NEFARIOUS Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 https://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores...catalogId=10551 Бая го бива тоя, ама надали толкова скоро ще взимам ново компче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Тоест... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Тази електронна книга, или нещо подобно: За съжаление ме спира цената засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 :DROOOOOOOOOOOOOOOOL: Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 само това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Изках комп-зех си!Искам Н82-по-нататък,ама се надявам да е в най-скоро време!Иска ми нова кола,ама сигурно още 1 година ще се чака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Искам си намеря гадже Някое СВЯСТНО момиче ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Общо взето, половината неща в ИКЕА :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 искам това http://www.toyota.com/Camry/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Искам гуш, някоя мила дума, малко разбиране, да си пийна кафето с някои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Искам нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Искам гуш, някоя мила дума, малко разбиране, да си пийна кафето с някои. Тук няма кой да те съжали и да те сметне за сладък. get a life. К'ви са тея емо простащини извън Тя и Той?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Общо взето, половината неща в ИКЕА :ph34r: Аз искам само една торта от IKEA Няма другаде такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Шшш, т'ва стереотипите са страшно нещо!Ами това ми се искаше в оня момент, това че се сблъсквам с прости и ограничени хора не ме радва особено. Искам някой да ми плати парното на др. апартамент и да ми даде бус, та да мога да изнеса багажа от там( ако може нещо CDI или TDI, та окончателно да приключа дилемата "Могат ли вс. бусове - празни - , дизелаци , да си пълнят километража). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 George Carlin - All My Stuff Това ще е страхотно. Скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Wishlist-а ми е изпълнен за сега . Дори вметнах и един телефон който не беше в списъка ето го и него : Ericsson R380s Слушалките и те са на линия вече Pioneer M280 За сега няма друго в wishlist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ето го батко: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Аз искам живота ми да се понагласи малко , стига с тея проблеми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Този whish е отменен и забранен от Господ в изменение Ном. 1 от 1г.сл.Хр. на "Норми за управление на Земния Живот". Едит:Един религиозен човек не би написал горното Просто след малко повече гражданско и конституционно човек почва да се оглежда навсякъде за актуално издание, изменение, дата на влизане в сила и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 упс .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ама ти сериозно ли мислиш, че това го пише в Библията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Няколко почивни дни един след друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Съжелявам, че ще трябва да прочетеш това (гледам си силно вярващ, щом цитираш библията), но аз не вярвам в такива неща. Не намирам смисъл в никакви религии. А ти пък като гледам нямаш грам чувство за хумор On-topic: много ама СТРАШНО МНОГО ми се иска да мога цяла седмица да спя и изобщо да не ставам от леглото!!! Айде ако не е в леглото да е на пясъка на плажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 аз искам поне един месец в някоя забравена високопланинска хижа, без ток... бих искал да е с по-добрата ми половинка, но знам, че на нея не би й допаднало... та затова - сам. В резултат на това или ще ти хареса и изобщо няма да се върнеш ... или на 3тия ден (максимум 5тия) ще се върнеш на бегом от там това го пробвах 1 път - не ми хареса определено... последния път като ходих на планина скоропостижно пуснах едно wifi ... мани ами и жената мрънка че и липсва интернета и чувства някаква празнина като няма компютър с нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Такива хижарски и самотни истории наистина са обречени на провал. Човек, свикнал на по-бърз ритъм на живот, ще го хванат лудите на третия ден. Ето защо аз си мечтая за няколко дни "хотелски туризъм" - цивилизация вътре и в непосредствена близост + хубава гледка от терасата И никой да не звъни по телефона! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.