gojaa Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 поредния пост-лекция от г-н gojaa ... хората говорят за едно, питат относно разни проблеми, ама не ... трябва да се покажем, че тая материя ни е ясна между програмката dvdfab decrypter доста често се е справяла успешно с дискове, с които dvd decrypter е срещал трудности при извличането им на харда аудио дисковете се записват на Disc-At-Once (DAO) ХА ХА професоре . Абе мал.....ко що не се скриеш някъде с твоите бисери и що не си правиш теми на които сам да си отговаряш . А най добрия вариант е . Бегай да си гледаш айдъла!!!! Взе да ми писва от твоите тъпи забележки . Човека пита нещо конкретно , а ти естествено като видиш , че аз отговарям и не може да не туриш пипер на манджата . Ха ха . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 и какво отговори на въпроса на човека?! Като махнем цялата плява и всичките пози - каза му: ползвай Nero... много полезен отговор. Направо му реши проблема на питащия. Човека пита за СD, a ти му обясняваш как да си рипне DVD... с какво били кодирани, с какво се разкодирали филми и менюта... За теб специално да натъртим - за СD питат. Не за DVD... манджа я... научи се да четеш, преди да пишеш... освен ако не си чукча... чукча не читатель, чукча писатель... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gojaa Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 и какво отговори на въпроса на човека?! Като махнем цялата плява и всичките пози - каза му: ползвай Nero... много полезен отговор. Направо му реши проблема на питащия. Човека пита за СD, a ти му обясняваш как да си рипне DVD... с какво били кодирани, с какво се разкодирали филми и менюта... За теб специално да натъртим - за СD питат. Не за DVD... манджа я... научи се да четеш, преди да пишеш... освен ако не си чукча... чукча не читатель, чукча писатель... ЯЯЯЯЯ вземи хубаво прочети първия пост на темата и тогава се обаждай. А поста е следния ... "Коя програма е най-добра за запис на ДВД дискове, да поддържа +/- няма значение. Може ли да се правят копия на ДВД дискове взети да кажем под наем от видеотека?" Само за теб си мислех , че нещо се забави с репликата. Папагали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 ЯЯЯЯЯ вземи хубаво прочети първия пост на темата и тогава се обаждай. А поста е следния ... а ти вземи да погледнеш откога датира първия пост ... човека може вече да се е оженил, деца да има, а ти си решил да му обясняваш за двд-та железен си ве, спор няма Да не говорим, че тоя дето е пуснал първия пост и цялата тема не е влизал във форума повече от година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Няма майтап - аз се ожених 7 месеца по-късно от отварянето на темата а ето ме вече имам лапе на година и половина Иначе важното е спор да има бе samkijot, то това от любов към спорта се прави Иначе отговорите на човека си бяха информативни, не му се карайте... не че изобщо имаше смисъл да се задават тези въпроси след като гугъл отдавна е измислен и не е чак толкова трудно да потърсиш и сам каква е разликата между +R / -R но карай - важното е да има "оборот" - гледам че сървъра на форума се държи колкото и да го тормозим - явно е корава машинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Реших да пиша тук и да не отварям нова тема. проблемът ми е следния .. имам NEC DVD-RW ND-4550A firmware 1.06, това устройство незнайно защо отказва да чете DVD-video дискове, разпознава ги като празни. На други компютри вървят, инсталирах ISObooster и той показва, че на диска има инфомарция. Операционната система ... Windows SP3 с всички ъпдейти, преинсталиране .. и downgrade-ване .. нищо не помага (дори си насрах единия дял, но това си е моя грижа). Проблема не е хардуерен, при инсталиран Windows Vista ... дисковете са си ОК. Твърдо не искам да минавам на Vista нито на 7, нито на каквито и да е други OS. Ако някой се е сблъсквал с подобна каша да помага. Благодаря предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Ако е от твои записани дискове, смени версията на записващата програма. Ако е за всички, смени фирмуера на писачката. А и като гледам, версията на фирмуеар ти е доста стара вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 благодаря ти за бързият отговор. но не виждам проблем .. с записващия software, нито с firmware. до преди 2 седмици си работеше нормално не ми е правила проблеми ... може и да се е издухала самата записвачка. ще я префлашна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gannik Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Прочетох почти всички постове, свързани със запис на DVD-DL, но не намерих отговор на моите въпроси: Имам NEC DVD_RW ND 3550A и според производителя трябва да записва DVD-DL, но при мен не ще! Използвам Nero 7.... и при опитите ми за запис изписва , че не може да се запише в режим DAO(Disc at Once) , а след това ми изписва грешка "Illegal Disk". Флашнах си оптичното устройство и ... същото. Скоро си купих PRINCO DVD-R DL 4X и се чудя дисковете ли са виновни или оптичното устройство (а може би софтуера)! Моля за съвет и помощ! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.