poznai Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Kak vi e uplada na vas, koito ste na + tarifa? Pri men okolo mesec e pod vsiakakva kritika Biah na i+, sega minah na d+ belkem se opravi, no ne Eto kakyv e problema: zapochva ot 7-8 kb/s, sliza do 2-3 za minuta dve i posle zabiva na 0 kb/s .. i 1 mb ne moga da kacha na warez-a po irc pitah dosta hora, pochti vsichki imat takyv problem. Reshih i tuk da popitam, ako se okaje che e syvsem globalen problem, kakvo pravim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Определено е доста зле Скоростта ми достига максимум 3К и през пове4ето време е закована на 0 На достъпна+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Me too! Az sum s Ikonomi4na+ i uploada mi e 7-8k nai mnoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Наистина е ужасен ъплоуда .. точно същите симптоми като при poznai. Доколкото знам проблема е в различния хардуер при +тарифите, но и аз не съм много наясно .. дано се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Za upload izpolzvaite Total Commander.S nego nqma problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 mai mai pri vsi4ki e taka ne samo pi vas :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 mda problem naistina ima i to pri uploda i e chisto tehnicheski problema se sustoi v tova che uplink kanala e s malka chestotna lenta sega tochno ot kolko do kolko ene se sestam ( nqkade do 100 mhz) i obsto skorosta s koqto se uplodva po coaxiala po moi izchisleniq e okolo 110 mb/s tova sum si go izchislqval za mene si predi vreme "se ki moje da go vidi tova v specifikaciqta na sb 4200 primerno smetnete che ako ednovremenno uplodvat 1000 abonata ne samo kum warez.ru i dr na vseki ste se padne ne poveche ot 100 kb/s se nesnam tezi koito sa na po visoki tarifi dali poluchavat po golqm procent ot tezi s po niskite no tva e bez znachenie stoto se pak chestotna lenta lenta e ogranichena . nonqma zasto d ase surdite na evrocom tova e polojenieto pone za sega do kato ne se razreshenie na problema . spored men ima dva nachina za reshavane na problema . ediniq e puskaneto na optika za chastni abonati v nqkoi kvartal s poveche abonati. drugoto reshenie e malko po kardinalno i trqbva dosta d ase obmisli ako iskat da imat oste abonati na catv- internet ako se interesuva Veno da pita na pm a stqh d azabravq iam oste edno reshenie no to ne e mn ikonomichesko izgodno za firmata puk i za nas potrebitelite prosto da ne se vruzvat novi abonati i da se mahnat chast ot starite Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Sushtiq problem imam i az.Na dostupna+ sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 i pi men e taka na dostupna+ sum i e ushas i to ne samo pri upload a i pri download noshtem napravo me iskarva ot internet nemurda ot 0.00K bati bozata Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 nostem qvno se uplodva poveche prez deq e naistina e malko po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 7, 2004 Author Share Posted February 7, 2004 men me vylnuva edin drug vyrpos, s t.n. garantirana local skorost, za smetka na obema. t.e. mesechno da sym ogracnichen do edno razumno kolichestvo GB upload, no kato mi potriabva, da znam che niama da imam problemi. do sega si mylchah poneje upload pochti za nishto ne polzvam, no v momenta v koito mi pritriabva i poludiavam. kato se ima v predvid che i pop3-to na EK na + tarifite minava prez local-a, ujas mi e da izpratia neshto okolo 500 kb ako naistina problema e v tova che vsichki mnogo kachvat, ako triabva globalno da se ogranichi uploada za vseki user po edi kolko si obem na mesec... Pone seki da moje da si polzva uslugata za koiato plashta kakto podobava. Inache zakvo mi e toia + Ne se opitvam da davam akyl na upravata na EK, samo si iskam uploada sia pusnah da kacha 40-50 mb, shtoto sa mi speshni, da gi drypne drug abonat ot warez-a.. kachvam gi edvam edvam 1-2 kb/s .., reshih prez tova vreme da vlezna da pocykam multi, mi to basi laga, okaza se che tozi upload koito izpolzvam za upload kym warez mi e sichkia i drug za local igra ne ostava mnogo grubo prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 ako slojat takav ogranichitel za uploda do edi kolko si gb q si predstavi che lepneshj nqkoi virus i ti navurti za nula vreme teq giga byte -i Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 7, 2004 Author Share Posted February 7, 2004 ako slojat takav ogranichitel za uploda do edi kolko si gb q si predstavi che lepneshj nqkoi virus i ti navurti za nula vreme teq giga byte -i ami govoria za ogranichen local upload tva shte reche da se kachva na warez-a ako naistina lepnesh niakyv virus, koito trygne da ti pravi toia transfer, to shte e po-dobre da si ogranichen, che da moje da se spre Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 i pri men e taka ... oba4e edna sutrin kato po slu4ainost hvanah 20 kb/s kum warez (edin edinsven sluchai) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Me too 2.33 kb/s sredna skorost na uploadite. Kade e 8 kade sa 2.33. I tova s igrata po multy i pri men e taka...qko shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 men me vylnuva edin drug vyrpos, s t.n. garantirana local skorost, za smetka na obema.t.e. mesechno da sym ogracnichen do edno razumno kolichestvo GB upload, no kato mi potriabva, da znam che niama da imam problemi. do sega si mylchah poneje upload pochti za nishto ne polzvam, no v momenta v koito mi pritriabva i poludiavam. kato se ima v predvid che i pop3-to na EK na + tarifite minava prez local-a, ujas mi e da izpratia neshto okolo 500 kb ako naistina problema e v tova che vsichki mnogo kachvat, ako triabva globalno da se ogranichi uploada za vseki user po edi kolko si obem na mesec... Pone seki da moje da si polzva uslugata za koiato plashta kakto podobava. Inache zakvo mi e toia + Ne se opitvam da davam akyl na upravata na EK, samo si iskam uploada sia pusnah da kacha 40-50 mb, shtoto sa mi speshni, da gi drypne drug abonat ot warez-a.. kachvam gi edvam edvam 1-2 kb/s .., reshih prez tova vreme da vlezna da pocykam multi, mi to basi laga, okaza se che tozi upload koito izpolzvam za upload kym warez mi e sichkia i drug za local igra ne ostava mnogo grubo prosto az ne sum suglasen s ograni4enieto. spored men horata ot ek trqbva da namerq na4in da go opravqt. nevuzmojno e da predlagat ne6to za dosta seriozna suma a posle nie potrbitelite noo brutalno da go duhame. za tqh tova ne e problem 6tot nie se pak si pla6tane. trqq da se oburnem kum nqkoq ot firmata za da go promenqt. BTW az sum na d+ i uploada su6to mi e 2-3 i naj- ve4e 00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 D+: 0.00 k/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 и при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Това е от MRTG Трафик Анализатор-а : Това е на И+. Данните са от 01.02 насам. Това Мах:20.92 нали не мислите, че е към дата.бг примерно? Между другото - машината е в Кършияка. Възможно е проблема да е "зонален".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 za wsichki koito imat problemi sus uploada da zwunqt na telefon 635063 towa znachi imat problemi sus obratniq kanal na modema si. Nqma pretowareni upstreami a i + uslugite ne minawat prez dopulnitelen hardware za localnite skorosti, taka che nqma razlika sus ostanalite uslugi. Wseki koito ima problem go suwetwam da se obadi na telefon 635063, ako si mulchi nqma nikoi da razbere za problema mu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 za wsichki koito imat problemi sus uploada da zwunqt na telefon 635063towa znachi imat problemi sus obratniq kanal na modema si. Nqma pretowareni upstreami a i + uslugite ne minawat prez dopulnitelen hardware za localnite skorosti, taka che nqma razlika sus ostanalite uslugi. Wseki koito ima problem go suwetwam da se obadi na telefon 635063, ako si mulchi nqma nikoi da razbere za problema mu... Tenks, sq i az 6e zvunna pa da vidim kvo 6e stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 ами не виждам кво пречи на support-а, като се обадим, да ни обяснят учтиво, че плащаме за shared трафик, което значи от 0 до колкото пише там във договора, така че 0 си е напълно в допустимите стойности. аз до преди една седмица като бях на не-плюс тарифа нямах проблеми с upload-а, сега имам - това проблем с обратния канал на модема ми ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 ами не виждам кво пречи на support-а, като се обадим, да ни обяснят учтиво, че плащаме за shared трафик, което значи от 0 до колкото пише там във договора, така че 0 си е напълно в допустимите стойности.аз до преди една седмица като бях на не-плюс тарифа нямах проблеми с upload-а, сега имам - това проблем с обратния канал на модема ми ли е ? А сигурен ли си, че не е?! Аз също съм на плюс и от вас чувам за този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Tenks, sq i az 6e zvunna pa da vidim kvo 6e stane. i kvo ti kazaha moj 4ovek .kazvaj 4e me interesuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 i kvo ti kazaha moj 4ovek .kazvaj 4e me interesuva Ами обади се като те интересува - гледаш да не се набутваш за телефон ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.