L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Davaite svoite predlojeniq za malki igri4ki za igra v mreja ( ne govorq za tipa ot CS , ili NFS ) ne6to mnogo po malko ot tqh , no da igraete s protivnik ot sre6ta ( imolq, neka ne sa saitove kato imperia ) ............. tyrsih , dali ima takava tema ,no ne vidqh .................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Белот? Табла... или някви по компютърни? може да цъкате брууд..фифа...гта...не е като да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Ne6to kato Belot , tabla , za6to ne i nqkakvai kato Mortal Kombat , da moje6 da cyka6 s nqkoi ot sre6ta , i primerno dasi lafite po skype , dokato cykate ......!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 запознай се какво е... kaillera и какво са mame roms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 запознай се какво е... kaillera и какво са mame roms. Mame mojel idase igrae sre6to nqkoi v mreja ???? ako moje mi pokaji ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 warcraft2, quake1, Duke Nukem 3D... С тия съм започнал в мулти... Ред: Може и джамини, гама, криеница, сляпа баба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 warcraft2, quake1, Duke Nukem 3D...С тия съм започнал в мулти... Ред: Може и джамини, гама, криеница, сляпа баба... Май всички сме започнали с тия от едита . Яко мулти е тва.... иначе тук има някои яки игрички. Не са много малки ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 ne6to po myni4ko be hora , ne takiva kato kontrata , ne6to po myni4ko ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ето ти нещо мъничко - слагаш снимката по-долу за wallpaper и другия участник в мрежата ти цели монитора със скобарка! Достатъчно малко ли е?! По-тъпо формулирана тема не бях срещал скоро! games.yahoo.com - те ти игрички. Колкот' ти душа иска! То няма белоти, хартс, билярд, джамини, дартс, табла, сляпа баба. И уааау - в мултиплейър са! Само дето се съмнявам да успеете да се намерите с човека отсреща, и то не защото си глупав, а защото ония там нищица са сложни! В това ще да е причината! Редакция: midas, не бих казал всички. Повечето днешни шушляци, като автора на темата например, са започнали с куейк и кънтър по гейм клубовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.