NeRoX Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 мен не ми хареса иначе е играх лятото бавно се дига само тва не ме изкефи де иначе е яка Това определено е проблем на играта! Дига се адски бавно. И то да бяха 60-70 левела като в WoW да кажем еми нормално е. А те са 170 левела?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Това определено е проблем на играта! Дига се адски бавно. И то да бяха 60-70 левела като в WoW да кажем еми нормално е. А те са 170 левела?! Като вдигнеш до към 70-80ти лвл и почваш само гринд(като във всички други фрии мморпг) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Ако човек иска да има свестен герой гринда почва доста по-рано - още като могат да се носят adept итеми за скил експи ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 станах 37лв. и влезнах в гилдията Nosgoth... голяма гилдия са, все български чеда и са разговорливи, готови да помагат, ако се наложи... сесията мина, стига да не съм на работа започвам да вдигам стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 аз писах в първият пост да играете в Марс, ама кой да чете... в Марс има две големи БГ гилдии, пък и аз съм там ако все пак някой е там да се обажда сборим зверчетата ne Yorikkk ne 4e ne sam 4el ami si igraq ot sredata na septemvri tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Ако човек иска да има свестен герой гринда почва доста по-рано - още като могат да се носят adept итеми за скил експи ^^ Може ли на разбираем език? И аз ще снимам моя герой само да си сложа новия Sword. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 имам проблем с регистрацията на акаунта линкът който е даден горе не ми отваря нищо регистрирах се в сайта от който свалих играта но това е различен акаунт от този който ми е нужин за да играя някой ако може да даде линк към мястото където да си направя акаунт ще сам много благодарен благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 в главната страница на офциалния сайт горе в дясно има register регистрацията е обща за играта сайта и форума п.п. пак се зарибих остажат ми 10 скил левела до комплитър а и в епизод 2 дропа е доста по добър от преди. и с тея хелпър куестове съм зарит с червени корове и дигнах доста скил левели докато ги правех Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Абе някой знае ли как стоят нещата с продаването на Alz за истински пари. Гледам върват спам реклами на чата отдолу 60 долара за 100kk Alz. Ама т'ва ми е прекалено много. Няма ли някви оферти за 10-20kk Alz за 10-20 долара примерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.