Flame Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 za kvo ma warnahte we !? i za kvo mi delnahte temata za 2 burzi 2 qrostni ne stiga 4e nikoi ne mi pomogna ami i triite za kvo kvi ste vii e? za kfo vie toq forum kat 4ovek ne moi da go polzva da mu eba maikata... i va6ta maika sushto !!!!! dea tfa li e otno6enieto kam novite useri vav toq tap forum ?! ko iskate da izgonite si4ki novi li da va eba v kompleksar4etata 6ibani razo4arovan sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Moje bi bihte predpo4eli da pro4etete i pravilata gospodine Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Flame ,sq kat ta pognat i gleei ko stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Flame, prekali! 20% warn i ako o6te vednyzh vidq takiva prostotii, 6te mine6 na moderated mode! gledai malko be i ti sam si Si vinoven za warn-a. neznam dali 6te se smilqt nad teb oba4e ako se smilqt i prodaljava6 taka skoro o4akvai BAN-AN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 za kvo ma warnahte we !?i za kvo mi delnahte temata za 2 burzi 2 qrostni ne stiga 4e nikoi ne mi pomogna ami i triite za kvo kvi ste vii e? za kfo vie toq forum kat 4ovek ne moi da go polzva da mu eba maikata... i va6ta maika sushto !!!!! dea tfa li e otno6enieto kam novite useri vav toq tap forum ?! ko iskate da izgonite si4ki novi li da va eba v kompleksar4etata 6ibani razo4arovan sam. Flame neee samo otnoshenieto Losho s novite Useri i kum starite e taka kak mislish 4e sum az,Dreamer super takvu mi sloji mnoo Warn samo toi mi sloji 80% sq za veli nishto nemoga da kaja tq e perfektna i drugite sushto sa perfektni ama toq Dreamer stana za 5 dena Admin i vednaga po4na da se pravi na barovec i da slaga za shtqlo i neshtqlo Warn.Ta nadqvam se nqkoi ot segashnite Admini da se smeli nad men i da mi mahne pone malko ot warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 i az sum nov a nqmam nikuv problem s adminite. naskoro se zaqdoh s edin metal ama nqma nikuv problem. izvinih se 6toto ne bqh prav i ni6to 0% warn. i si jiveq spokojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Predpolagam 4e skoro Flame 6e bade v grupata na "banned" Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 sled kato pro4etoh kvo e pisal i az sum na su6toto mnenie. ne iskam da sum gaden no az sum za toj da e banned. toj se ebava napulno s foruma. tva kakvoto govori e v razrez s pravilata na foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Flame neee samo otnoshenieto Losho s novite Useri i kum starite e taka kak mislish 4e sum az,Dreamer super takvu mi sloji mnoo Warn samo toi mi sloji 80% sq za veli nishto nemoga da kaja tq e perfektna i drugite sushto sa perfektni ama toq Dreamer stana za 5 dena Admin i vednaga po4na da se pravi na barovec i da slaga za shtqlo i neshtqlo Warn.Ta nadqvam se nqkoi ot segashnite Admini da se smeli nad men i da mi mahne pone malko ot warna. Аз пък ще ти кажа, 4е за мен Dreamer беше (и си остава) най-добрия админ.Не съм имал проблеми с никой, но много ме е яд, 4е заради такива сополанковcи като теб и една групи4ка от усери (user е доста възвишено за такива индивиди (дано схващате ирони4ния ми намек)) той си фана пътя. Апък за такива като старtера на тази тема просто коментарът е излишен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Abe shto izbra tochno moviez da postvash? Shtoto purvoto v reda za broene? Abe zemi si "pochisti" ezika, spri da obijdash horata...napravo kato nqkoj Putio marinkin si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Аз с две ръце скандирам за BANN на тоя тип.Тоя е ненормален,като гледам к'ви псувни и тъпотии е писал ,и направо се хфащам за главата.Аз съм 40% warn,а съм къде ,къде по-мирна душа от тоя.Затова да го НЯМА.Няма к'во да се правите на светци и да им давате 2-ри шанс на такива като него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Аз пък ще ти кажа, 4е за мен Dreamer беше (и си остава) най-добрия админ.Не съм имал проблеми с никой, но много ме е яд, 4е заради такива сополанковки като теб и една групи4ка от усери (user е доста възвишено за такива индивиди (дано схващате ирони4ния ми намек)) той си фана пътя. Апък за такива като старера на тази тема просто коментарът е излишен... Mr.Tinkertrain na pylno sam saglasen s teb. Az sq sam s 40%(bqh i 60 daje) i sichkite sa mi ot Dreamer, no vinata si beshe izcqlo moia(aaa bqh i ban), no vypreki tva smqtam che Dreamer e No1, kazvam e shtot se nadqvam da se smili nad nas i da se vyrni, da tegli edna maina na typite useri i da prodylji da raboti kakto predi. A za Flame i az mislq che si e za BAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 dajte si mnenieto na pool v moviez. da vidim za kvo staa vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Flame свежар си - хахаха направо ме кефиш. Честно да ти кажа няма да тъгувам за теб след назряващия ти но иначе е хубаво от време на време да се пръква по един колоритен, ядосан попърджащ няляво и надясно, па макар и баннат другоселец. Карай кво като са те отлюспили нали си каза квото ти е на душицата, лошо е само че даже няма и да можеш да прочетеш кво ти пишем ако ти се влоши бана Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Haha ,Flame ,ko ti kazax az v na4aloto .pognaxa te i sq she ima qko groover , 4udno kak ne si polu4il oshte warn sled kato spamish na porazia .xyy 4e ne sa te nadushili oshte Dreamer li she e ,Veno li she e ,Veli li she e ,se edno .Ne praa razlika m/y trimata.Ednakvo sa dobri i ednakvo sa loshi Az sum protiv Banna na pi4a , warn dokut se nau4i .Ako se nau4i George_131 ,spoku ,nau4il sum ,daje mislq 4e toi se avtobanna no nerazbrax za kvo beshi taq zabelejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 @CMexyBka ako ne si nauchil oshte Dreamer go nema, samiq toi e Bannat EDIT: I mislq che e vreme za Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 i az sum na tva mnenie i pool-a go izrazih tva e ot men na taq tema dano ne sum zasegnal nikogo. be6e super tupo ot moq strana. gotov sum da ponesa nakazanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Защо според вас Flame вече ни са обажда явно е изял ножа.. Ми то бива бива ама .. Има си специално направена тема за Requests ама той.... ЕДИТ: СМЕХУВКА ни са обиждай човече ама ти за 2 седмици направи 300 поста бе човече.. така че ни ни разправяй кои бил спамър... моля ти се Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 KnoPPix ,ne se obijdam ,no kato neznaesh za kakvo govorq i ti po dobre si mal4i . Imax predvit postovete 3 edin sled drug. Ragledai my kolko gi ima . Az edin put napraix 3 posta i izqdox warn-a i se pou4ix.kato gledam i toi se e pou4il ,makar da nqma warn kvo po xubavo ot tova! A za tova koi kolko postva ,az tva za spam ne go s4itam .xaresva mi da post-vam ,shte postvam a da .neznam kak si s matematikata ,no mai sa okolo 5-6 sedmici ,i sa 250 posta jiv i zdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Еми никак ни сам зле с математиката.. Освен това го казах образно.. Добре пак че си признаваш че си мНоГо ЛуД СпАМеР.. Даже ако искаш мое си смениш ника... .. Аре стига че и аз са улях.. Peace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Защо според вас Flame вече ни са обажда явно е изял ножа..Ми то бива бива ама .. Има си специално направена тема за Requests ама той.... явно като кликнеш върху профила на юзера и там има едно дето пише 'Потребителска група' а на Flame още му е на Members така че не е 'изял ножа' Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 abe to i 20 tona uran ne si e malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Flame neee samo otnoshenieto Losho s novite Useri i kum starite e taka kak mislish 4e sum az,Dreamer super takvu mi sloji mnoo Warn samo toi mi sloji 80% sq za veli nishto nemoga da kaja tq e perfektna i drugite sushto sa perfektni ama toq Dreamer stana za 5 dena Admin i vednaga po4na da se pravi na barovec i da slaga za shtqlo i neshtqlo Warn.Ta nadqvam se nqkoi ot segashnite Admini da se smeli nad men i da mi mahne pone malko ot warna. Mdaaa....i az polu4ih 20% warn ot Dreamer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Kakyv uzhas! 20% warn!!! Sram i pozor! Neka celiq forum razbere kakvo ne6tastie te e spoletqlo!!! Ne znam da ima 4ovek, koito da e polu4il warn bez osnovanie. Taka 4e ako ima problem - tyrsete pri4inata u vas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Az sam napulno zad Flame , toj e napalno prav za vsichkite neshto ,koito izbroi - teja moderatori i member+ ,kato si misljat che mogat da slagat warn i bann , ne sa nai-velikitee tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.