canada Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 работата е в сверата на строителството (сухо строителство) с предимство са млади момчета с желание да се обучат в тази насока не се изисква преди да е работено!!! запла6тане 15-25лв/ден парвоначално,което зависи от самия човек. не е проблем и ученици в такива паралелки на половин ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Imam interes.Mom4e na 16g. sam,Ycha sytrin,Dai da se razberem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Imam interes.Mom4e na 16g. sam,Ycha sytrin,Dai da se razberem ... писах ти ПМ но не ми отговори повече има6 ли все о6те интерес .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 аз сам Брат ти ... Предлагаш ли работа? --mod-edit: Спаменето по какъвто и да е повод не се приема в този форум! Желателно е по-обстойно запознаване с правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Аз имам желание да работя, на 18 години съм и уча 12 клас. Редувам първа - втора смяна на даскало. Мога да работя само един месец, тъй като след това започват приготовления за бала, морето и прочие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Дай си телефона, че един приятел търси нещо такова, да ви свържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
porkam Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 az iskam da rabota tova samo4e sam na 17 ima li nqkav probvem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 На 19 съм и търся работа Само че има 1 проблем ... не съм завършил 12-ти клас поради наложаща се операция... ако нещо Лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.