Jump to content
BulForum.com

Wishlists

Grimjaur

Recommended Posts

Искам боза.И що ли ми се струва, че тая тема не съм я пускал аз....
Мисля, че я пусна ov3rm4n.

Иначе аз искам да намеря баланса между работа, учене и каране...

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
Искам това:

knigata.jpg

Моята е в Крис.Дори е с автографче :) Като се прибираш към Плд, ако имаш връзка с нея, ъя вземи да я четеш :)

• 2 weeks later...

chihuahua.jpg

Ей такова бебе искам...Ужасно е да си свикнал да живееш с някаква животинка, и после да трябва без нея...

• 2 weeks later...
Ще ви обичам вечно (и пет минути след това), ако ми подарите The Architect's Brother :music

Много ти е евтина любовта :) Между другото ако държиш толкова на това - имам приятели в Щатите и лесно мога да го вземат и да ти го пратят. То и аз мога с моята карта обаче след като се загубиха няколко пратки от амазон до мен реших че нещо правят грешно те. Иначе до щатите пристигат бързо, после мойте хора ми го пращат до тука и номера става. Е чат-пат има ДДС и мито но зависи колко го искаш и какво е. Май за под $50 нямаше нищо.

Мила, родна...Такъв "сутиен" от 100000 години си търся, сега само парички трябва да посъбера.

Миличката тя!!!

Ъъъъ тез джобчета там за да слагаш динамита ли са? :)

Тц, за пълнителите.

За кво са ти пълнители? Нали предпочиташе близкия контакт, с лекото, хладно бодване в основата на черепа? :)

Освен ако пълнителите не са с шишове различни размери, според жертвата :)

• 2 months later...
94440euribnn361848tv6.jpg

Една забележка имам само към този проект (конкретно този който си показал) - банята не само че е комплект с кенефа ами освен това е 2х2метра - съдейки по гаргероба, който е колкото едно легло а те са около 2.20м грубо, даже 2.50 да е махни дебелината на едната стена пак около 2метра и малко. Има мивка, има тоалетна, за душа направо не виждам къде ще го сложиш... Мечта ми е някой ден да хвана някой от архитектите които правят тези проекти и да му блъскам главата в стената на бянята си докато я чупя (или стената или главата). Поне при нас банята и тоалетната са отделно.

На първо време някво свястно сд с чинчове и 5 метра кабел , че ми писна да мъкна не знам колко си милиона херца колони отзад , а пък да карам само на предни :ph34r: , щото разбираш ли плеъра ми бил яко в гъзи не подавал точен сигнал към задните ...

Искам кашлицата ми да спре и да спра с пушенето ... ще пиша едно писанце до северният полюс пък каквото стане, ако не дядото, то поне елените да го прочетат, не може да се диша така .

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...