Fibaman Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Сериалът следва събитията след "Терминатор 2 : Денят на страшния съд". След саможертвата на доктор Майлс Дайсън и Т-800 Модел 101 Терминатор, семейство Конър откриват, че все още са преследвани от агентите на Скайнет от бъдещето.Разбирайки, че кошмарът все още не е свършил те решават да спрат да бягат и да се концентрират върху това да предотвратят създаването на Скайнет.С подкрепата на красивата Камерън Филипс, чието мистериозно минало е свързано с бъдещето, те търсят начин да спрат Американската армия да създаде програмата, която ще доведе до края на човечеството.Копирано от ArenaBG IMDb 1 епизод => My Webpage 2 епизод => My Webpage (линковете са от ArenaBG) Изгледах ги и 2-та епизода и какво да кажа... за мен не е лошо, особено ако харесвате филма "Терминатор". Свалете и вие един епизод и си кажете мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 изгледах само първата серия и си останах с нея - не ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 сериала е добър, но темата е малко изчерпана от бате арни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Mалко ми е странно да гледам такъв тип уникален филм с 2 готини каки, направо е супер трудно Иначе и аз гледах само 1вото епизодче, но смятам да погледам още малко и тогава да реша окончателно дали ще го бъде. Абе като цяло 3/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 слаба ракия, освен това като го няма арнито не е същото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_BoBo_ Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 определено в сериала я няма тръпката на филмите но аз съм фен на и мн ме кефи сериалчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Не съм го гледал, няма и да го гледам, за да не си разваля представата за добрия, стар Терминатор. Обаче определено, холивудските продуценти започнаха да излизат с все по-глупави теми. Как може, филм, класика в жанра, един от най-големите и известни филми правени някога, да бъде "продължен" под формата на сериал... Това е някой жаден за пари продуцент, дето не влага толкова надежди в своя успех, колкото в самото име на филма и интереса към него. Не знам... аз съм против тия бози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 добре е сериала, даже засенчва T3-ката според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 E баш пък да засенчва 3ката Няма много екшън, действия, тупа-лупа. Всичко се свежда до дондуркане на 2 каки и един пикльо на горе надолу. Средна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Не съм го гледал, няма и да го гледам, за да не си разваля представата за добрия, стар Терминатор. Обаче определено, холивудските продуценти започнаха да излизат с все по-глупави теми. Как може, филм, класика в жанра, един от най-големите и известни филми правени някога, да бъде "продължен" под формата на сериал... Това е някой жаден за пари продуцент, дето не влага толкова надежди в своя успех, колкото в самото име на филма и интереса към него. Не знам... аз съм против тия бози. сериала не е продължение на филма...да беше гледал поне една реклама преди да го напишеш тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 сериала не е продължение на филма...да беше гледал поне една реклама преди да го напишеш тва Знам, че не е продължение на филма... май не се изразих както трябва. Имах предвид, че след като има филм, голям при това, сериал със същото име и сходен сюжет не биха му подхождали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 втори сезон започва доста обещаващо новата терминаторка е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 втори сезон започва доста обещаващо новата терминаторка е на ниво И аз най-накрая го изгледах. Определено започва интересно. Дано в близките 1-2 епизода се разбере каква точно ще е ролята на трансформиращата се госпожица. Май май тя ще развива "Турчина" и ще се наложи нашите хора да я натупат! (ако могат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 19, 2009 Author Share Posted April 19, 2009 Не знам дали все още някой го гледа, но свърши 2-ри сезон. Надявам се да не го оставят така, а да има продължение. Края на последния епизод (поне според мен) беше доста интересен и ще е интересно да се види как ще се развият нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Сега е момента да изкочи от някъде принца на персия и да им набие шамарите за това, че си играят с времевата линия. Колкото повече се опитваш да оправиш нещо толкова повече нещата се омазват. Поне това стана ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Изгледах първи сезон и 3 епизода от вторият, и не ми хареса. Можеби защото очаквах повече ефекти и фантасмагорични битки, а гледам са разтелили историята в диалози.Иначе терминаторката грабва окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.