гаранция към някой от техните дистрибутори, та трябва да се разкарвам до София пък нямам следващите 2 седмици път натам . Предложения какво да го правя животното ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 За зарядното незнам,но за компютъра трябва да инсталираш драйвърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 За зарядното незнам,но за компютъра трябва да инсталираш драйвърите. Всичко е инсталирано . До момента си работеше перфектно с Motorola Phone Tools инсталирани на компа. Проблемът не ми е връзка с PC-то . Проблемът е , че се изтощи батерията до дупка и сега не иска нито да почне да зарежда , нито да се включи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Пробвай да го оставиш със зарядното по-дълго, примерно няколко часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 А може някой елемент в батерията да е опукал тотално и по никой начин няма да запали....опитай с нова батерия....ако имаш възможност пробвай от друг телефон преди да купуваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Батерията е с един елемент и почти няма начин да е стара. Изкарай я от телефона, изчакай около минута и пак я вкарай. Включи зарядното и виж какво става. В допълнение няма начин да е разредена под допустимия минимум, т.к. телефона изключва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Батерията е с един елемент и почти няма начин да е стара. Изкарай я от телефона, изчакай около минута и пак я вкарай. Включи зарядното и виж какво става. В допълнение няма начин да е разредена под допустимия минимум, т.к. телефона изключва. Мерси Стана Изкарах батерийката както каза , само че си имах работа и ..... забравих и телефон и батерия Стоя около час и нещо извадена. Включих го в зарядното и веднага индикира че е започнал да се зарежда Работи си нормално вече. Интересно защо се получи това нещо ? Като почна да се зарежда - около 20 мин. сигурно му трябваха , за да покаже че батерията е заредена с 1 чертичка , обикновенно ми зарежда много бързо. А иначе, преди да изгасне -половин ден пискаше , но ми беше малко натоварано и хич не ми бе до него. Казаха ми , че тия телефони са с някаква версия на Линукс ..... дали наистина може от недоглеждане да съм я разредил под допустимото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Защото това е единствения начин да ресетнеш процесора. Акумулатора е винаги свързан към процесора, софтуера си върви, само минава с слийп като се изключи тела. Софтуер без бъг не може, а бъг с ресет се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Да Аз изчетох бая писаници по разни hi-tech форуми , но никъде нямаше и дума обелена за този модел (имам предвид за проблеми и решенията им) . На предишни модели на моторола- бяха обяснили за ресет с някви извънземни тактики с карфици и тем подобни изпълнения, но аз добре че не посмях да си правя експерименти Благодаря отново AlBundy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.