Jump to content
BulForum.com

vapros za Art of Magic

dimo

Recommended Posts

Mnogo se izvinqvam 4e pak vi pitam tupi ne6ta ama ot tupi hora-tupi vaprosi :bgrin: ! Ta zna4i otvorih si igrata s deamon tools i davam install ! Oba4e mi dava setup v DOS variant i slet 10sec iz4ezva i nstalaciq nqma???? :confused :confused

P.S. I mejdu drugoto ne namerih info fail. :wir

infoto ne e zaduljitelno. spored men moje da e ot windows-a (ako e XP i igrata e dosovska). no ni6to dr ne moga da ti kaja. ima hora za taq rabota.

Mi igrata mislq 4e be6e action role playing game s strategi4eski eluementi :punk

Kato se nablqga predimno na magiite. ima mnogo magii meleta i creaturi :woot

grafikata q biva i igrata{ako tva koeto sum izteglil e novata versiq} si e prosto dosta qki4ka za razcukvane. Pone taka piu6e6e v edno review. :D

• 5 months later...
Mnogo se izvinqvam 4e pak vi pitam tupi ne6ta ama ot tupi hora-tupi vaprosi :bgrin:  ! Ta zna4i otvorih si igrata s deamon tools i davam install !  Oba4e  mi dava setup v DOS variant i slet 10sec iz4ezva i nstalaciq nqma???? :confused  :confused   

P.S. I mejdu drugoto ne namerih info fail. :wir

Pi4 imam absolutno sa6tiq problem - izglezda .bin-a prosto e 6IBAN. Mole ti se pey v requestite za igri da q ka4at svqstno 6toto igrata e super qka.

Ся...играта не знам кой я е качвал(ако си я свалял от тука де), но не е уточнено дали тфа е рип или не е(аз поне не мога да разбера)

Ето вижте тук е инфото за пълната игра и системните изисквания

Requirements: W9x, P2 300, 32MB RAM, 600 MB HD, 3dcard, DX8a, DXMedia

Игрицата е стара, нищо чудно и да не ви трагне под ХаПе :) , но не знам според мен проблема ми изглежда нещо като липсващ крак...

Ето го инфото и за рипната версия тук

Я вижте дали с това ще Ви трагне

• 1 year later...

Здравейте, ако има все още някой, който да му се играе тая игра. Старото iso действително е скапано, може би някаква защита от копиране... както и да е, вече я има в емулето (Art of Magic(Full and Working ISO) се казва файла :) аз я свалих за около седмица (ииииибаси скапаното емуле - при това от цели 25 души, които я имаха...). А играта действително е голямо меле, мене много ме кефи :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...