Jump to content
BulForum.com

За феновете на БОТЕВ

1912

Ще изпадне ли БОТЕВ???  

84 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Много ми е тежко и се чудя к'во става в любимия ми отбор и реших да ви попитам как мислите?

Дали БОТЕВ ще изпадне или няма(дано да не изпадне де)

Та да видим к'во мислите????

Сложил сам отговори отделно за феновете на БОТЕВ и за тези на локото

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ako igraiat tova koeto mogat niama da izpadnat, ama loshoto e 4e mnogo riadko pokazvat kakvo mogat i za tova shte e super kusmet ako ne izpadnat, oba4e silno se nadiavam da ostanat :rolleyes:

Най-вероятно ще изпаднат.Но както каза Рексус

Za men vaji praviloto plovdivskiq football rulezzzzz

аз съм неутрален не харесвам(вече) бг футбол(ако може и така да се нарече)

Абе изпадат нема каде да ходат!

Аве Само ЛОКО.  :punk

Нека да спазваме добрия тон

Щот и аз можех да напиша бая простотии

..... da biete i Levski i CSKA

поне ще се постараем

@1912

Съжалявам, ако според теб не съм спазил добрия тон. Аз мисля, че изказвам собствено мнение и тонът ми ни най-малко не е груб.

@1912

Съжалявам, ако според теб не съм спазил добрия тон. Аз мисля, че изказвам собствено мнение и тонът ми ни най-малко не е груб.

Не че нешо ама с тва "няма каде да ходат" да не се саздава напрежение (нали се сещаш) някои хора се дразнят от такова отношение кам тази светиня.

Пак и за тва написах 4е май беше по-добре без reply.

Sorry ако сам те засегнал нещо ама по-добре предварително да се кажат тия работи за да не се затвори набарзо темата от модераторите

Trqbvashe da ima i nqma da izpadnat just fans

Btw...nadqvam se da ne izpadnat.

абе и аз не знам как стана тва

аз изобщо не сам слагал "ще изпаднат (just fans)" ама се появи отнякаде май някои от модераторите го направи или к'во не знам така че не е в мен вината за тва че тва липсва.

P.S. Ако може този дето добави "ще изпаднат (just fans)" да добави и "няма да изпаднат (just fans)" 10х

Искам Ботев да останат в "А" ПФГ, за да можем да ги бием още много пъти в пловдивското дерби. :(

Пилците се броят на есен(или в 4-ти кръг) :sick

1912 , ne trqbvashe da go pravish toq topic. Ili naistina da go beshe ostail bez replies. Predpolagam ,4e shte se namerqt i svestni fenove na Loko Kustendil , ama she ima i takiva kato Gamen i Naghual deto she pakostqt... Shtoto sa komplexari ,i shtoto padnalo li im e edin edinstven put da sa po-dobria otbor i nqma da si izpusnat shansa da se gavrqt .

P.S. Naghual ,nadqvam se ,4e tonut mi ne beshe grub i tova beshe li4no mnenie .. :sayjin

Един Е Ботев ,О Ботев Пловдив !

ne mi se iska ,no smqtam ,4e shte izpadnem ... :cry bawling.gif

Вие незнаете ли, че колкото по-назад сме в първенството по корупция толкова по-добре :) Ма май ше изпадаме .. докато не се махне тоя п**ьо христолката.

veseo ,i da se mane ,upravia pak nqma. Koi shte ni vzeme. Trqbva nqkoi s pari, a takiva ludi ve4e nqma. Drugia variant e da se raz4ita na unoshi ,rodni dushi .Ma nima sega ne e sushtoto.Kvo she se promeni pri drug prezident. Koi shte im vduxne jelanie za igra i borba. Shtoto te ve4e ne jiveqt s ideata za blagopolu4ieto na cluba,kakto beshe edno vreme. Samo pulnia stadion moje da gi nakara da igraqt za otbora,da usetqt kvo e atmosfeta. Ma kat 3/4 ot fenovete se prawqt na surditi , ko da se pravi .. upravia nema .. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...