Jump to content
BulForum.com

Wishlists

Grimjaur

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
bh007.jpg

Thumb Thing Book Holder $2.95

Имам две такива "уредчета" за втъкване на палеца и четене на книга. Бих могла да ти подаря едното, ако искаш. Дупките за палеца са на размери. Моите са М - става за средностатистически женски палец. Пробвах го за кратко. Действително държи книгата, но ми се струва доста ръбато и при по-продължително четене може да изтръпне палецът. (Последното е само предположение. Не ми е останало време да чета чак толкова дълго с него.)

• 1 month later...
Дъъъълго мислих какво куче искам за дружинка:

draft_lens3540782module65306791photo_12566465261.jpg :love

Aко някой ден си взема куче, определно това е на 1-во място в списъка

avail.Princess%20English%20bulldog%20puppy.jpg ;)

Казал съм за кучета, като искате хубаво куче, не си взимайте играчка, а животно на което може да разчитате да ви пази и да е хубаво, да може да носи пръчките и фризбитата които му мятате.

th_P1110306-1.jpg th_P1020269-1.jpg

Е, естествено го казвам с чувство за хумор.

И в момента си исля дали от Австралия, където има развъдници за дингота, ще може да се вкара едно куче в България, защото не знам дали е позволено, все пак се води за хищник и при това застрашен вид.

dingo.jpg

dingo.jpg

ъмм... дингото не беше ли напълно изчезнал вид? какви развъдници и какво развъждат точно?!

Не. Съществува като вид.

bh007.jpg

Thumb Thing Book Holder $2.95

Оле искам таковаа, някой знае ли къде се продава, страхотна работа ще свърши че имам 5-6 книги за четене от рожденния ден :)

• 4 weeks later...

E не... тези имаха и с 8 монитора (30 инчови и 8те!) обаче така ставам като СОТаджия :) засега 3 на един компютър + още 1 на 2ри са ми достатъчни. На единия кода и дебъгера, на другия "произведението" на третия базата данни да човъркам. Стигат 3... евентуално 4ти за други неща но на отделна машина най-добре (като да свири музика, пощата да гледам и разни форуми/чат/ала бала)

• 1 month later...

Искам някой да ми подари посещение на ей това събитие. :)

• 6 months later...
  • 2 months later...

Едно Kindle-че искам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...