Jump to content
BulForum.com

Upload v + tarifite

poznai

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
ov3rm4n - Моля те, обясни ми кое греша, за да не греша повече, моля те! Че малко от твоите изказвания не мога да отсявам важното ... зле съм с интелекта...

ov3rm4n -  пък и да ти кажа - аз нямам проблем - аз съм на 18лв тарифа - най евтината - но имам по-добър upload от тези с + тарифа ...

просто исках да им помогна с мойто мнение...

А ти даваш вид или че работиш за Евроком или че си им фен някакъв или просто са част от религията ти ... далавера ли имаш да защитаваш ?

днес евроком user на + тарифа не можа да ми изпрати 100к картинка ... - почна на 3-4 к ... падна на 300-400 bytes и умря тотално

това бих казал аз - че виждам проблем - ако беше при мен проблема щеше да има яко врява ... а сега мога само да подкрепя (Защото съчувствам и виждам как много хора си мълчат и преглъщат - по стар комунистически обичай - както ме възпитаваха едно време ...)

mi kat si mal4at ko o4akva6 dea

kat se poqvi problem obajda6 sa i se oplakva6, a ne edinstwenoto ne6to det prai6 da pi6e6 faf toq 6iban forum

tfa e, ako si sa obadil zna4i ne mul4i6 i ne preglu6ta6 ma mai koi da zvani

az ako ne zvanna da kaja 4e imam problem evrokom li 6a sa mi vinovni 4e ne sam im kazal dea

makar pri men da sa idvali da praat opraat ne6to bez da sam im se obajdal

daje 2 pati ve4e, onq den nekva kutiika slagaha mom4eata

ma sigurno ne sa vra4ki

az zvunqh i taa sedmica kaaha 4e 6a proverqvat ko 6to i 6e idvatda viat

tfa seriozno 6toto znam 4e tiq det ma znaat koi sam nqq povqrvat 4e govorq seriozno ma tfa praa

ai otivam si obelq edin banan da lapna

taq kampaniq protiv ov3rm4n naistina q ima. i az purvona4alno se otnesoh nehajno kum dumite mu, no posle si zvunnah i pi4ovete ot support dojdoha. ogledaha, barnaha, i si trugnaha. az si pusnah PC-to i kvo 14kbps upload. si4ko OK. taka 4e sprete da mrunkate i zemete ne6tata w svoi ruce. ov3rm4n noo mi pomogna i sum mu blagodaren

taq kampaniq protiv ov3rm4n naistina q ima. i az purvona4alno se otnesoh nehajno kum dumite mu, no posle si zvunnah i pi4ovete ot support dojdoha. ogledaha, barnaha, i si trugnaha. az si pusnah PC-to i kvo 14kbps upload. si4ko OK. taka 4e sprete da mrunkate i zemete ne6tata w svoi ruce. ov3rm4n  noo mi pomogna i sum mu blagodaren

Mda,az si nqmam druga rabota,samo kampaniq sreshtu ov3rm4n sa mi v glavata...Mnogo se sumnqvam,4e na nqkoi mu se zanimava s ov3rm4n,vuobshte.I ne mi stana qsno ot tvoq post...ti si razbral ot ov3rm4n 4e trqbva da se obadish na support-a li?Aide si4kite deto se oplakvate mnogo ot nqkvo mrunkane i takiva prostotii-pro4etete oshte vednuj,ili nqkolko puti-kolkoto se nalaga,purviq post po temata na poznai...Posle,ako oshte ne vi e qsno kuv to4no e vuprosut...

zvunnah i pi4ovete ot support dojdoha. ogledaha, barnaha, i si trugnaha. az si pusnah PC-to i kvo 14kbps upload. si4ko OK.

na 635063 li zvynna?

kvo im kaza

kaji che i az syshtoto da kaja

shtoto az kato se obadih, ot tam kazaha che sichko bilo nared, niamalo na kvo osnovanie da prashtat tehnici

az iskam da pitam ne6to:

Nali uploada nqma ob6to s downloada (moga da si pusna fla6geta da svalq ve4arta i ednovremenno i da ka4vam) ? 6toto brat mi ne mi dava dokato ka4va ne6to da svalqm a az mislq 4e ne pre4i.

Mnogo se sumnqvam,4e na nqkoi mu se zanimava s ov3rm4n,vuobshte.

awe maj ti ne si 4el topica. pone 5-6 4oveka se karat na ov3rm4n. na men mi pomogna s tova 4e pokaza analyzatora. tova pokaza 4e problema ne e ob6t a samo na edini4ni slu4ai.

@poznai: da na tozi tel drugiq ne ba4ka. i4oveka super u4tivo mi kaza 4e 6te dojdat da proverqt 6toto na tqh ne im ot4italo problem. i u4udva6to sled 2 4asa pi4ovete bqha tuk. za 5 minuti si svur6iha rabotata

И аз се обадих момчетата дойдоха като на пожар :D, правиха струваха.. 2-3мин нямаше кабелна и всичко вече е ток и жица от всекъде B) . Уплоуда си е както преди, "прублемъта" се реши...... Me is Happy

И аз се обадих момчетата дойдоха като на пожар  :D, правиха струваха.. 2-3мин нямаше кабелна и всичко вече е ток и жица от всекъде  B) . Уплоуда си е както преди, "прублемъта" се реши...... Me is Happy

Sega kogato upload-a ti OK s kolko uploadva6 :confused

P.S Sega kogato poglednah uplod-a mi hvar4i ... :D S okolo 6-7K :woot

az iskam da pitam ne6to:

Nali uploada nqma ob6to s downloada (moga da si pusna fla6geta da svalq ve4arta i ednovremenno i da ka4vam) ? 6toto brat mi ne mi dava dokato ka4va ne6to da svalqm a az mislq 4e ne pre4i.

немаш грижи ве ! :)

BrowseMan: кво толкова оправяха ?

ralexes:

Upload-a стабилно 14КВ/s без да мърда....

Slain:

Ами не гледах нещо правиха в входа, май сплитера смениха.....

Обадете се и трябва да дойдат.

Znam 4e ne e po temata ama da ne puskam nova tema ... iskam da popitam dali s dostypnata tarifa moje da se igrae diablo2 ... ?!?

Srry za posta ama tolkova pitah i nikoi ne mi otgovori :( ...

При мен и veseo ъплоуда си се оправи (по4ти по едно и също време) без въобще да се разправяме със съпорта. Няма да коментирам пове4е. Може сами да си направите изводите за "локалния проблем" и т.н. И явно след като се вдигна малко пара във форума някои хора са се трогнали и са оправили нещата, за което искрено им благодаря и ве4е се радвам на свестен ъплоуд :)

:beerchug

tc

e moje bi 6toto nqkoi sa e obadil

te da ne bi da gleat foruma

supporta sqka6 si nqma druga rabota pa foruma 6a gledat

trqq men da 4erpite 6ot parvi sa obadih

tui 4e blagodarete mi

zaslujavam :punk

С твойте мненийца само ме разсмиваш :punk

Едит:

Това разбира се е оfftopic

Аз съм на достъпна+,свалям от бубо.ту една програма 3мб с 2-3к/с,но пада

не е постоянна.Аз съм в Кършака -кв. Гагарин. :angry1

Аз съм на достъпна+,свалям от бубо.ту една програма 3мб с 2-3к/с,но пада

не е постоянна.Аз съм в Кършака -кв. Гагарин. :angry1

;) nai malkoto koeto trqa da te pretisnqva e 4e temata e za UPLOAD a ne za DOWNLOAD pri tova stava vupros za warez.ru ako ne se luja , a ne za drugi warez-i .... :allien

I az imah syhstiq problem isled kato prochetah temata po vyprosa, vednaga se obadih na 607360 (shtoto 635063 postoqnno dava zaeto), momchetata doidoha baraha tam kvoto baraha i sega spi grada.

Kazaha mi che mi e bil slab signala i go zameriha s edin ured, posle smenqha spliteri - mliteri i takiva shturotii

btw na d+ tarifa sum :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...