Sotko Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Na4i iaviava se slednia problem pri zarejdane na purvo nivo sled videoto me izkarva napravo ot igrata. 4etoh v prednata tema ama tam se spomenava samo update na driverite za kartata (btw s Ati Radeon 9200 128DDR sum i mislia 4e ne triabva da ima problemi) e svlaih gi ama pak ne stava. Installnah novia patch i pak me izhvurlia. Sega svalih niakakvi save-ove i ne edinia mi zaredi poigrah 3 sec i pak me izhvurli. Edinstvenoto v koeto se sumniavam e ot Windows-a koito e 98 no neznam, ako imate niakakvi predlojenie molia pomognete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 ne e ot windowsa,az sam s 98SE i mi varvi perfect.v readmito na igrata pi6e tova---- Radeon 8500, 9000, 9100 and 9200 series: Pixel Shader Skinning looks incorrect. This may be fixed to future ATI drivers. slogi si nai novite drivery za ati,ili idi na site na ati vig za nqkav patch ili nqkoi s takava karta da ti kage podkaral li q . btw slogi si i DirectX9.0b, ako ne si s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 7, 2004 Author Share Posted February 7, 2004 Slojh si go kazvam ti zarejda mi poiaviava se kartina i 6tom natisna niakoe kop4e i me izhvurlia. Svalih si nai novite draiveri i sum s directX 9.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Slojh si go kazvam ti zarejda mi poiaviava se kartina i 6tom natisna niakoe kop4e i me izhvurlia.Svalih si nai novite draiveri i sum s directX 9.0 i spored men e ot windows. 98 moje da ne poddurja nqkvi gluposti na igrata. ka4i si XP. btw kak taka si s 98 a si s tazi neveroqtna karta(kato moqta. Brao mom4e dobur izbor!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 (btw s Ati Radeon 9200 128DDR sum i mislia 4e ne triabva da ima problemi) Е пък защо "мислиш че не трябва да има проблеми"? Точно Radeon-ите имат големи проблеми с доста игри .. което се оправя с пачове. Вероятно и този проблем ще е така. П.С. От Windows НЕ е! П.П.С.groover и кои "глупости" на играта не поддържа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.