Godfather Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Отварям темата за този изключителен автомобил не само защото е толкова популярен в тази част на света, но и защото напоследък имам лични впечатления от качествата му и смятам би представлявало интерес за любителите на луксозните спортни купета и в частност тези на Nissan/Infiniti. Доскоро модела беше известен като G35 Coupe (заради 3.5 литровия бензинов двигател), но след замяната му с 3.7 литровия агрегат от 330 к.с. името беше променено просто на "G Coupe". Напоследък имам удоволствието да се возя често в модела за 2008-а, тъй като един колега си го купи и дори успях да направя тест драйв. Усещането да си зад волана на това чудо е върховно. Мощният двигател направо изстрелва купето и те залепва за седалката (да не забравяме, че това е истинско спортно купе със задно задвижване). Трансмисията е някакво чудо на роботизираните технологии, защото освен всичко друго се нагажда и към стила на водача, избирайки точно в кой момент да сменя и по какъв начин предавките. Всичко останало е на висотата на истинските луксозни купета - започвайки от тракшън контрола и стигайки до интериорната електроника. Навигационната система е наистина от много висок клас, както и системата за паркиране на заден ход, която освен образа от камерата отзад показва и компютърно обработени контури на ъгъла на завиване който е необходим за да се изравни шасито с очертанията на мястото за паркиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Невероятна кола, жалко, че тук много малко хора изобщо са я виждали. Инфинити не е само ФХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 На мен M ми харесва повече. Много е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Един Лексус би ми харесал повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Дам колата е много добра в предната си част и вътре.Отзад незнам що не ми харесва А като гледам и какви глезотии има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 колко върви това чудо на техниката иначе е много яко на вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 колко върви това чудо на техниката иначе е много яко на вид На американския пазар базовия модел излиза $34,250. Тук цените на япоските автомобили са убийствено ниски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Това всъщност е нисан скайлайн нали?Кефи колицата ама по ме радва с логото на нисан :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Това на снимките е Nissan 350z, Nissan Skyline е новото Infiniti coupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Infinity G Coupe е на снимките. Виж в сайта на Инфинити. Новият Скайлайн не изглежда баш като Инфинити Купе. Пък и като спецификации не са баш еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 Интересно, Infiniti G37 Coupe вече ще е достъпен на българския пазар. Infiniti инвестира 10 милиона евро в своя комплекс в София: Изграждането на първия комплекс на "Инфинити" у нас ще струва 10 млн. евро, а в налагането на марката ще бъдат инвестирани няколко пъти повече средства, стана ясно в петък на пресконференция на дилъра на марката "Витоша ауто". Продажбено-сервизният център ще се намира на бул. "Цариградско шосе" срещу резиденция "Врана" и ще отвори врати през октомври. 7000 кв.м ще е площта на комплекса, като 2000 от тях са отделени на шоурума и административната част. Сервизът ще е на две нива с 33 работни клетки, разпределени в части за гаранционни и извънгаранционни ремонти, тенекеджийски и бояджийски цех. Работилницата ще обслужва както автомобилите "Инфинити", така и останали премиум марки.В-к Дневник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.