ToKKo Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Коя програма е най-добра за запис на ДВД дискове, да поддържа +/- няма значение. Може ли да се правят копия на ДВД дискове взети да кажем под наем от видеотека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 NERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Easy CD and DVD creator sashto bi tribvalo da svarshi rabota. Dali obache ste mozesh da kopirash ei-taka niakoe DVD vzeto ot videotekata neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 8, 2004 Author Share Posted February 8, 2004 mdam mersi, izglejda shte trqbva da se test s RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 значи възникна следния проблем: трябва да запиша 2 диска, но дисковете на които трябва да се запише са +R, а тези от които записвам са -R. има ли някаква програма да се конвертира от -r да стане +r. помагайте моля :ПП на неро не намерих такава опция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Че къв ти е проблем + или - е! <{POST_SNAPBACK}> ами проблема е че диска с филма е -R, a тези на които трябва да го запиша са +R. като дам copy dvd на неро и ми изписва, че не може да се запише понеже са различни стандарти. затова искам това, което е -R след като го копирам на харда, ако има начин да стане +R и да го запиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 значи възникна следния проблем: трябва да запиша 2 диска, но дисковете на които трябва да се запише са +R, а тези от които записвам са -R. има ли някаква програма да се конвертира от -r да стане +r. помагайте моля :ПП на неро не намерих такава опция <{POST_SNAPBACK}> ами проблема е че диска с филма е -R, a тези на които трябва да го запиша са +R. като дам copy dvd на неро и ми изписва, че не може да се запише понеже са различни стандарти. затова искам това, което е -R след като го копирам на харда, ако има начин да стане +R и да го запиша <{POST_SNAPBACK}> хахаха, кви са тея лафове. Как може да конвертираш един тип диск на друг. Няма никакво значение нали е - или + в твоя случай. Файловете вътре са едни и същи и не се влиаят от това нали диска е - или +. Това е нещо като да запишеш данни от CD-R на CD-RW или от DVD-R на DVD+RW (DVD+R, DVD+R DL, DVD-RAM, DVD-RW), тоест различен стандарт на диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 хахаха, кви са тея лафове. Как може да конвертираш един тип диск на друг. Няма никакво значение нали е - или + в твоя случай. Файловете вътре са едни и същи и не се влиаят от това нали диска е - или +. Това е нещо като да запишеш данни от CD-R на CD-RW или от DVD-R на DVD+RW (DVD+R, DVD+R DL, DVD-RAM, DVD-RW), тоест различен стандарт на диска <{POST_SNAPBACK}> ами ще ти направя една снимка като не вярваш, само че утре, щото ся ги записах вече цд-тата. карамане, благодаря ти стана ето на тази снимка се вижда как ми иска формат DVD -R/RW, а ако копирам DVD което е +R вече ми дава всички възможни формати за запис. не знам защо се получава така, но ако всичко беше ок нямаше да занимавам хората с глупости, не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 В това няма никаква логика, не си направил нещата като хората. Можеш да кажеш какво си правил, как си опитал да копираш диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 В това няма никаква логика, не си направил нещата като хората. Можеш да кажеш какво си правил, как си опитал да копираш диска <{POST_SNAPBACK}> ами опитах се да го копирам с copy dvd на неро. предполагам се сещаш за какво ти говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Нерото се е омотало нещо. Що не пробва да копираш диска с copy и paste или да направиш image file iso. И после на неро даваш burn image. Нямаше начин да не стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Нерото се е омотало нещо. Що не пробва да копираш диска с copy и paste или да направиш image file iso. И после на неро даваш burn image. Нямаше начин да не стане <{POST_SNAPBACK}> ми с copy и paste едва ли щеше да стане при условие, че сигурно има някви защити. иначе тва за да го направя на isо не се сетих. другия път ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ми с copy и paste едва ли щеше да стане при условие, че сигурно има някви защити. иначе тва за да го направя на isо не се сетих. другия път ще пробвам <{POST_SNAPBACK}> От какъв диск го прави. Оригинален със защита, филм, игра, песни? Между другото съм правил copy DVD с неро от -Р на +Р, та даже и на +RW и естествено нямаше проблеми. Сигурен ли си че си дал да записва на DVD записвачката, а не на Image recorder или нещо подобно. Не може при мен да става, при теб да не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 А намен като пусна да си записвам една папка от харддиска и ми изписва точно когато трябва да записва : Error while creating ISO or Joliet file names! И немога да разбера какво да поправя за да ми запи6е тъпата папка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Да не е на кирилица името на папката? Или файловете в нея.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Да кажа какво направих : Инсталирах си NTI CD-Maker 6 Platinum тя ми показа кой фаилове са с по дълги имена и ,че заради тях нестава поправих ги и си записах диска на Nero пак щото тая програма не ми разпознава LG DVD записвачката (разпознава ми само LiteOn CD записвачката) Та сега да питам има ли програм която да служи специално да показва фаиловете които нестават щото така ми крива работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Като си опитал с NTI, продължи да я използваш, ама опитай последната версия (7-ма). С ма-а-алки уговорки по отношение на допълнителния пакет програмки, NTI не отстъпва на NERO. Аз ползвам v.7 Platinum и ми върши перфектна работа. Нямам идея защо не ти разпознава LG-записвачката, и аз съм с LG 4163B, дори съм я местил на secondary IDE, била е като slave, без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Като си опитал с NTI, продължи да я използваш, ама опитай последната версия (7-ма). С ма-а-алки уговорки по отношение на допълнителния пакет програмки, NTI не отстъпва на NERO. Аз ползвам v.7 Platinum и ми върши перфектна работа. Нямам идея защо не ти разпознава LG-записвачката, и аз съм с LG 4163B, дори съм я местил на secondary IDE, била е като slave, без проблем. Изтеглих я програмата и ми разпозна записвачката. Сега ако можеш да ми кажеш с какво да си заместя Nero DriveSpeed с която да си намалям скоростта на четене на CD ROM-а щото иначе не чете дискове както трябва (прави много обороти и чете колкото за 2 скорости бързина като го направи тва (за LiteOn става въпрос)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Сигурно има поне 20 програмки, понижаващи скоростта на четене, ама не се сещам конкретно. Питай Гугъл. Като се замисля, май няма да имаш проблем да оставиш Nero Drive speed заедно с NTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Еми за запис CopyToDVD за мен е най-добрата досега не ми е правила проблем при записа а за копиране сваляш си CloneDVD с AnyDVD и ето че можеш да си копираш филмите копира и DVD със защити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Възникнаха нови въпроси у мен : 1. Записах на едно DVD с NTI CD & DVD-Maker 7 1400МБ после направих нова сесия която е 1000МБ и сехга немога да намеря откъде да си превключвам сесиите (седи ми само на 2-рата и не намирам никаде опция за превключване за XP става въпрос). 2. В един вестник имаше 1 DVD с два филма на него и аз си мислих че двуслоините DVD-та са като другите само дето двуслоини ,а то се оказа че тва DVD от едната му страна е единия филм ,а от другата другия , което ме наведе на мисълта дали немога и аз да записвам такива 2-слоини ДВД та като го обръщам на едната страна и записвам и после и от друата (записвачката ми е LG от евтините компа я разпознава като HL-DS-ST DVDRAM GSA-4163B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 (NTI) Tools -> Session explorer Има разлика между двуслойни и двустранни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 (NTI) Tools -> Session explorer Има разлика между двуслойни и двустранни. Значи аз на двустранен мога ли да записвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Значи аз на двустранен мога ли да записвам? Можеш и двустранни и двуслойни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (NTI) Tools -> Session explorer Къде се намира това? Имам едно CD с три сесии и не мога да разбера как да ги отворя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.