Jump to content
BulForum.com

Продавам lap- top HP- 17 inch, 256 video, 1 GB ram


Recommended Posts

Лап-топ-а е купен преди около 5 месеца от САЩ. Цената която му търся е 1500 лева в което се включва и чанта SENTIO, купувана отделно. Ето характеристика на модела:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...=reg_R1002_USEN

Лап- топ-а няма абсолютно никакви забележки по работата, една малка драскотина на капака, коята за да се види трябва да се вгледаш внимателно. Всичко си работи на 6. Има дистанциооно, зарядно, слушалки и оригинален диск WIN Vista Home Premium, които дойдоха в комплект с него. Мога да пратя снимки на заинтересованите, искащите допълнително инфо или снимки нека да ми пишат в скайп- flux_pearl. Продавам го защото закъсах за пари, в този аспект съм склонен и на някакъв бартер с доплащане от по- малка сума, пишете на скайп ще отговоря на всички. Обявата е за София, може и с куриер.

 

 

ВИДЕО КАРТАТА Е 128 МБ, съжалявам за недоразуменитео, моля да не се счита за глупав трик, за да може повече хора да видят темата ми ако може модераторите да поправят заглавитето ше съм благодарен. Поздрави!

Link to comment
Share on other sites

Какво се оказа за видео-то, модела е 6150. Има 64 собствена рам и 233, която взима от рамта, поне така както е с 1 GB. Моделът на лап-топ-а е dv9308nr.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...