TED Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Гледам си аз форума и виждам как на VooDooMaN постоянно му затварят темите, а той се нерви че не му се обяснява защо. То без цензура няма да минем, ама предлагам когато модератор трие, затваря или редактира пост/тема да има нещо от рода: MOD EDIT VELI: Много плямпаш който ползва форума на HARDWARE.BG знае какво имам предвид. Нека когато модератор пипа да е видно и ясно защо го е направил.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Нищо против да се затварят теми, но с обяснение. Имах питане и го сложих в Others, защото ми се стори най-подходящо. Едва ли не това се разбира като заяждане, а аз просто искам информация, която се подава на лъжичка и често е недостоверна. Не съм псувал или abuse-вал по какъв да е начин, но темите се затварят. Браво на Veli, че се сети да отговори в едната, да знам кой поне се прави на БКП . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Dnes mai nqma da izlizam ot Admin mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.