Jump to content
BulForum.com

Wishlists

Grimjaur

Recommended Posts

RiMy_SuN said:
Искам
!!!

И аз исках да посрещна белите нощи в Рованиеми, ама няма :/. Кат събера чок мангиз, ще отида ^^.

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Wishlist-а ми за сега е много кратък - само 2 неща, записани на зелено листче и сложени в портфейла:

УНСС !!!

BMW 735i 2001г. !!!

Надявам се за първото да ми стигнат знанията сега, а за второто да ми стигнат парите след няколко годинки :rolleyes:

Искам да идва вторник, да взема изпита, след седмица и книжката и да изляза на първото си каране... сам... :щ.

Уведомини кога ще е този ден да не излизаме на пътя :bgrin:

п.с. успех на кормуването.Общо взето - който не се е явил,той не го е взел от първи път :lol:

sasho_1989 said:
п.с. успех на кормуването.Общо взето - който не се е явил,той не го е взел от първи път :lol:

Не точно. Някои хора не можехме да си държим езиците зад зъбите относно как някои връзкари на изпита ги карат да направят 4 десни завоя и човека казва, ок, слизай, да се качва следващия и после да видиш как за изпит трябва да стигнеш до колелото на гарата, след това до това на панаира и т.н. а в по-пиков час все ще се намери за какво да се заяде - не се бой :) Тъй че един вид ако си го търсиш - ще успееш и да не го вземеш от 1вия път, хеле пък ако не си почерпил и много знаеш...

djadomraz said:
Не точно. Някои хора не можехме да си държим езиците зад зъбите относно как някои връзкари на изпита ги карат да направят 4 десни завоя и човека казва, ок, слизай, да се качва следващия и после да видиш как за изпит трябва да стигнеш до колелото на гарата, след това до това на панаира и т.н. а в по-пиков час все ще се намери за какво да се заяде - не се бой :) Тъй че един вид ако си го търсиш - ще успееш и да не го вземеш от 1вия път, хеле пък ако не си почерпил и много знаеш...

Ти пък ! Недей така.... , к'во го шашкаш момчето, теб гачи ли не са те късали..... ?

А пък големият ми мерак, е серсемите да изпукат по мъчителен начин, на бакшишите да им спретнат една масова лоботомия...... , и последно ..... искам да живея в Папуа-Нова Гвинея и нито да съм чувал, нито да съм виждал друго !

• 2 weeks later...

искам 1. скутер

2. пс3

3. една добра плазмичка-тв, не монитор ;)

4. диабло 3 на пазара

5. комп, покриващ с 30% отгоре максималните изисквания на диабло 3

...еми, това е за сега :D

Искам да идва сряда!!! В неделя искам двойна победа на Ферари.

Искам да хапна една пицичка, денонощието да е 36 часа ( поне ) и утре да е поне малко хладно :/.

Blitz_krieg_1941 said:
Искам да хапна една пицичка, денонощието да е 36 часа ( поне ) и утре да е поне малко хладно :/

И аз и азззззззз ... особено частта с денонощието и също така тази с пицата...

second.life.syndrome said:
[/img]

Искам пак на концерт на Riverside :music

Не ставай алчна, някои никога сигурно няма да ги видим :) Изпълниха ли Loose Heart?

liquid said:
Не ставай алчна, някои никога сигурно няма да ги видим :) Изпълниха ли Loose Heart?

Изпълниха, да. И двата пъти, през които ги слушах миналата година, хъхъхъ... :D

И тази година нямаше да ми се размине, бях решила да си направя едномесечно пътуване из Чехия / Полша на стоп и покрай изложбата на един много любим мой художник да ги чуя пак, но на родна почва...

Но се случиха разни глупотевини... Нищо, другата година пак ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

1. Искам машина, която да ми прави домашен хляб самичка.

2. Искам около 2000 лв., които да вложа в курсове по руски, немски, гръцки - това само на първо време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...