Jump to content
BulForum.com

Unreal II: The Awakening

THE_RAVEN

Recommended Posts

taka kato q gledam taq igra :).. pone se radvam 4e sum pomognal.. i 4e igrata koqto sum ka4il na FTL se poqvi i tuk :) samo 6te pomolq.. ako moje da slagate link kum mqstoto ot kudeto svalqte igrite (ako e v BG Peer-inga) vse pak i horata koito sa ka4ili igrata sus zor trqbva da polu4at priznanie.. mersi :) priqtna igra.. sq ostava da 4akame drugite interesni zaglaviq..

Guest ::koz::

Na men li mi se struva ili igrata ima strashni bug-ove.

Redovno si vizdam desktopa po vreme na igra.

A 18 nivo nema minavane za strashen crash stava vapros.

Tarsih patch no nema :(

Na niakoj da mu se e sluchvalo sastoto.

Abe aide da pomognete.Kato stigna do koraba kakvo da pravq vytre?Samo da visq i da 4akam da stignem li ???Ina4e i az sym imal baq bygove i to o6te

v tolkova na4alen stadii na igrata :angry:

Pri men puk nqma bugove :unsure:

Kato stigne6 na koraba (golqmoto stigane :lol: ) moze da se porazhodi6, da govori6 s mackata (ili da j pogleda6 zadnika i bombite ( :P ) ili napravo da se vurne6 pri koraba i da potegli6 kum planetata. Ot tam po4va fun-a.

Pri men puk nqma bugove :unsure: 

Kato stigne6 na koraba (golqmoto stigane :lol: ) moze da se porazhodi6, da govori6 s mackata (ili da j pogleda6 zadnika i bombite ( :P ) ili napravo da se vurne6 pri koraba i da potegli6 kum planetata. Ot tam po4va fun-a.

Spokoino moi 4ovek!Na taq Aida i svalqm 6apka kakvi par4eta ima :P .Razhodih se otidoh do robota i govorih s nego ama nisto ne stava!

Trqbva li da 4akam dylgi4ko dokato pristignem?

Abe veseo --- kak moje brat da zacikli6 na nai pravolineinq 3d shooter v posledndo vreme :D

na4i kogat si v koraba razgovarqi s ekpiaja , siujet , orujia i takiva ne6ta nau4ava6 ot tqh , sled tva si hva6ta6 zadniq tunel i otiva6 pri sovalkata s koqto sa ska4va6 na koraba ! Kato q hvane6 s mernika ti pi6e -- start bla bal mission ! Vliza6 si v neq i ai kef4e (S "use" button-a vliza6 :D )

Ina4e za buggove ima si razni oba4e pri men nqma takvia ne6ta kakvito vi se uplakvate -- igrata e strahotna , brutalno krasiva i mi vurvi super qko na max detaili :D -- are have fun i igrai (tq e vsi4ko na vsi4ko 10 4asa )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...