T.N.T. DYNAMITE Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 здр сега сам на ггбит(маи вече евроком) та ме казаха че лангейм били добри но не разбрах точно кои са те някои пише нетгруп друг еинджалсофт та светнете ме по вапроса и ако може един телефон да се обадя.защото званях на едни телефони на нетгруп ма било за тракия ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Ами то е много просто да влезеш в темата за Лангейм...още в първия пост си има линк към сайта им, телефони, адреси, скорости, цени....какво повече му трябва на човек. А иначе пък ако влезеш точно в темата под твоята, ще видиш и карта на покритието на съответния доставчик...покрива и голяма част от "Смирненски", зависи ти къде се намираш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Пусни си на "Alien" няма грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 може да затворите темата вече подадах заявка за Lamgame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.