Jump to content
BulForum.com

DVD recording

ToKKo

Recommended Posts

поредния пост-лекция от г-н gojaa ... хората говорят за едно, питат относно разни проблеми, ама не ... трябва да се покажем, че тая материя ни е ясна :D

между програмката dvdfab decrypter доста често се е справяла успешно с дискове, с които dvd decrypter е срещал трудности при извличането им на харда ;)

аудио дисковете се записват на Disc-At-Once (DAO)

ХА ХА професоре . Абе мал.....ко що не се скриеш някъде с твоите бисери и що не си правиш теми на които сам да си отговаряш . А най добрия вариант е . Бегай да си гледаш айдъла!!!! Взе да ми писва от твоите тъпи забележки . Човека пита нещо конкретно , а ти естествено като видиш , че аз отговарям и не може да не туриш пипер на манджата . Ха ха .

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

и какво отговори на въпроса на човека?! Като махнем цялата плява и всичките пози - каза му: ползвай Nero... много полезен отговор. Направо му реши проблема на питащия. Човека пита за СD, a ти му обясняваш как да си рипне DVD... с какво били кодирани, с какво се разкодирали филми и менюта... За теб специално да натъртим - за СD питат. Не за DVD...

манджа я...

научи се да четеш, преди да пишеш... освен ако не си чукча... чукча не читатель, чукча писатель...

и какво отговори на въпроса на човека?! Като махнем цялата плява и всичките пози - каза му: ползвай Nero... много полезен отговор. Направо му реши проблема на питащия. Човека пита за СD, a ти му обясняваш как да си рипне DVD... с какво били кодирани, с какво се разкодирали филми и менюта... За теб специално да натъртим - за СD питат. Не за DVD...

манджа я...

научи се да четеш, преди да пишеш... освен ако не си чукча... чукча не читатель, чукча писатель...

ЯЯЯЯЯ вземи хубаво прочети първия пост на темата и тогава се обаждай. А поста е следния ...

"Коя програма е най-добра за запис на ДВД дискове, да поддържа +/- няма значение.

Може ли да се правят копия на ДВД дискове взети да кажем под наем от видеотека?"

Само за теб си мислех , че нещо се забави с репликата. Папагали.

ЯЯЯЯЯ вземи хубаво прочети първия пост на темата и тогава се обаждай. А поста е следния ...

а ти вземи да погледнеш откога датира първия пост :lol: ... човека може вече да се е оженил, деца да има, а ти си решил да му обясняваш за двд-та :laughing:

железен си ве, спор няма :woot

Да не говорим, че тоя дето е пуснал първия пост и цялата тема не е влизал във форума повече от година. :P

Няма майтап - аз се ожених 7 месеца по-късно от отварянето на темата а ето ме вече имам лапе на година и половина :)

Иначе важното е спор да има бе samkijot, то това от любов към спорта се прави :)

Иначе отговорите на човека си бяха информативни, не му се карайте... не че изобщо имаше смисъл да се задават тези въпроси след като гугъл отдавна е измислен и не е чак толкова трудно да потърсиш и сам каква е разликата между +R / -R но карай - важното е да има "оборот" - гледам че сървъра на форума се държи колкото и да го тормозим - явно е корава машинка :P

• 11 months later...

Реших да пиша тук и да не отварям нова тема. проблемът ми е следния .. имам NEC DVD-RW ND-4550A firmware 1.06, това устройство незнайно защо отказва да чете DVD-video дискове, разпознава ги като празни. На други компютри вървят, инсталирах ISObooster и той показва, че на диска има инфомарция. Операционната система ... Windows SP3 с всички ъпдейти, преинсталиране .. и downgrade-ване .. нищо не помага (дори си насрах единия дял, но това си е моя грижа). Проблема не е хардуерен, при инсталиран Windows Vista ... дисковете са си ОК.

Твърдо не искам да минавам на Vista нито на 7, нито на каквито и да е други OS. Ако някой се е сблъсквал с подобна каша да помага.

Благодаря предварително !!!

Ако е от твои записани дискове, смени версията на записващата програма. Ако е за всички, смени фирмуера на писачката. А и като гледам, версията на фирмуеар ти е доста стара вече.

благодаря ти за бързият отговор. но не виждам проблем .. с записващия software, нито с firmware. до преди 2 седмици си работеше нормално не ми е правила проблеми ... може и да се е издухала самата записвачка. ще я префлашна.

• 2 weeks later...

Прочетох почти всички постове, свързани със запис на DVD-DL, но не намерих отговор на моите въпроси:

Имам NEC DVD_RW ND 3550A и според производителя трябва да записва DVD-DL, но при мен не ще!

Използвам Nero 7.... и при опитите ми за запис изписва , че не може да се запише в режим DAO(Disc at Once) , а след това ми изписва грешка "Illegal Disk". Флашнах си оптичното устройство и ... същото. Скоро си купих PRINCO DVD-R DL 4X и се чудя дисковете ли са виновни или оптичното устройство (а може би софтуера)! Моля за съвет и помощ!

Благодаря!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...