Jump to content
BulForum.com

Wishlists

Grimjaur

Recommended Posts

Искам J'adore на Dior.

:lol: Такова подарих на гаджето на един приятел . Винаги като чуя името и се сещам за джадията на диор :punk

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
Има мивка, има тоалетна, за душа направо не виждам къде ще го сложиш...

Доколкото виждам, има вана, която би била напълно достатъчна, ако е 2х0,7 (примерно). Иначе идеята за баня и тоалетна заедно не ми пречи - свикнал съм. Досега съм бил само в една къща с отделени такива помещения и тя беше на едни богаташи в Чикаго :)

:lol: Такова подарих на гаджето на един приятел . Винаги като чуя името и се сещам за джадията на диор :punk

Леле, ако правиш такива подаръци на чуждите гаджета се чудя какво ли подаряваш на твоето.

Досега съм бил само в една къща с отделени такива помещения и тя беше на едни богаташи в Чикаго :)

У нас в пловдивската панелка са разделени :lol:

2 стаи апартамент пък и вана ... тц , тц ... една душ кабина спокойно решава въпроса пък и в нас тоалетната и банята са в едно ... :bgrin:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Нещо се прави на Дали май? :D

Шегувкам се!

Иначе, аз искам следното:

tracksuit.jpg

и

trainers.jpg

Че ще започвам да бягам като се постопли. Толкова ли много искам?

Не че нямам маратонки и анцузи, но тези много ме кефят!

Естествено тук в България, анцузите и маратонките се шият в Китай или във Виетнам, но пък за сметка на това, анцузите започват от 250лв., а маратонките от 150... Не стига това, ами моделите са от 2003-та година...

По мои изчисления, ако съвсем хипотетично намеря точно тези модели в български магазин, ще ми струва поне 500лв(казвам ПОНЕ) да си ги купя. В Англия струват общо 100£, което е 220лв. Има на кой да го поръчам, но ще си идва, живот и здраве, евентуало края на Юли месец, а да ми ги праща по пощата - няма смисъл...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Пожелавам си някой, в знак на добра воля, да ме изпрати на ей това нещо - http://www.miforum.eu/

Нещо се прави на Дали май? :D

Шегувкам се!

Иначе, аз искам следното:

tracksuit.jpg

и

trainers.jpg

Че ще започвам да бягам като се постопли. Толкова ли много искам?

Не че нямам маратонки и анцузи, но тези много ме кефят!

Естествено тук в България, анцузите и маратонките се шият в Китай или във Виетнам, но пък за сметка на това, анцузите започват от 250лв., а маратонките от 150... Не стига това, ами моделите са от 2003-та година...

По мои изчисления, ако съвсем хипотетично намеря точно тези модели в български магазин, ще ми струва поне 500лв(казвам ПОНЕ) да си ги купя. В Англия струват общо 100£, което е 220лв. Има на кой да го поръчам, но ще си идва, живот и здраве, евентуало края на Юли месец, а да ми ги праща по пощата - няма смисъл...

Ти пък ако си мислиш че на Nike от америка пише Made in U.S.A. МНОГО жестоко се лъжеш :lol:

Аз исках 2 билета до Лондон...и си ги получих :zzz .Петък заминавам :P

Ясно е, че и там има made in China, ама има и истински. Мойта приятелка си купи 2 чивта преди 3 години и си пише Made in USA!

Аз си пожелавам 750Li с компресор и quad турбо :D

А за произхода...ами повечето правят в Азия маратонките и прочие...ама знае ли човек....може и за вътрешния пазар да си имат местно производство.Тези в "Официалния" магазин в Плд са си баш от Азия - верно са истински ама са си от там.

А и си пожелавам група Амфибия да не бяха спрели да пеят.Обичам им песните.

• 1 month later...
Аз си пожелавам 750Li с компресор и quad турбо :D

Аз пък не ща БМВ или Мерцедес...не ща даже Ферари или Ламборджини...не съм чак толкова лаком...

Искам само един 'най-обикновен' Ford GT...толкова ли много искам?? :woot :woot :woot

Само някакви си 200-300 бона...нищо работа...

FordGT2.jpgFordGT1.jpg

И понеже това 'най-обикновено' GT се очертава да го взема скоро, само след някакви си 50-60 години, засега си купих един друг Форд, пак е американски и пак е GT, ама е леееко по-обикновен от горното GT....то аз нали си падам все по обикновените неща...и затова като ми дойде истинското GT - веднага ще му сложа една най-обикновена газова и лепенка GAS на задното стъкло - така я, няма да изоставам от "GT"-то на Пазу. :P

Аз имах предвид за Щатите. В България ще намериш вече маратонки made in USA на куково лято.

А защо си сигурен, че маратонките които се продават в USA са made in USA? Като се замисля такива не съм виждал до момента ;). При дрехите е същата работа.

Ясно е, че и там има made in China, ама има и истински. Мойта приятелка си купи 2 чивта преди 3 години и си пише Made in USA!
Но като гледам как китаеца е тръгнал да залива с още по-голяма сила целия Свят, нищо чудно вече и там да не можеш да намериш.

200601307327.jpg

30$ с доставката. Какво му плащаш?!

Картина е предполагам :rolleyes: Уникално е честно... най-вече идеята - обърнатия кръст, изражението :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...