BoqoJIa3a Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 А на някой от нас, най-важния им изпит от кандидат-студентската кампания е на 26-ти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 А на някой от нас, най-важния им изпит от кандидат-студентската кампания е на 26-ти ... Когато ми дойдоха на крака в Пловдив, на следващия ден ми беше устният изпит по френски език от края на подготвителния клас, за оставане в гимназията. Изключително важен... но това не ме спря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Когато ми дойдоха на крака в Пловдив, на следващия ден ми беше устният изпит по френски език от края на подготвителния клас, за оставане в гимназията. Изключително важен... но това не ме спря. ... изключително важен викаш? пълна пародия беше при нас ... шшш, да не изкупите билетите ве, ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Когато ми дойдоха на крака в Пловдив, на следващия ден ми беше устният изпит по френски език от края на подготвителния клас, за оставане в гимназията. Изключително важен... но това не ме спря. А на мен ми беше устния по Английски език в деня на концерта - не ме питайте къде ми беше акъла тогава - как изкарах 5,50 просто не знам! А някой знае ли дали утре ще има отворено място където да се продават билети? едит: За тези, които не са били на предния концерт - нека виииии, няма да видите Джейсън на живооооо!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Да не би Джейсън вече да не свири в бандата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Да не би Джейсън вече да не свири в бандата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 samkijot - поръчай си ги онлайн от Eventim - ще ти ги пратят с куриер. Аз така направих. В понеделник ще ги имам - струва ми 4 лева отгоре за куриера, но това е добра цена за спестените разкарване и разправии... На страницата им в момента стои: Уважаеми клиенти! Поради огромния интерес и големия трафик, генериран на сайта на Ивентим, временно се преустановяват online продажбите за всички събития с изключение на METALLICA и KISS. Моля да ни извините. Това ще бъде направено за период от 3 дни, до 18.02. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 За тези, които си мислят, че има време - билетите от 60лв. са свършили! Аз си купих от 50лв.: Предлагам оферта: ако някой иска да си размени билета от 60лв. за моя от 50лв. + доплащане примерно 20лв. - да ми пише на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 И от 70 са свършили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 и к'во излиза, че билетите които са за местата пред и в страни от сцената са свършили? а бе, що ли нямам вяра на тея приказки ... в бг по традиция нещата изкуствено се надуват, преувеличават, за да може масите да се държат в психоза ("олеее, ще свършат билетите! отивай утре да ми вземеш 10!") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Типично в твой стил е да не вярваш, твоя си работа. Аз и sandman го казваме като потърпевши от днес. Билети няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Типично в твой стил е да не вярваш, твоя си работа. Аз и sandman го казваме като потърпевши от днес. Билети няма! укееееййй .... щом си рекъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 GUESS WHO'S COMING TO DINNER!!! ПП. Наистина всички билети пред сцената са изчерпани (или запазени за наши хора) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Ами, днес бях в Мюзик център да си купя билет и ми казаха, че билетите от 60лв. са свършили и се принудих да си взема от 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 az za kvo otidoh o6te petak pf 18:00 gi pusnaha biletite i 18:30 ot 40 i 50 za po blizo do scenata niamashe .... te niakoi sigurno i s palatki sa 4akali pred magazinite pone uspiah da zema ot 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Вчера по радио Z-Rock представител на ивентим каза, че до няколко дни и двата концерта (заедно с този на KISS) ще са Sold Out, което май досега не се е случвало по нашите географски ширини, особено за такова кратко време. Иначе вчера бяха изчерпани билетите пред сцената и някои от платинените сектори (70 лева), които са по-близо до нея, както и някои от златните сектори (60 лева). Имаше места от по-далечните платинени сектори, ама в непосредствена близост до златните и ми се видя неоправдано да се дават 10 лева отгоре. За всички останали сектори имаше места, но не може да се каже колко -просто не бяха зачеркнати. Аз ще съм в 13-ти сектор. За малко изпуснах 4-ти (имаше само 2 билета за него, а ми трябваха 4). За KISS май нямаха билети за тревата, но аз така или иначе исках седящи. Та, така. Бързайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 По хубаво,поне според мен де,да се взимат билети за седящите места ,за да може да се види нещо На последните концерти на, които бях имах определени проблеми с гледката към сцената(а пък аз не съм от ниските) За туй сега си взех билети за трибуните за да не ме е яд че съм бил на концерт на МЕТАЛИКА ,а пък не съм ги видял А да основното за което исках да пиша е, че има все още билети за тези места ,иначе поне вчера имаше и за най -отзад на тревата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Подочух, че вече нямало билети за Металика, вярно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Няма да се учудя... Лошото е че не знам дали ще съм в страната изобщо.... че да се боря за билети..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Вчера ня обяд си взех от Германос с/у Бингото и имаше около 1000 от 50лв, няколкостотин от трибуните отстрани и доста от трибуните срещу сцената (не мога да ги оправя секторите на стадиона ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Вчера ня обяд си взех от Германос с/у Бингото и имаше около 1000 от 50лв, няколкостотин от трибуните отстрани и доста от трибуните срещу сцената (не мога да ги оправя секторите на стадиона ). Благодаря за информацията. Точно от там си взех билети. Но вече са останали само от 60 или 150 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Смятам утре да се пробвам в Мюзик Шопа и в някой Германос, дано не ми изневери късмета.. късно действам EDIT: Три пъти ура... купих си Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Аре - току що ми дойдоха билетите за Металика от Eventim... заедно с билетите за Kultur Shock На 25 юли ще се видим в сектор А на стадиона, ако някой също е за там... А на шести март всички ще сме "на терен" на Култур Шок Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 В А сектор, разбира се. Толкова далече ми се вижда юли... Kultur Shock ще се наложи да пропусна по разни причини. Дори не ми се пише, че завиждам благородно, защото благородството нещо ми се губи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Хора, намират ли се още някъде билети, че станал гаф с датата на изпита по география .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.