Jump to content
BulForum.com

Сървайвър 3

Fibaman

Recommended Posts

И аз съм доволен, че Ники спечели! Обаче пак нагласиха нещата тка, че накрая зрителите да определят. Аз очаквах да е 3:3:3...

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Брао на Николай все пак спечели правилния човек и то със смазвааащ резултат 90 % само е разбрах къде и за кво се изнесе ония Спас

Може ли да ми разкажете малко по - подробно за Спас? Ако е направил това което си мисля наистина влиза в определението Жена. Той и си беше от тяхното племе :).

Ами, в момента, в който Владо обяви кой е победителя в Сървайвър - Спас си тръгна.

Няма по - голяма излагация от това. Ще падне много в очите на хората с тази си постъпка. Все пак са имали възможност да изгледат предаването и да чуят и прочетат какви са настроенията на хората. Ще стане нещо подобно като с Зидан :).

Той не е жена, а п♛тка. Пишлеме дето за нищо не става. По-добре травестита да беше спечелил, но не и той. Тоя Николай им еба мамата цялото състезание. Нагласено или не - пича им скри топката.

Евала за най-можещия. То не знам дали има и други освен роднините на Спас, които биха могли да гласуват за тази смешка в мъжки образ. Една Галя го влачеше целия сървайвър под крилото си.

Заслужи си титлата "Човекът-Сървайвър"

Браво Ники!!!

Радвам се за Николай, достоен мъж.

С много малки изключения, НЕ гласувам в машините за пари, наречени реалити шоу (по български), но този път пуснах SMS за Николай. Капката, която преля чашата беше изказването на Росен Петров в подкрепа на Спас и заключението, че той именно е типичния средностатистически българин и такива като него ще градят бъдещето на страната ни.

"Пази Боже!", рекох си. Обаче имало надежда срещу заливащата ни простотия и парвенющина.

Малко над 90% подкрепа... Размазващо!!!

Радвам се за Николай, достоен мъж.

С много малки изключения, НЕ гласувам в машините за пари, наречени реалити шоу (по български), но този път пуснах SMS за Николай. Капката, която преля чашата беше изказването на Росен Петров в подкрепа на Спас и заключението, че той именно е типичния средностатистически българин и такива като него ще градят бъдещето на страната ни.

"Пази Боже!", рекох си. Обаче имало надежда срещу заливащата ни простотия и парвенющина.

Малко над 90% подкрепа... Размазващо!!!

Тя България си каза думата със зашеметяващите 90% .........

Не можах да го гледам цялото ..... но спор няма кой трябваше да вземе парите , и той си ги взе съответно :P .....

Верно Никито ги омаза много ама се разцепих от смях когато нотариуса (жена) дойде да даде резултатите и владо е пита нали дали всичко е ок като избраха номера на жената дето спечели пътешествието и оная вика да всичко е наред ама телефона защо завършва с два хикса еее направо ме уби чесно :lol: :punk :lol:

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...