pazu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Искам J'adore на Dior. Такова подарих на гаджето на един приятел . Винаги като чуя името и се сещам за джадията на диор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Има мивка, има тоалетна, за душа направо не виждам къде ще го сложиш... Доколкото виждам, има вана, която би била напълно достатъчна, ако е 2х0,7 (примерно). Иначе идеята за баня и тоалетна заедно не ми пречи - свикнал съм. Досега съм бил само в една къща с отделени такива помещения и тя беше на едни богаташи в Чикаго Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Такова подарих на гаджето на един приятел . Винаги като чуя името и се сещам за джадията на диор Леле, ако правиш такива подаръци на чуждите гаджета се чудя какво ли подаряваш на твоето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Досега съм бил само в една къща с отделени такива помещения и тя беше на едни богаташи в Чикаго У нас в пловдивската панелка са разделени Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 2 стаи апартамент пък и вана ... тц , тц ... една душ кабина спокойно решава въпроса пък и в нас тоалетната и банята са в едно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Искам това което си пожелах снощи да се сбъдне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ISBN: 9549070069 Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 За да остана в челните места на пишещите в тази тема искам най-безсрамно да ви намекна, че можете да ми подарите нещо на Dariusz Skitek, ако имате излишни 500$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Нещо се прави на Дали май? Шегувкам се! Иначе, аз искам следното: и Че ще започвам да бягам като се постопли. Толкова ли много искам? Не че нямам маратонки и анцузи, но тези много ме кефят! Естествено тук в България, анцузите и маратонките се шият в Китай или във Виетнам, но пък за сметка на това, анцузите започват от 250лв., а маратонките от 150... Не стига това, ами моделите са от 2003-та година... По мои изчисления, ако съвсем хипотетично намеря точно тези модели в български магазин, ще ми струва поне 500лв(казвам ПОНЕ) да си ги купя. В Англия струват общо 100£, което е 220лв. Има на кой да го поръчам, но ще си идва, живот и здраве, евентуало края на Юли месец, а да ми ги праща по пощата - няма смисъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 30$ с доставката. Какво му плащаш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Пожелавам си някой, в знак на добра воля, да ме изпрати на ей това нещо - http://www.miforum.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Нещо се прави на Дали май? Шегувкам се! Иначе, аз искам следното: и Че ще започвам да бягам като се постопли. Толкова ли много искам? Не че нямам маратонки и анцузи, но тези много ме кефят! Естествено тук в България, анцузите и маратонките се шият в Китай или във Виетнам, но пък за сметка на това, анцузите започват от 250лв., а маратонките от 150... Не стига това, ами моделите са от 2003-та година... По мои изчисления, ако съвсем хипотетично намеря точно тези модели в български магазин, ще ми струва поне 500лв(казвам ПОНЕ) да си ги купя. В Англия струват общо 100£, което е 220лв. Има на кой да го поръчам, но ще си идва, живот и здраве, евентуало края на Юли месец, а да ми ги праща по пощата - няма смисъл... Ти пък ако си мислиш че на Nike от америка пише Made in U.S.A. МНОГО жестоко се лъжеш Аз исках 2 билета до Лондон...и си ги получих .Петък заминавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ясно е, че и там има made in China, ама има и истински. Мойта приятелка си купи 2 чивта преди 3 години и си пише Made in USA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Аз си пожелавам 750Li с компресор и quad турбо А за произхода...ами повечето правят в Азия маратонките и прочие...ама знае ли човек....може и за вътрешния пазар да си имат местно производство.Тези в "Официалния" магазин в Плд са си баш от Азия - верно са истински ама са си от там. ________________________________________________ А и си пожелавам група Амфибия да не бяха спрели да пеят.Обичам им песните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Аз имах предвид за Щатите. В България ще намериш вече маратонки made in USA на куково лято. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Искам здраве, щастие и пари - всичко друго се постига и ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Новата ми "цел в живота" : Или с 2 думи: 1.Kитара ESP LTD KH-202 2. Кубе Marshall MG 15FX 3. Footswitch Marshall PEDL90008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Я и аз да сложа нещо тука: http://accessories.us.dell.com/sna/product...mp;sku=223-4890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Аз си пожелавам 750Li с компресор и quad турбо Аз пък не ща БМВ или Мерцедес...не ща даже Ферари или Ламборджини...не съм чак толкова лаком... Искам само един 'най-обикновен' Ford GT...толкова ли много искам?? Само някакви си 200-300 бона...нищо работа... И понеже това 'най-обикновено' GT се очертава да го взема скоро, само след някакви си 50-60 години, засега си купих един друг Форд, пак е американски и пак е GT, ама е леееко по-обикновен от горното GT....то аз нали си падам все по обикновените неща...и затова като ми дойде истинското GT - веднага ще му сложа една най-обикновена газова и лепенка GAS на задното стъкло - така я, няма да изоставам от "GT"-то на Пазу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Аз имах предвид за Щатите. В България ще намериш вече маратонки made in USA на куково лято. А защо си сигурен, че маратонките които се продават в USA са made in USA? Като се замисля такива не съм виждал до момента . При дрехите е същата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Ясно е, че и там има made in China, ама има и истински. Мойта приятелка си купи 2 чивта преди 3 години и си пише Made in USA!Но като гледам как китаеца е тръгнал да залива с още по-голяма сила целия Свят, нищо чудно вече и там да не можеш да намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Ei tova mi e kato nqkakva cel v blizkite nqkolko meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 SONY OZ RAZER MOTOROLA Като за начало - толкова. Вчера имах имен ден, така че се захващайте с организирането на благотворителни дейности Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 искам 5 на изпита по литература ама много много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 30$ с доставката. Какво му плащаш?! Картина е предполагам Уникално е честно... най-вече идеята - обърнатия кръст, изражението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.