dimo Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Mnogo se izvinqvam 4e pak vi pitam tupi ne6ta ama ot tupi hora-tupi vaprosi ! Ta zna4i otvorih si igrata s deamon tools i davam install ! Oba4e mi dava setup v DOS variant i slet 10sec iz4ezva i nstalaciq nqma???? P.S. I mejdu drugoto ne namerih info fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 infoto ne e zaduljitelno. spored men moje da e ot windows-a (ako e XP i igrata e dosovska). no ni6to dr ne moga da ti kaja. ima hora za taq rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 abe q kashete kva e taq igra i dali si zaslushava Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimo Posted February 9, 2004 Author Share Posted February 9, 2004 Mi igrata mislq 4e be6e action role playing game s strategi4eski eluementi Kato se nablqga predimno na magiite. ima mnogo magii meleta i creaturi grafikata q biva i igrata{ako tva koeto sum izteglil e novata versiq} si e prosto dosta qki4ka za razcukvane. Pone taka piu6e6e v edno review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Mnogo se izvinqvam 4e pak vi pitam tupi ne6ta ama ot tupi hora-tupi vaprosi ! Ta zna4i otvorih si igrata s deamon tools i davam install ! Oba4e mi dava setup v DOS variant i slet 10sec iz4ezva i nstalaciq nqma???? P.S. I mejdu drugoto ne namerih info fail. <{POST_SNAPBACK}> Pi4 imam absolutno sa6tiq problem - izglezda .bin-a prosto e 6IBAN. Mole ti se pey v requestite za igri da q ka4at svqstno 6toto igrata e super qka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Ся...играта не знам кой я е качвал(ако си я свалял от тука де), но не е уточнено дали тфа е рип или не е(аз поне не мога да разбера) Ето вижте тук е инфото за пълната игра и системните изисквания Requirements: W9x, P2 300, 32MB RAM, 600 MB HD, 3dcard, DX8a, DXMedia Игрицата е стара, нищо чудно и да не ви трагне под ХаПе , но не знам според мен проблема ми изглежда нещо като липсващ крак... Ето го инфото и за рипната версия тук Я вижте дали с това ще Ви трагне Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Здравейте, ако има все още някой, който да му се играе тая игра. Старото iso действително е скапано, може би някаква защита от копиране... както и да е, вече я има в емулето (Art of Magic(Full and Working ISO) се казва файла аз я свалих за около седмица (ииииибаси скапаното емуле - при това от цели 25 души, които я имаха...). А играта действително е голямо меле, мене много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.