vulk_larsen Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 testa go napravih predi okolo mesec otne mi kum 6 4asa ,no pone izmislih vsi4ki vuprosi . nqkoi ako se 4udi nqkoi vupros kak stava da pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Аз не я знаех и сега от теб разбрах, че става с nothing, аз го минах с money, значи повече от 1 верен отговор на някои въпросиДа бе, и аз с money го направих, но сега пробвах с nothing - пак става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 dobre we za obuvkite si e super logi4no da sa 13 ne 6toto sa razli4ni cvetove ili ne6to takova ami prosto za da napravi 4ift ti trqbva i lqva i dqsna ot ediniq cvqt...i moje da iztelgi 6-te 4erni levi i 6-te sivi levi /ili kufto be6e cveta/ i pak nqma da ima 4ift, no + 1 stava nezavisimo kakuv e 4ifta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 На 17 защо е "е"? И аз тва не го разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 В 18то има грешка.Значи имаме 12 чифта обувки. 6 чифта кафяви и 6 черни. Това прави 12 кафяви и 12 черни обувки. Според условието ни питат колко обувки да извадим за да получим чифт от една боя. 3 са според мен. Да кажем взимам 2, но едната е черна. Като взема третата или е черна или кафява. Ако е черна правя черен чифт, ако е кафява кафяв чифт. Не са споменали какъв чифт трябва. Струва ми се нередно.. А и ако може някой да обясни това с червея и страниците, които лъжели. С изключение на тези 2те и онова за пазача другите не ме затрудниха Според мен се предполага, че обувките са различни модели. И така ако имаш 6 чифта различни модели черни и 6 чифта различни модели кафяви, трябва да извадиш минимум 13, за да си сигурен, че си нацелил обувки от един и същи чифт. Отговорът на 17 е по абсолютно същата логика като предишния въпрос. Само трябва да дешифрирате първия ред (указано е как, само трябва да се сетите). Иначе това отдавна съм го минавал, но само 25 въпроса :/ notprom е доста по-занимателно, по мое мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ми не. Те са писали, че са различни цветове, не различни модели... По логиката на The Angel се връзва. Но в такъв случай условието е грешно! Аз го разбирам така. Имаме 12 черни и 12 бели топки. Колко да извадим, за да извадим чифт.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Зарибявка голяма е. И аз ползвах 1-2 спойлера, само не ми стана ясно защо на това за 1000-та страници е 999. И какво му е толкова елементарното O.o!? едит: Аааа... Обясниха ми го. Врътнах го! 25 отговора, 4 подсказки, 1 час загубен, ама си струваше =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Зарибявка голяма е. И аз ползвах 1-2 спойлера, само не ми стана ясно защо на това за 1000-та страници е 999. И какво му е толкова елементарното O.o!? едит: Аааа... Обясниха ми го. Врътнах го! 25 отговора, 4 подсказки, 1 час загубен, ама си струваше =D Обесни сега и на нас, ако обичаш Добър е теста, хареса ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Обесни сега и на нас, ако обичаш Добър е теста, хареса ми. всяка страница твърди, че 1,2,3,4,5...-n брой страници лъжат... невъзможно е всички да лъжат, защото тогава страница 1000 ще казва истината и се получава противоречие... а и условието е, че само една страница казва истината... това е страница 999, която твърди, че 999 страници лъжат (всички, освен нея самата)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 много ми е интересно как ако изтеглите по-малко от 6 леви бели и 6 леви черни + още една обувка ще си обуете и 2-та крака, ама хайде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Отговорът на 17 е по абсолютно същата логика като предишния въпрос. Само трябва да дешифрирате първия ред (указано е как, само трябва да се сетите). На 17 ако ми е правилна логиката - има едно М в minute и 2 в moment, но с тази логика Е го няма 2 пъти в moment. Освен ако не е нещо друго!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Е-то е от другата поговорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 То пък тука някои логики са чак безмисленои някои от въпросите са много тъпашкикато например тва за планината мии дори и да не е бил познат Еверест пак си е бил най-високият връх обаче то в случая се пита кой е бил най-високият връх познат преди Еверест така че тука не намирам никва логика да не говора пък тва ботушите или охльовът Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 То пък тука някои логики са чак безмисленои някои от въпросите са много тъпашкикато например тва за планината мии дори и да не е бил познат Еверест пак си е бил най-високият връх обаче то в случая се пита кой е бил най-високият връх познат преди Еверест така че тука не намирам никва логика да не говора пък тва ботушите или охльовът питаше се май "преди да бъде познат на човечеството". т.е. той е съществувал... Едвали се е появил докато някой си е седял на хълмчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 да ма би трябвало тая пуста логика да сочи че преди да бъде изестен този връх за хората ,е имало някой друг който те са смятали за най-вискоият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Имам въпрос относно инчовете, които изминава книжния червей. Само този въпрос не можах да си отговоря. Както и да ги смятам - все 7 излизат... Edit: Дам... току що си ги представих наредени по друг начин и наистина излиза 3! Докато не сложих 3 книги една до друга и не направих "опит"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Аааааа.... 25тоооо ;( ....chances left:0 и сега ме е страх да напиша каквото и да било ;D Edit:Ма то верно елементарно, просто не се замислих :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 И в крайна сметка кой е отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Или ме мързи да мисля, или съм тъп Истината е по средата - тъп съм и ме мързи да мисля Пфф... определено сивото е фанало прах... Налучках едно Йеее - сам се сетих за едно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Е па, това 3-тото не мога го схвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 Е па, това 3-тото не мога го схвана LEVEL 3: first (още не се е знаело, че ще има и Втора), а горе в дясно пише, че вестника е от 1929 година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 ем написах first нищо не стана да му се и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 ем написах first нищо не стана да му се и не е възможно нищо да не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.