XC^^The_Devil^^ Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 veno e prav bah mammu neksa kam 10 4asa ve4erata kat mi padna izvednaj neta na D+ sam i ot warez tegla s 3kb obadih sa na 635063 tam vika 4e vijdal 4e gubi paketi mahnah kabela kum pc to i vika pak gubi paketi drapnah mu shaltera na modema pusnah go otnovo i mi vika 4e sq e ok ne gubi nikvi paketi na kvo moje da se dalji tva 4e ne sam go spiral izobsto li . sled tva varzah kam pc to pak i ot wreza si svalqshe gore dolu dobre 25kb i tam bvarteshe ama v 4ata mi zarejda samoo irc.evrocom.net drugote norm serveri na uni bg neste mi zaredi kak to i nito edna internet stranica ne mi zarejda sq osven wareza nz kvo staa utre pak ste se obajdam da vidim ot kade idva problema nqkoi moje da ma svetne ako znae ot kvo e?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 veno e prav bah mammu neksa kam 10 4asa ve4erata kat mi padna izvednaj neta na D+ sam i ot warez tegla s 3kb ..... Къде стана въпрос за ъплоад (т.е. по темата)? - Никой не разбра. Съпорта не са пророци, те са съпорт - няма откъде да знаят за наличен проблем ако не им се обадите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Yeah, ka4vam si kakto trqbva ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 ha 4estito na svi4ki koito si opraviha net-a i dano pak ne ni se nalaga da otvarqme tazi tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 До вчера и аз имъх същия проблем с ъплоада. От вчера ъплоада е ОК, но пък като тръгне да ъплоадва и даунлоада умира почти тотално. На достъпна + съм в Тракия. А при вас как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.