w00x Posted January 31, 2003 Share Posted January 31, 2003 taka kato q gledam taq igra .. pone se radvam 4e sum pomognal.. i 4e igrata koqto sum ka4il na FTL se poqvi i tuk samo 6te pomolq.. ako moje da slagate link kum mqstoto ot kudeto svalqte igrite (ako e v BG Peer-inga) vse pak i horata koito sa ka4ili igrata sus zor trqbva da polu4at priznanie.. mersi priqtna igra.. sq ostava da 4akame drugite interesni zaglaviq.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 blagodarq za razbiraneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 1, 2003 Share Posted February 1, 2003 Мерси за усилията на целия Freeteam и всеки ъплоадер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ::koz:: Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Na men li mi se struva ili igrata ima strashni bug-ove. Redovno si vizdam desktopa po vreme na igra. A 18 nivo nema minavane za strashen crash stava vapros. Tarsih patch no nema Na niakoj da mu se e sluchvalo sastoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Abe aide da pomognete.Kato stigna do koraba kakvo da pravq vytre?Samo da visq i da 4akam da stignem li ???Ina4e i az sym imal baq bygove i to o6te v tolkova na4alen stadii na igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Pri men puk nqma bugove Kato stigne6 na koraba (golqmoto stigane ) moze da se porazhodi6, da govori6 s mackata (ili da j pogleda6 zadnika i bombite ( ) ili napravo da se vurne6 pri koraba i da potegli6 kum planetata. Ot tam po4va fun-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_THE_RAVEN Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Gorniq post e moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Pri men puk nqma bugove Kato stigne6 na koraba (golqmoto stigane ) moze da se porazhodi6, da govori6 s mackata (ili da j pogleda6 zadnika i bombite ( ) ili napravo da se vurne6 pri koraba i da potegli6 kum planetata. Ot tam po4va fun-a. Spokoino moi 4ovek!Na taq Aida i svalqm 6apka kakvi par4eta ima .Razhodih se otidoh do robota i govorih s nego ama nisto ne stava! Trqbva li da 4akam dylgi4ko dokato pristignem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted February 5, 2003 Share Posted February 5, 2003 Abe veseo --- kak moje brat da zacikli6 na nai pravolineinq 3d shooter v posledndo vreme na4i kogat si v koraba razgovarqi s ekpiaja , siujet , orujia i takiva ne6ta nau4ava6 ot tqh , sled tva si hva6ta6 zadniq tunel i otiva6 pri sovalkata s koqto sa ska4va6 na koraba ! Kato q hvane6 s mernika ti pi6e -- start bla bal mission ! Vliza6 si v neq i ai kef4e (S "use" button-a vliza6 ) Ina4e za buggove ima si razni oba4e pri men nqma takvia ne6ta kakvito vi se uplakvate -- igrata e strahotna , brutalno krasiva i mi vurvi super qko na max detaili -- are have fun i igrai (tq e vsi4ko na vsi4ko 10 4asa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.