groover Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 е тва ся е човек когото можеш да уважав. тва е истински фен а некъв хамелеон дето на един сезон сменя отбора,зависимо от тва кой е на първо място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 От този форум май повечето хора са от по-големия отбор в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Za sajelenie proletniq dql ne zapochna optimistichno za Botev Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Винаги има светлина в тунела. Дано и тази година се спасим (може пак да бием някой силен отбор )а пък.. за нататък ще му мислим. Само христола да се махне...... има кой да ни вземе.(по-запознатите знаят за какво говоря). Така че... САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 16, 2004 Share Posted February 16, 2004 Kade 6a se spasqvame we brato ? Nie sme za A regionalna we ....Dano si bil v Smoqlan da vidi6 za kakva tragediq stava vapros.Ako prodaljavame da igraem taka ciganite bez problem mogat da ni lepnat edna petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Споко, винаги срещу локо играем повече от успешно, особено ако сме моментно по-слабия отбор. И този мач се надявам да не е по-различно. За победа не мога да си представа, ама поне едно достойно представяне, няма да е зле, макар че всички Ботевисти искат само едно : ПОБЕДАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Mnoo qsno.БОТЕВ RULZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Трябва да се надяваме че няма да изпаднат Имаите кораж момчета И да паднем И да бием пак Ще се напием Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Трябва да се надяваме че няма да изпаднат Имаите кораж момчета И да паднем И да бием пак Ще се напием 4ul ta gospod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del_Piero Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Tрудно ще ни е но ще останем.......... и искам да питам нещо : защо Феновете на "Локото" викат "ЮВЕ" ? Нима имат нещо общо с играта и постиженията на другия ми любим отбор"ЮВЕНТУС" Без лоши чувства ама защо не си викат "ЛОКО" кво му е на името. Ботев завинаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Aide 4estita pobeda dneska - 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 a 4estita ni pobeda. zehme naj-nakraq 3-te to4ki. Uraaaaa! nqma da otpadnem weeeee! BOTEV otnovo 6te e nawurha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Tрудно ще ни е но ще останем..........и искам да питам нещо : защо Феновете на "Локото" викат "ЮВЕ" ? Нима имат нещо общо с играта и постиженията на другия ми любим отбор"ЮВЕНТУС" Без лоши чувства ама защо не си викат "ЛОКО" кво му е на името. Ботев завинаги Никога ли не си чувал че през 70-те Локомотив е изиграл 3 много силни мача с Ювентус? По онова време най- силните отбори в Италия са били Ювентус (най-силно нападение) и Фиорентина (с най- добра защита). Та италианските журналисти видели в играта на Локомотив и и двете неща и нарекли отбора с прякора Ювентина (синтез от имената на двата италиански отбора). Това е локомотивската версия Другата е, че поради сходството в екипите в Италия са ги нарекли Ювентина. Така че не сме го измислили ние. Това е традиция. Освен това мен ме кефи да викам Юве, защото Ювентус ми е любимия отбор. Ти му мисли как да се оправяш с онея твоите хора дето викат "fuck, fuck juve". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Emi kvo da vi kaga,a 4estita pobeda. As sum si ot Loko-to ama 6tom e Plovdiv-ski otbor...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Tрудно ще ни е но ще останем..........и искам да питам нещо : защо Феновете на "Локото" викат "ЮВЕ" ? Нима имат нещо общо с играта и постиженията на другия ми любим отбор"ЮВЕНТУС" Без лоши чувства ама защо не си викат "ЛОКО" кво му е на името. Ботев завинаги Да точно така е те не си обичат името на отбора (то е повече от тъпо Вагон, Локомотив , тъпи имена), то е повече от тъпотия да викаш на който и да е отбор с име на друг. Все едно на Ботев да викаме Борусия Дортмунд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Да точно така е те не си обичат името на оВбора (то е повече от тъпо Вагон, Локомотив , тъпи имена), то е повече от тъпотия да викаш на който и да е отбор с име на друг. Все едно на Ботев да викаме Борусия Дортмунд хаха и според мен тая история е супер тъпа ! ей тая снимка мноо ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Да точно така е те не си обичат името на отбора (то е повече от тъпо Вагон, Локомотив , тъпи имена), то е повече от тъпотия да викаш на който и да е отбор с име на друг. Все едно на Ботев да викаме Борусия Дортмунд А не мислиш ли че е тъпо да се срами името на великия поет и революционер? Да се получават новини от рода на: Левски би Ботев, Локомотив размаза Ботев, или Рилецо победи Ботев. Аз съм твърдо против това да се кръщават отбори на исторически личности. Иначе започват да се появяват скандирания от рода на кор за Ботев и кор за Левски, което е много кофти. Колкото до Локомотив, не знам защо се заяждате без преди това да помислите малко. Клуба е основан от служители на ЖП. Защо не са го кръстили стрелочник или нещо друго? Ами защото локомотива е голяма, мощна машина, която води всички други и може да размаже всичко застанало на пътя и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Bihme belasica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 А дано това да не е първата и последната победа за тоя полусезон, че май на там вървят нещата , но имам малки, дори нищожни предположения, че другия кръг Черно море - Ботев ще е 2 , като се има в предвид, че сега те биха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 23, 2004 Share Posted February 23, 2004 aйде аз да направа една реклава :Р Botev 1912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.