Jump to content
BulForum.com

Cabal Online

Yorikkk

Recommended Posts

ATI_Cabal_online_with_1.jpg

Игра, която е копирана от предшествениците си и то доста добре. Игра която е добра смеска между World of Warcraft, Muonline, Mortalcombat и други.Някои, които им хареса, дори я нарекоха World of Mucraft.... играта разполага с уникална бойна система (сигурен съм, че не сте чували подобно нещо :bgrin: ), combo system, class quests, dungeons, craft system, enchant, world events и т.н....

представа за играта можете да добиете от стотиците качени клипове в youtube.com или vbox7.com

Официaлна страница

Cabal Online

Как да подкараме това чудо?!

1.Може да изтеглите клиента от тук DATA.BG

2.Регистрацията е от тук

3.Твърди се, че повечето българи играят в сървър Mars... не мога да кажа със сигурност дали е така, но по-добре си направете герой там :D

Системни изисквания

Type Minimum Specification Recommended Specification

CPU Pentium3 800MHz + Pentium4 1.4GHz +

RAM 256MB + 512MB +

Graphics Card 3D accelerator Radeon 9250 or 3D accelerator

Sound Card Any DirectX 9.0c compatible sound card

Hard disk space 1GB +

Типовете герои са:

Warrior - The Best Melee Fighter with Unrivalled Strength

warrior.gif

Blader - The Deadly Blade Dancer, the Fastest Dual Sword User

Blader.gif

Wizard - Ultimate Destroyer, the Ruler of the Force

wizard.gif

Force Archer - The Sniper Fires Deadly Force Shots

that Cut through the Wind

forcearcher.gif

Force Shielder - The Faithful Warrior that Uses the Force to Shield Others

forceshielder.gif

Force Blader - A Swordsman whose Blade Flares with the Force

FORCEBLADE.jpg

за повече подробности посетете официалния сайт... играта е напълно безплатна :) аз съм 34lv. Blader Dezdigado... нямам време да играя особенно често, но ако имате герой в Марс, драснете някоя дума да поизбием няколко звяра заедно... :bgrin:

П.С. половината описание съм го краднал... всяка прилика с писания от други сайтове не е случайна :lol:

И аз я свалих играта и много ми хареса. Направих си герой в Меркури. Ако някой от форума друг играе да пише да поблъскаме малко!

излезе ли епизод 2 вече?

играх в меркурий около 4 - 5 месеца и по нова година спрах ама като излеза епизод 2 можа да поцъкам пак

иначе играта е за хардкор грайндъри. с месеци трябва да се занимажаш само с скиловете та да можеш после като дигнеш докъм 95 левел да си с добра екипировка ;)

Свалих играта.....но.... ката я стартирам и ми дава само един черен екран и това е.. нито се ъпдейтва нито нищо.... и някакъв ерор си дава и това е... ако някой може да помага е играта ми изглежда интересна и искам да я пробвам

Свалих играта.....но.... ката я стартирам и ми дава само един черен екран и това е.. нито се ъпдейтва нито нищо.... и някакъв ерор си дава и това е... ако някой може да помага е играта ми изглежда интересна и искам да я пробвам

Предполагам, че си свалил ISO-то от Zamunda и той е малко проблемен де. Пробвай с архивирания релийз пак от Zamunda. Трябва да почакаш малко повече, защото е по-стара версия, но поне аз няман проблеми с играта поне засега. Не вярвам проблема да е в това да ти е слаб компа, защото самата игра няма много големи изисквания.

Аз сега съм 10 lv Warrior. Качил съм първите 2 скила за меча там. Сега качвам Strength, за да си купя 2-рата екипировка от продавачите от 1-вата колония, че 1-вата SUX яко. Някакви съвети по-развиването на героя и изобщо играта, защото съм нов все пак. SlitHead каза, че я е играл 4-5 месеца все пак. :blink:

Аз сега съм 10 lv Warrior. Качил съм първите 2 скила за меча там. Сега качвам Strength, за да си купя 2-рата екипировка от продавачите от 1-вата колония, че 1-вата SUX яко. Някакви съвети по-развиването на героя и изобщо играта, защото съм нов все пак. SlitHead каза, че я е играл 4-5 месеца все пак. :blink:

общо взето до 40 - 45 лвл си играй нормално за левели, носи броните от магазина или от дроп

после когато стигнеш shadowsteel/aramid броните си купувай adept брони. колкото повече адепт имаш в/у себеси по бързо ще вдигаш скил левели.(мисля всъщност че максималния ефективен адепт е 36 - 38)

и вече като си с адепт вече почва адския граинд за скиллове докато стигнеш ниво GMaster ;)

общо взето до 40 - 45 лвл си играй нормално за левели, носи броните от магазина или от дроп

после когато стигнеш shadowsteel/aramid броните си купувай adept брони. колкото повече адепт имаш в/у себеси по бързо ще вдигаш скил левели.(мисля всъщност че максималния ефективен адепт е 36 - 38)

и вече като си с адепт вече почва адския граинд за скиллове докато стигнеш ниво GMaster ;)

"Всичко" разбрах! :lol: :lol: :lol: Въпреки, че я играя играта все още с тия термини малко... :blink: Иначе колко левела е MAX-а?

Свалих си рип-а от Замунда ...ама пак нестава кликам на всяка икона и не ми зарейда нищу.....ХЕЛППП

свали си я от официалния сайт... 900мб не е болка за умиране... за час-два си готов :)

Абе много бавно се дигат левела. Като база за сравнение с WoW и D2 ми се струва доста бавно. Насабрали са ми се сигурно към 12 часа игра а съм още 11-ти левел. Като се има предвид, че са първи и трябва да се дигат най-бързо, оредставям си нататък как е... Ся ме пратиха на много тъп Quest в пустинята да хода до някъв тип и там са такива изруди, че кат ма буфнат 1 път и ми е дотам. :blink: Глупаво също според мен, е че удряш с различен демидж различните изроди в различните колонии?! :blink: Иначе като цяло играта си ме кефи и предължавам да я блъскам! :lol:

само на мен ли автоматичния ъпдейт умира на последния файл и после играта не ще да се стартира? пробвах неколкократни инсталации и пренисталации от всички възможни сетъпи, включително официалния и всеки път стигам до увисване на ъпдейта на последния файл, след което при прекъсване на процеса и рестартиране повече не се ъпдейтва но и играта не тръгва. пробвах да го оставя да си виси и няколко часа, но си седи на същите проценти и на същите файлове, пробвах и "check files" функцията и пак забива игрицата.

въпроса ми е какво точно съм омазал?

само на мен ли автоматичния ъпдейт умира на последния файл и после играта не ще да се стартира? пробвах неколкократни инсталации и пренисталации от всички възможни сетъпи, включително официалния и всеки път стигам до увисване на ъпдейта на последния файл, след което при прекъсване на процеса и рестартиране повече не се ъпдейтва но и играта не тръгва. пробвах да го оставя да си виси и няколко часа, но си седи на същите проценти и на същите файлове, пробвах и "check files" функцията и пак забива игрицата.

въпроса ми е какво точно съм омазал?

днес преинсталирах и при мен стана така... оставих го цяла нощ, на сутринта беше на последния файл... спрях го, пуснах пак играта и ми даде, че е ъпдейтната и си тръгна без грижи... :)

Отворената бета на CABAL ONLINE започна

Според колегите от OG Planet започнаха публичните бета тестове на екшън онлайн ролевата игра CABAL ONLINE.

В CABAL ONLINE играчите са призовани да предпазват народа на Nevareth от зло създание, наречено CABAL. Преди хиляди години CABAL почти унищожава Nevareth. Сега злото се връща, а играчите ще имат на разположение над 300 подземия, които да обиколят и изследват, за да го спрат. Инстансите варират от заледени степи, забравени от бога и от хората руини и горещи пустини до вулканични цитадели и мутирали лесове. Гордостта на играта са динамичните куестове, разчупващи принципа "Донеси ми 10 бройки от предмета Х"*. А тавана на опит на героите е 170 level.

До момента в играта са регистрирани 1 милион потребителя, и то преди да бъде пусната.

PC Mania

Добре ние в момента на бета ли играем?! :blink:

*Да бе... :laughing: :laughing: :laughing:

Level Up Event

So how does it work? From 6th February 2008 till the 27th February, players will receive rewards for completing level up challenges on a new character. The prizes are as follows:

• LEVEL UP Prize 1 – reach level 30 and receive 3 upgrade cores
  • LEVEL Up Prize 2 - reach level 50 on your new character to win a +5 Armour Set, as well as FIVE upgrade cores
  • LEVEL UP Prize 3 – reach level 60 on your new character to win a +6 Armour Set
  • LEVEL UP Prize 4 – reach level 70 on your new character to win a +7 Armour Set

вдигай левели народе... аз съм се прицелил към 50-така... +5 Armor Set звучи добре... сега съм 34-ти... тамън до 6-ти ще съм към 45-ти :bgrin:

от там нататък, ако имам време може и 70 да ударя... :D

Edit: сега видях, че е само за нови герои... гадове :angry:

Знаи ако от 6 февруари до 27 направим герой над 30-ти, 50-ти, 60-ти или 70-ти левел получаване тези бонуси така ли? А и какви са тази Armour Set и upgrade core? :blink:

Момчета само при мен ли е така, дава ми няква грешка File is corrupt! Mob.enc

Ако някой може да помогне, да се обади. :excl:

Момчета само при мен ли е така, дава ми няква грешка File is corrupt! Mob.enc

Ако някой може да помогне, да се обади. :excl:

не е само при теб. пробвах няколкото вида инсталации и преинсталации на 3 различни компютъра и винаги стигах до това съобщение.

в крайна сметка просто се отказах и няма да я цъкам таз игра.

Сега 1-ро е добре да свалите RAR-а от Zamunda, а не ISO-то. 2-ро предполагам проблема е в това, че играта при преинсталация заема място и на C. Мен като започна да ми тегли от C и да ме предупреждава, че мястото намалява трих малко и се записа и накрая нямах проблем. Мой приятел нямаше какво да трие и С му се стопи и после празни малко и играта явно е нямала място да запише това, което трябва да запише в С и му даваше тези корупти. Аз му изпратих тези файлове и играта уж тръгна, но на първия екран му седи 20-30 сек. и му зарежда и го изхвърля. Ако искате ми пишете на ЛС да ви дам skype и да ви пратя тези файлове, но не гарантирам успех. И 3-то, ако пак не стане ще взема да направя един RAR на мойта и ще я кача в BGShare накрая. Казвайте какво да правя...

Edit: chistacha го оправихме вече. Ако мога да помогна и на други свиркайте!

И аз я свалих играта и много ми хареса. Направих си герой в Меркури. Ако някой от форума друг играе да пише да поблъскаме малко!
pi4ove nqkoi igrae li v Jupiter

:)

аз писах в първият пост да играете в Марс, ама кой да чете... :) в Марс има две големи БГ гилдии, пък и аз съм там :bgrin:

ако все пак някой е там да се обажда сборим зверчетата :lol:

800744_t.jpg

Аз играя от близо седмица, играта е зарибявка, вече съм дигнал и малко левели. С @nx11 сме в Меркурий и има не малко българи, аз даже вече съм във гилдията :)

800789_orig.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...