Jump to content
BulForum.com

Добър фризрски салон в Пловдив ?

T.N.T. DYNAMITE

Recommended Posts

А неграмотници като теб, повечко да посещават училище и по-малко "фризрски" салони.

"...по точно става въпрос за тези които ходят в плазма и така нататък..." - в Плазма ще ходим викаш, а ? :D

Новия ми ден/седмица започна с усмивка.. :lol: :lol:

дайте ми пистолет да го застрелям , ще го излежа после , поне да знам че съм оттървал света от още 1 подобен индивид :lol: :lol: :lol: :lol:

едит : едно време на такива като тебе им викахме "педалчета" :lol:

дайте ми пистолет да го застрелям , ще го излежа после , поне да знам че съм оттървал света от още 1 подобен индивид :lol: :lol: :lol: :lol:

едит : едно време на такива като тебе им викахме "педалчета" :lol:

Първо аз...и ся пак им викаме така.

Пича с въпроса за прическите... Моля те, кажи си първите две цифрички от ЕГН-то. :)

нека позная нещо то сорта на 90 до 92 ...... :lol:

90 ще е даже много според мен... Похвално е обаче едно, а именно - "да ми я пооформят малко и да я оставя да расте още да закрие ушите и отзад малко кичето да се поскаси да не цъфти"

Не мога да спра да се смея.. утрепа ми съня нещо този фешън настроен младеж :D

Хехе. Гледам такава тема и не мога да повярвам че има подобна в този форум... таман да взема да я пратя на жената да гледа хората за кой салон какво имат да кажат а то се оказа доста весело четиво :) Как не съм го видял по-рано да се включа и аз навреме :D

Кажи на майка ти да те подкастри малко от страните да ги оформи и да закрият ушите, и отзад да не цъфти кичето. Сигурен съм, че добре ще се справи.

Ееее, стига с тоя офф де...

Аз да дам един съвет по темата. Пробвай да си удариш главата в стената. Казаха ми че вършело отлична работа ;)

Мани ги тея фризьорски салони, нищо не разбират. По-добре вземи надуй един балон и го отъркай върху главата около минута. Гаранция, че всички ще ти завиждат на фяшън прическата. Пък и така може да си украсиш тавана с балоните. 2 в 1 майна. :)

Да не забравиш да си изрусиш кичето преди да го скъсиш , а да , скъсявай го по-често , че като "разцъфти" става много лошо :(

Ххахахахаха яка тема стана. Един съвет и от мен еми вземи бретона го пусни под ъгъл. Едната страна по дълга от другата и бакенбардите да са ти като уши и ще си номер 1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...