Jump to content
BulForum.com

IDEQ

Shiro

Recommended Posts

A we gledam gore baq saitove za mp3-ki sa izbroeni. Absoliutno nevyzmojno e ako tyrsq nqkoq mp3-ka da gi probvam sichkite. Ne moje li da se napravi (da napravite:) nqkakva sistema, koqto da proverqva za dadena trudnonamirashta se mp3-ka iz golemite mp3 saitove. Naprimer trqbva mi edi koq si mp3-ka, pisha si q tam nali v "sistemata", koqto pochva da proverqva iz sichki golemi saitove. I syotvetno mi vryshta direkten link kym pesenta.

Shte e mnogo udobno !

A we gledam gore baq saitove za mp3-ki sa izbroeni. Absoliutno nevyzmojno e ako tyrsq nqkoq mp3-ka da gi probvam sichkite. Ne moje li da se napravi (da napravite:) nqkakva sistema, koqto da proverqva za dadena trudnonamirashta se mp3-ka iz golemite mp3 saitove. Naprimer trqbva mi edi koq si mp3-ka, pisha si q tam nali v "sistemata", koqto pochva da proverqva iz sichki golemi saitove. I syotvetno mi vryshta direkten link kym pesenta.

Shte e mnogo udobno !

Готово бе, батко - за правенето лесно, няма да откриваме колелото я... "Правенето" при мен ще ти струва една бутилочка мастика "Пещера" + една бутилочка мента, може пак пещерска. Ако искаш допълнителни екстри - цената скача - бутилчок "Бакарди"... Ако много ти е "експресна" поръчката - горното * 2. Навит? После прави с търсачката каквото ти душа иска, ще ти я пусна под GPL...

:D :D :D :D :D :D

A az moga da ti kaja, che sa tolkova bavni, che she se posera ot tqh. I plius tva az sym pod linux i za men ne se predlagat mnou takia. Shom sym kazal che iskam takava "sistema" nachi iskam http da e. Nqma smisyl da sporim za p2p programite, tva e offtopic i prao da ti kaja - koito iska da si gi polzva. Az iskam http.

Обикновено може да се ориентираш и без търсачка в зависимост от музикалните стилове които слушаш. Soul Seek не е лоша идея, но първо е бавна, а и не гарантира никакво качество на информацията. Ако се интересуваш от новоизлезла музика хонландските сървъри никак не са лоши. Напоследък и в data и bubu.to се понапълни с добра и качествена музика. Руските сървъри също предлагат голямо разнообразие, особено от страна на по-стара музика и филмова такава.Така, че порови малко и намери своя оптимален вариант.

Shiro ,kvo da ti kaja.To si ima obshto vzeto edna takava tursa4ka. - www.find.dir.bg .. tursi ti vyv free.techno-link.com , free.evro.net , bubu.to , free.centrum-group.com , warezbg.com , free.datacom.bg , www.data.bg .. kato mojesh da otmqtash koito site iskash. a ina4e si e verno 4e p2p sa nai-bogati , za tva kat nemoga si namerq nqkoq mp3 pozvam KaZaA,ama rqdko pribqgvam do nego :)

awe 4ovek tolkova li ti e trudno da si potursi6 sam pesnita ta ti trqq spec tursa4ka. nie drugite kak misli6 4e se opravqme bez tiq tursa4ki?! A!

специално за тая работа, за която споменава Shiro, преди бях попаднал на една програма (за Виндовс), която имаше база данни с около 100 сървъра, в които да търси емпетройки. Може да се добавят и други съответно се задава формата на URL с който се търси и т.н. Лошото е, че не мога да се сетя за името й, също така за Линукс не съм сигурен дали има. Потърси такава програма, сигурно ще намериш из нета.

tedy: dobre, shte potyrsq, 10x. Az s wine trqa da moga da q podkaram ..

groover: mnoo si ... t?p. Naish li kak mi se rovi iz 100 saita PO OTDELNO, za da si namerq nqkoq rqdka mp3-ka. Oniq den se mychih da popylvam edni punk albumi i sa okaza che polovinata pesni deto mi trqat gi nqma nito v datata, nito v technoto, nito v evroneta, nito v bubuto. I kvo sa ochakva sq? Pochvam edin sled drug international serverite. Mnoo zabavno .. seki zarejda po 1 min i oshte tolkoz za da vidq dal ima pesenta ... mm, super - po polovin chas na pesen. 5 albuma po 20 pesni - dve DENONOSHTIQ. Ne znam vie kak se opraqte - sigurno pesnite deto gi tyrsite ne sa nqkvi rqdko sreshtani i kato otvorish datata naprimer i vednaga gi namirash. Ma az popylvah 9 punk albuma 1 sedmica ... tragediq!

I btw ako nqkoi mi kaje kak moje da tyrsi v bubu.to kato dumite se svyrzvat s And (dimek sichki dumi, koito napisha da mi vlizat v imeto na tova, koeto tyrsq) hich nqma da e zle. Shtoto pisha naprimer "Green Day" (punk grupa) i to pochva da mi vadi sichki, koito imat pyrvo "day" v tqh. Az tyrsq Green Day maina, to mi dava The Rasmus - The First Day Of My Life.

аз слушам пънк и хардкор .... и имам над 60 диска с мп3-ки .. и съм ги търсил мойто момче не съм чакал някой да ми ги свали или да ми направи търсачка .. за да търся .. теглил съм по irc, ftp, http ... и не съм чакал .. търсил съм .. минал съм през Напстер ... Аудиогалакси ... сега ползвам p2p slsk ... мога да ти кажа само че в Соулсийк има толкова интересни неща иска се само търпение .. и малко четене да видиш как става търсенето за да не ти вади и 100 хиляди лайна отгоре ... а мога да ти кажа, че началото съм използвал dialup. Така че .. punk ... не се оплаквай .. просто имаи търпение и чети.

BTW след време и сам ще се убедиш, че музиката в повечето български мп3 сървъри ... е лайна ... ще ти дам и няколко примера ... mp3.online.bg (сега не знам как се води) Therapy? - Infernal Love едната песен не е от този албум .. в смисъл не е варианта, който е в албума .. говорил съм и със spoo ... защото го познавам и той каза, че така ги е свалил и въобще не знае ... този сервър се води за един от най-добрите за тежка музика в България. Подобен пример мога да ти дам и за вареза ... В slsk също бъка от такива лайна .. хора изсрали всичко в една директория ... с различен битрейт .. с различни тагове ... но поне имаш възможност да избираш и да преженяш, кое е лайно и ако е хубаво лайно.

Най-доброто е да се закачиш към някой тийм и да смучеш (rh бяха най-великите .. за мен :> сега мисля ги няма .. но има много нови). Успех !!!

P.S. Нямам Green Day те не са пънк за мен!!!

ami neznam be hora  :allien  :allien

Само това ако имаш да кажеш по въпроса, по-добре да не си беше правил труда...

Shiro, успокой топката, знам че искаш, но аз не съм магьосникът от Оз, нито пък само с това се занимавам. Като има нещо готово ти пръв ще разбереш.

• 4 weeks later...

Shiro, има pyslsk, emule и xmldonkey ... всичките вървят идеално под линукс, но най-вече slsk-то ... Въобще не върви бавно, незнам кой те е излъгал, просто трябва да се научиш да търсиш точно каквото ти трябва :) пробвай няма да сбъркаш -> pyslsk .

• 9 months later...
Shiro, има pyslsk, emule и xmldonkey ... всичките вървят идеално под линукс, но най-вече slsk-то ... Въобще не върви бавно, незнам кой те е излъгал, просто трябва да се научиш да търсиш точно каквото ти трябва :) пробвай няма да сбъркаш -> pyslsk .

Probvah sas mnogo programi kato Imesh ,Kazaai tem podobni ni6to :( .Tarsq edni stari Albumi na Queen nikade gi nqma otkrih gi vav google obe4e sa plateni .Nqkoi da moje da mi pomogne ?6te sam mu mnogo blagodaren

Без труд нищо не става.

Извинявам се от името на интернет, че не ти давам на тепсия всичко, което ти трябва. Прости ми!

Що не поиска някой да напише една търсачка, която да ти намира точно това, което ти трябва. Нали... да разбира... какво точно искаш и да ти спести 127812364 резултата, които намира Google. И разбира се да ти го сваля директно.

Утре пускам тема, че искам някой да ми изобрети устройство с помощта на което да се храня, да ходя до тоалетна, да се къпя и да спя без да ставам от компютъра защото ми е писнало да ги правя всичките тия излишни неща...

Извинете ме за Offtopic-а.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...