Jump to content
BulForum.com

Upload v + tarifite

poznai

Recommended Posts

Ами обади се като те интересува - гледаш да не се набутваш за телефон ли?!

gluposti ama da zvanqt 50 4oveka za edno i su6to ne6to.. ama zaebi 6a si zvunna 6tom ne iska6 da kaje6.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
gluposti ama da zvanqt 50 4oveka za edno i su6to ne6to.. ama zaebi 6a si zvunna 6tom ne iska6 da kaje6.

mi nali trqq im kaje6 koi si i 4e ima6 problem

to unifersalnu re6enie nadali ima, verno bez da znaqt oniq kak 6e ti opraat problema... toi ako naistina e obratniq kanal na4i bez obajdane nea stane dea

vij ko mi kazaha... tui 4e go

ok majna. 6a im zvunna. kakuv vika6 bil problema ot modema ili kabelite ili tehnite nastrojki

Абе как 0к скорост !!!

Не може локалния да пада под външния според мен!

Ако се плащат пари за услуга - и тя е толкова зле - накъде ще идат нещата ... ?

И това shared не ми харесва никак! - предполага, че все някой го ползва ли? Зала? Връзкар?

И не регламентиран не значи според мен да е никакъв - да е 0.000000 !

Борете се!

Плащаме за сфера на услугите - трябва да ги побъркваме когато не ни харесва услугата !

za wsichki koito imat problemi sus uploada da zwunqt na telefon 635063

towa znachi imat problemi sus obratniq kanal na modema si.

Nqma pretowareni upstreami a i + uslugite ne minawat prez dopulnitelen hardware za localnite skorosti, taka che nqma razlika sus ostanalite uslugi.

Wseki koito ima problem go suwetwam da se obadi na telefon 635063, ako si mulchi nqma nikoi da razbere za problema mu...

shtom prochetoh tova, vednaga se obadih na supporta, i daje kazah che Veno/uj da vkaram malko tejest/ e kazal da go napravia

obache choveka kaza che pre nego sichko e nared

sledvashta stypka?

shtom prochetoh tova, vednaga se obadih na supporta, i daje kazah che Veno/uj da vkaram malko tejest/ e kazal da go napravia

obache choveka kaza che pre nego sichko e nared

sledvashta stypka?

Ами да дойдат на място да го замерят. Тая работа по телефон не се оправя. По телефона само трябва да кажеш, че искаш да ти замерят обратния канал. И пак казвам - проблема е локален при вас, не глобален. Аз също съм на И+ и нямам такъв проблем.

LifeFeel -

И това shared не ми харесва никак! - предполага, че все някой го ползва ли? Зала? Връзкар?

Като си изясниш основните понятия, тогава приказвай, че се излагаш... Шаред не значи, че някой (бил той и връзкар) ти краде едва ли не трафика, както се опитваш да го изкараш. Услугите са два типа - споделен и гарантиран. Като си платил за шаред - получаваш шаред. А какво значи това, че е споделен ти явно и понятие си нямаш. Аз като си нямам понятие от нещо питам преди да подпиша. За да не говоря щуротии после.

Трябва ли всеки, който няма проблем да поства тук? Вчера се регистрирах и не съм имала проблеми с ъплоада и някак успявам да качвам на 14к при моята тарифа (128к upstream). Специално опитах, че се уплаших от този топик. Искрено пожелавам на всички скорошно решаване на проблемите.

@ov3rm4n a ti s kolko uploadwash stot mai samo ti ne se oplakwash kato gledam :confused

Като ще пишете в темите, поне ги четете целите преди това - на преднага страница тук са данните за моята връзка... И не само аз не се оплаквам... По скоро от 854 потребителя на форума само 5-6 имат този проблем. И вместо да занимават с него когото трябва и който може да го отстрани, занимават всички нас, дето нищо не можем да им помогнем.

http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=6213

По скоро от 854 потребителя на форума само 5-6 имат този проблем. И вместо да занимават с него когото трябва и който може да го отстрани, занимават всички нас, дето нищо не можем да им помогнем.

Aide be...Ti tva li uspq da izmudrish?4e samo 5-6 4oveka go imat toq problem?Emi bravo na teb...Ti mai ne 4etesh mnogo,po4ti vsi4ki s + tarifi go imat toq problem...I kato ne iskash da se zanimavash-mi nedei,nqkoi kara li te?Tva e forum mai,ili az neshto ne sum razbral...Nedei 4eti kato ne iskash,nikoi ne te kara da se mesish :punk

По скоро от 854 потребителя на форума само 5-6 имат този проблем. И вместо да занимават с него когото трябва и който може да го отстрани, занимават всички нас, дето нищо не можем да им помогнем.

v takyv sluchai shte se radvam ako ne se zanimavash za v bydeshte s problemi koito ne kasaiat pone polovianta hora vyv foruma

t.e. da si otvariash ustata sled pone 400 posta po temata

OK. Виновен съм - не 5-6, а 12. The Dragon, нали не мислиш, че това са "почти всички" клиенти на + тарифа? Десетина теми по-надолу ми разсъждавате как + тарифите били по-добри и по-далавера, сега обаче не е така. Айде малко по-последователни да бъдете, а? Да не забравяме обаче, че като говоря, говоря с факти. Аз също съм на И+. И като разбрах за проблема си проверих трафика. Оказа се, че аз нямам проблем - което и се очакваше, иначе щях да усетя. И не само аз го нямам - и други писаха, че нямат такъв проблем. Какво значи това според вас, господа големи разбирачи, щом проблем има, но не навсякъде? Че проблема е локален - дали е само във вашия район, дали е във връзката до модема ви - няма как с приказки във форума да разберете и да го оправите. Но като гледам - то май и не е това целта, да се отстрани проблема, май целта е да се вдига пара - или съм в грешка пак, poznai?! И не ми обяснявайте какво да чета и какво не. Дали да си отварям или да си затварям устата - м/у другото, ако вие четете постовете ми на глас, щото иначе не можете - моля не се бъркайте - това си е вашия глас, не моя, вие си отваряте устата, аз пиша. И това си е лично моя работа. Ако това, което казвам не ви оттърва - не е моя вината. Но това не значи, че не е правилно. Има един единствен начин да си решите проблема и той е през съпорта. Те са за това. Имат нужната техника и възможности. Постоянно повтаряте, и сте прави, разбира се, че щом плащате, значи имате право - никой не ви го оспорва. Но във форума може да си се оплаквате до зори - все тая. Ако не знаят въпросните техници къде да отидат, няма и да отидат. Но както казах - вие явно и нямате желание да го решавате проблема, имате желание да "благославяте" с повод или без ЕК. Добре. Ваша воля. Просто до сега не го бях разбрал. Сега го разбрах и няма да ви се бъркам вече. Псувайте на воля гадния капиталист, упражнявайте се в машинопис - правете каквото си искате. А на края на месеца пак идете да си платите таксата - щом ви доставя удоволствие да си плащате на някой, само за да го псувате (щото то така излиза накрая) - лошо няма. Те пък ще ви вземат парите, няма да откажат. Успех.

Написаното от мен до момента по темата, да не се смята отправено към вас. Отнася се до хора, които наистина искат да си оправят проблемите с трафика когато имат такива.

ov3rm4n не се обиждай, но моля те направи един шот на който ъплоуд-а ти е постоянен поне 14 кб/с

И да го направя все тая- да не мислиш, че ще го "харесат"?! Въпроса не е в ъплоада и как да си го оправи човек, ако има проблем. Въпроса е другаде. Ако си говорим сериозно - аз май съм единствения, който си показа данните от MRTG Трафик Анализатор-а до момента, и от тях става видно, че проблем нямам. Това първо. Второ - не съм единствения на връзката, ще трябва да дебна момент, когато другите са аут, за да са коректни данните от личната ми машина. А чак такъв труд да си направя за хора, които не желаят да им се бъркам в работата, и чиято цел очевидно е просто да се заяждат - мерси. Най-много да дам възможност на някой отново, вместо да говори по същество, да отклонява темата от въпроса с лични нападки. Това пък за какво говори няма да коментирам.

И да го направя все тая- да не мислиш, че ще го "харесат"?! Въпроса не е в ъплоада и как да си го оправи човек, ако има проблем. Въпроса е другаде. Ако си говорим сериозно - аз май съм единствения, който си показа данните от MRTG Трафик Анализатор-а до момента, и от тях става видно, че проблем нямам. Това първо. Второ - не съм единствения на връзката, ще трябва да дебна момент, когато другите са аут, за да са коректни данните от личната ми машина. А чак такъв труд да си направя за хора, които не желаят да им се бъркам в работата, и чиято цел очевидно е просто да се заяждат - мерси. Най-много да дам възможност на някой отново, вместо да говори по същество, да отклонява темата от въпроса с лични нападки. Това пък за какво говори няма да коментирам.

ov3rm4n, to se vidia che si kuha leika

pyrvo ti se opitvash da ni ogranichish da ne pishem shtom tova ne zasiaga 800-te dushi na foruma, obache teb nikoi ne moje da te spira da pylnish foruma s shits

are stiga zimal otnoshenie po temata ni.

po 2 stranici glusposti pishesh i s kvo pomagash v sluchaia.

ako ne si razvral do sia, na chovek s problemi s neta, ne trygvai da davash mnogo nenujen akyl, shtoto samo psuvni shte otnesesh

trai si tam.

po tvoita typa logika, ot 800 dushi samo 2-ma sa bez problem !!

При мен средните стойности на upload са 6-7KB, за постоянни 14-15 и дума не може да става.

pri men syshto e taka, ponqkoga pravq i po 8-9 kbyte/s, no 14-15 ne stigam stabilni

...no ne moga da se oplacha, che nqma hich, de...

ako e problem po regioni, az jiveq v izgrev, a tuk predpolagam che natovarvaneto ne e tolkova, kolkoto v drugite kvartali

az sym moje bi ot malkoto, koito ne se oplakvat ot kofti upload, kakto slusham

ov4arm3n, tova che ti nqmash problem, ne oznachava che drugite potrebiteli ne mogat da imat, nali? zashto trqbva da seesh bulvochite si na vsqka tema, v koqto nqkoi e nedovolen ot neshto za *.net ili *.ru ?(cenzuriram se sam za domainite, da ne me cenzurirat drugi)

Аз съм в противоположна посока на другия край на града. Ако е по региони, то проблемен ще е този регион, в който се държи 14-15K uload, другото явно е нормално ;).

LifeFeel -

Като си изясниш основните понятия, тогава приказвай, че се излагаш... Шаред не значи, че някой (бил той и връзкар) ти краде едва ли не трафика, както се опитваш да го изкараш. Услугите са два типа - споделен и гарантиран. Като си платил за шаред - получаваш шаред. А какво значи това, че е споделен ти явно и понятие си нямаш. Аз като си нямам понятие от нещо питам преди да подпиша. За да не говоря щуротии после.

ov3rm4n - Моля те, обясни ми кое греша, за да не греша повече, моля те! Че малко от твоите изказвания не мога да отсявам важното ... зле съм с интелекта...

ov3rm4n - пък и да ти кажа - аз нямам проблем - аз съм на 18лв тарифа - най евтината - но имам по-добър upload от тези с + тарифа ...

просто исках да им помогна с мойто мнение...

А ти даваш вид или че работиш за Евроком или че си им фен някакъв или просто са част от религията ти ... далавера ли имаш да защитаваш ?

днес евроком user на + тарифа не можа да ми изпрати 100к картинка ... - почна на 3-4 к ... падна на 300-400 bytes и умря тотално

това бих казал аз - че виждам проблем - ако беше при мен проблема щеше да има яко врява ... а сега мога само да подкрепя (Защото съчувствам и виждам как много хора си мълчат и преглъщат - по стар комунистически обичай - както ме възпитаваха едно време ...)

ov3rm4n, to se vidia che si kuha leika ...

Abe kakva e taq kampaniq anti-ov3rm4n :confused 4oveka si izkazva mnenieto,vie kato ne ste saglasni s nego ne trqbva da go opluvate i zarivate s bullshits :wacko: Badete malko po civilizovani ;)

Това е от MRTG Трафик Анализатор-а :

traffic_graphic.png

Това е на И+. Данните са от 01.02 насам. Това Мах:20.92 нали не мислите, че е към дата.бг примерно? Между другото - машината е в Кършияка. Възможно е проблема да е "зонален"....

Awe ti si bil mnogo smislen we twa max 20 da ne ti go podurja postoqno. Dignalo go e za 1 sec i si mislish 4e ste uploadwash s tolkowa.(Smqx smqh) Stiga s tiq gluposti ako nqkoi ot + tarifite uplodwa na(d) 6-7kb/s e super kusmetliq :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...