Marvin Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Аз не мисля, че местенето на концерта където и да било другаде (та чак в Букурещ!) е алтернатива на провеждането му на първоначално посочените място и дата. Аз съм си направил сметката, че мога да отида на концерт на стадион Васил Левски и толкова. Не можеш току-така да накараш 40 000 души да се емнат на разходка до Букурещ, щото видите ли, ей го де е! Даже организаторите да поемат и транспортните разходи и разходите по престоя там (което никога няма да стане, де!) едва ли ще отидат и половината от тези, дето са си купили билети, просто защото няма да разполагат с необходимото допълнително време за път! Това вече няма да е същото мероприятие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 sandman, направо ме разцепи с оптимизма ти за 5-те часа път и 40000, които ще се вдигнат до там! Аз със сигурност нямам познат, които да се вдигне до там. Този концерт ми е една мечта, ама не бих тръгнал за Букурещ. Та тва са най-малко два дни да си ангажиращ за концерта + още разходи. Колко човека смяташ, че ще се решат да тръгнат?! Вярно, Металика е, но най-якото на предстоящия концерт е, че е в България, че ще пеят за нас. В Букурещ идеята се промяна. А и ако е само за концерт - всеки хардкор фен може да изчака следващото им турне, да си събере кинти и да отиде, където му се иска в Европа, със сигурност ще намери далеч по-приятни и интересни места от Букурещ. И транспорта вече не е толкова скъп (второразредните самолетни компании), и визи няма, а по цени на билетите така или иначе малко по малко ги достигаме. Иначе проблема, който си споменал ти, беше ясен още от началото. Поне за тези, които са запознати със стадион "Васил Левски". Но аз лично си мислех, че организаторите са намерели решение. Аз лично не съм запознат точно какви апаратури се вкарват и размерите им, но нали сцената се сглобява вътре? Не може ли просто всичко да се разтовари пред стадиона и да се вкарва едно по едно към терена?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Да вярно то инфото за това,че има проблем с апаратурата,може да е вярно принципно,но има и други начини за вкарване на техниката.Пък и след обновяването на страницата им за концертите ,които ще се провеждат няма и дума за отлагане или възможност да промяна мястото на концерта!! Да се надяваме че това е само временно затруднение,което ще бъде решено!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Да вярно то инфото за това,че има проблем с апаратурата,може да е вярно принципно,но има и други начини за вкарване на техниката.Пък и след обновяването на страницата им за концертите ,които ще се провеждат няма и дума за отлагане или възможност да промяна мястото на концерта!!Да се надяваме че това е само временно затруднение,което ще бъде решено!! те металика може да разберат в последния момент че няма да свирят тук нищо чудно, хубава работа ама българска Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Не може ли просто всичко да се разтовари пред стадиона и да се вкарва едно по едно към терена?!По принцип може да се вкара апаратурата, но не и самата сцена. Тировете се подреждат един до друг, разгъват се и се получава сцената. Вече повечето големи банди свирят с такива подвижни сцени - сглобяването става много бързо. Аз също предпочитам да са в София, така, че дано да са измислили решение! /edit: Nkoi ima li predstava kolo bileti ostanaha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Така поднесена, информацията за евентуалното преместване/проваляне на концерта звучи като от "жълт вестник". Само са пропуснати изрази от типа "твърдят очевидци" и "изказват се запознати". Просто се зачудих редно ли е да се разбунват духовете, след като всичко не е 100% сигурно. В такива моменти е редно "по-вътрешните" хора да запазят мълчание до окончателно изясняване на въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 освен ако целта на тази "вътрешна" информация не е да се подготви почвата... да се настроят предварително очакванията на хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Syjaliavam! Pomislih, 4e tova e tema, v koqto se obasajda idvaneto na metallica i re6ih da spodelq kakvo sym 4ul! Iavno sym se obyrkal, za6toto tova qvno e tema, v koqto se pi6e: "Oleeee, gusto!", "Eeeee super", "Teq pyk typanari pak li 6te idvat", " " i t.n. Garantiram, 4e pove4e nqma da napi6a ni6to, koeto sym nau4il okolo koncerta, za da ne "razbunvam duhovete"! Bih si iztril vsi4ki postove, no nqma smisal, za6toto i bez tova sa me citirali... Ostanete si sas zdrave! I by the way namerih si bilet za pred scenata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 По-хубаво е да се казват такива възможностти,за да се търси и проверява и за да сме подготвени,а не 2 седмици преди концерта да научим,че той се отлага И да мислим как ще се ходи до най-близката дестинация,където ще се проведе той!! П.С Браво за билета пред сцената щастливец Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Information update: Za sega koncert 6te ima i 6te e na Vasil Levski - namerili sa nqkakav na4in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Все пак се оказах права. Май беше излишно да се стоварва несигурна информация върху много хора. Иначе всички разбраха, че си гъст с организаторите. Ако искам да близна капчица пот от James ... Ще се обърна към теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Не съм човек на организатора - не го познавам. Познавам хора, които са говорили с него по тези въпроси и те ми ги казаха така, както ги писах тук!... Все пак се оказах права. Май беше излишно да се стоварва несигурна информация върху много хора. Иначе всички разбраха, че си гъст с организаторите. Ако искам да близна капчица пот от James ... Ще се обърна към теб На китайски ли пиша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 На китайски ли пиша? Извинявай. Недоглеждане от моя страна. От нямане на време чета мненията леко диагонално... Ще гледам да не се включвам неподготвена занапред Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 аз си купих билет още февруари месец,но незнам дали изобщо ще мога да отида макар че за нищо на света не ми се иска да пропусна концерта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 4uite podgrqwa6tata grupa na metallica-down.towa e grupata na biw6i1 vokal na pantera phil anselmo.mn qka grupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ехх...как ме е яд! Не можах да се уредя с билет !!! Еми ще чакам... а на благословените които ще ходят пожелавам супер изкарване!!! спомените за онзи концерт на стадион Пловдив изплуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Svar6ili li sa biletite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Svar6ili li sa biletite? аз поне не мога да си намера,наи-много някои на черно ,ама едва ли... поздрав - http://zazz.bg/play:1ba6b05a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Пробвай тука http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=27356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Аз имам 1 билет от 50лв., обаче съм го обещал на един познат - чакам го да събере пари, което не знам кога ще стане. Ако се откаже - ще пиша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 27.05.2008 Пускат допълнителни билети за METALLICA В ексклузивно включване в ефира на радио Z-Rock, Петър Петров от Balkan Entertainment Company е съобщил, че "като жест към феновете на Down, организаторите на концерта на Metallica пускат 1800 допълнителни билета за сектора непосредствено пред сцената (жълтия сектор на схемата по-долу) " на стадион "Васил Левски". Според официалната информация, първоначалното количество фронт стейдж билети за шоуто на Metallica, Down и The Sword на 25 юли в София е било разпродадено в рамките на два часа от пускането им в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 300 години да живееш, от оргазъм да умреш Насе, златен си батка Имаш 1 бира от мен утре, за новината Билета беше поръчан успешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Мен пък не ме зарадваха. Супер кофти са на сцената, като отрепетирано го се движат. Никви импровизации сичко по сценарии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Мен пък не ме зарадваха. Супер кофти са на сцената, като отрепетирано го се движат. Никви импровизации сичко по сценарии... И аз така разбрах, че не са били мн впечатлителни, ама тва не би ме спряло да ида на концерт, макар че и не съм някъф особен фен честно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 http://www.mp3.bg/news/2475.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.