T.N.T. DYNAMITE Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Затворете темата пално е с м...... няма да ги коментирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 малумници като тебе да не ми спамят темата и да си гледат работата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 А неграмотници като теб, повечко да посещават училище и по-малко "фризрски" салони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 My god, sometimes I feel like sticking my finger in my eye and scrambling a little! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 "...по точно става въпрос за тези които ходят в плазма и така нататък..." - в Плазма ще ходим викаш, а ? Новия ми ден/седмица започна с усмивка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 кичето да се поскаси да не цъфти ХааХАаааа тук било пълно с бисери бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 дайте ми пистолет да го застрелям , ще го излежа после , поне да знам че съм оттървал света от още 1 подобен индивид едит : едно време на такива като тебе им викахме "педалчета" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Той ме обиди с лично съобщение :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Пича с въпроса за прическите... Моля те, кажи си първите две цифрички от ЕГН-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 дайте ми пистолет да го застрелям , ще го излежа после , поне да знам че съм оттървал света от още 1 подобен индивид едит : едно време на такива като тебе им викахме "педалчета" Първо аз...и ся пак им викаме така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Пича с въпроса за прическите... Моля те, кажи си първите две цифрички от ЕГН-то. нека позная нещо то сорта на 90 до 92 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 90 ще е даже много според мен... Похвално е обаче едно, а именно - "да ми я пооформят малко и да я оставя да расте още да закрие ушите и отзад малко кичето да се поскаси да не цъфти" Не мога да спра да се смея.. утрепа ми съня нещо този фешън настроен младеж Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Хехе. Гледам такава тема и не мога да повярвам че има подобна в този форум... таман да взема да я пратя на жената да гледа хората за кой салон какво имат да кажат а то се оказа доста весело четиво Как не съм го видял по-рано да се включа и аз навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Пич, сменяй дилъра! Sorry за off Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Кажи на майка ти да те подкастри малко от страните да ги оформи и да закрият ушите, и отзад да не цъфти кичето. Сигурен съм, че добре ще се справи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Ееее, стига с тоя офф де... Аз да дам един съвет по темата. Пробвай да си удариш главата в стената. Казаха ми че вършело отлична работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Мани ги тея фризьорски салони, нищо не разбират. По-добре вземи надуй един балон и го отъркай върху главата около минута. Гаранция, че всички ще ти завиждат на фяшън прическата. Пък и така може да си украсиш тавана с балоните. 2 в 1 майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 и после ги пълниш с вода и....ето ти малко цици. 3в1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Да не забравиш да си изрусиш кичето преди да го скъсиш , а да , скъсявай го по-често , че като "разцъфти" става много лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Ххахахахаха яка тема стана. Един съвет и от мен еми вземи бретона го пусни под ъгъл. Едната страна по дълга от другата и бакенбардите да са ти като уши и ще си номер 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.