Jump to content
BulForum.com

Сървайвър 3

Fibaman

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Ами според мен ако участниците са запознати със историята на Майте със сигурност ще има доста вълнения и интрига.

Или повечето са с доста развинтено въображение пак ще се получи.

Но данезабравяме и сценарият и какви възможности ще се дадът на играчите.

не намирам от къде се кандидатства :unsure:

направо на мейла на бтв ли се пращат автобиографиите?

"За участие в „Survivor: Империята на Маите” могат да кандидатстват жени и мъже на възраст от 18 до 55 години, в отлично физическо и психическо здраве. Желаещите могат да се запишат на e-mail адрес survivor@btv.bg и по пощата на адреса на bTV – пл. България 1, НДК, административна сграда, ет. 11. Крайният срок за приемане на заявки ще бъде обявен допълнително."

telemaniac.com

И пак изядени букви в заглавието на тема за реалити шоу :D. Защо ли все на тези теми им бъркаме заглавията...

И да си кажа коментара да не става офф.

По-тъпо нещо от сървайвър 2 не бях гледал. Е ето че се очаква да гелдам и по-тъпо :D

Отсега мога да отгатна, че наградата ще се намира в "града от злато".Сигурно пак ще събират парчета от картата,за да намерят къде е скрито съкровището. :Д

Дано някоя цицореста чалгаджийка да учавства (пак).

• 8 months later...

30 минутки и ще видим за какво става въпрос. :)

Ще помоля някой да поправи името на темата на "Островите на перлите"! Мерси!

Оня пък охранител кво скочи на военните? :D Или се прави на интерес или не зацепва, че всичко е нагласено. Може ли да те отвлекат, пък камерите и екипа да снимат :)

30 минутки и ще видим за какво става въпрос. :)

Ще помоля някой да поправи името на темата на "Островите на перлите"! Мерси!

Ако дадеш пълна редакция на първия си пост, този с който пусна темата, няма ли да ти даде да редактираш и самата тема?

Вчера ми направи впечатление, че много от жените казаха (във визитките си) че обичали мъже и секс и по колко пъти го правели и това и онова... малко курволяшка работа ми се струва. То в близко бъдеще ще се разбере. :) Ааа и всички са с големи цици! :love

И от жените повечето са готини ама и мъжете май по външен вид са ги подбирали повече :bgrin: .Вижте единствения,който няма по-ясно очертани мускули е касапина :punk :lol: .Иначе..определено е по-добро от Биг Брадър 4 :sick .Само ми стана мноого смешен оня мастурбатора как ревна,че пиенето било не от едната ми от другата страна на дървото :D

И от жените повечето са готини ама и мъжете май по външен вид са ги подбирали повече :bgrin: .Вижте единствения,който няма по-ясно очертани мускули е касапина :punk :lol: .Иначе..определено е по-добро от Биг Брадър 4 :sick .Само ми стана мноого смешен оня мастурбатора как ревна,че пиенето било не от едната ми от другата страна на дървото :D

да той горкия чак със сълзи ревна, че не е намерил пиенето, а после пак се разрева щот му липсвали момичетата му :lol: явно той ще бъде първия изгонен от мъжете :bgrin:

ПП: Това издание май няма да бъде толкова тъпо колкото 2-ката ;)

EDIT: Сега гледам и 1 епизод от 17 сезон на Американската версия и виждам, че нашата версия има доста още да яде докато стигне до онова ниво ;)

да той горкия чак със сълзи ревна, че не е намерил пиенето, а после пак се разрева щот му липсвали момичетата му :lol: явно той ще бъде първия изгонен от мъжете :bgrin:

ПП: Това издание май няма да бъде толкова тъпо колкото 2-ката ;)

2-ката даже не съм разбрал кога е минала, но тук в 3-ти сезон има интересни индивиди и много еротика в жените, ако мога така да се изразя. Тия които са ги подбирали заслужават поздравления.

Ся като гледах предаването и видях как почват да се счепкват цялата племе накрая ще земат и ще се изядат и унижат от вътре коет по принцип е типично при жените и ще бъде много жалко

П.П А тия двамата за кво са се скарали в началото че не могат токова да се траят

Бе тоя сървайвър не ви ли се струва че е много нагласен? Големи са артисти всичките. Сигурно искат да се конкурират със "Забранена любов" по нова. :) Много фалшиви им са споровете с Николай. Толкова груби обиди, а толкова безразлично ги изричат. И всички така отговарят, като някой новобранец в телевизията, четящ сценарий. Днеска си викам, сега да вземе Николай да спечели неприкосновенността и така и стана.

Има нещо много мътно тука и не мисля да го гледам, за да разбера какво е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...