Gorgar Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 1. Conexant - PCI - 56.6 2. Conexant - PCI - 56.6 3. Motorola - ISA - ? (ne mi se zanimava da proverqvam ). Predlojete cena, elate da izprobvate i kupete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Ako niakoi se interesuva az moga da prodam i edin Conexant - EXT - 56.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 Grogar тука dial-up модеми не вървят повечето Users имаме даже и по няколко търси някоя фирма да ти ги изкупи ама вече и тва трудно се намира (на добра цена имам предвид) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 7, 2004 Author Share Posted February 7, 2004 Grogar тука dial-up модеми не вървят повечето Users имаме даже и по няколко търси някоя фирма да ти ги изкупи ама вече и тва трудно се намира (на добра цена имам предвид) Znam che e taka No tiq dni vidqh che imashe tyrsene. Moje da svyrshat rabota na nqkoi deto sglobqva mashini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 8, 2004 Author Share Posted February 8, 2004 aide nqkoi da klyvne de Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 абе който веднъж е вкусил добър интернет (в сравнение с dial-up) какво си играете(ме) да продаваме тия модеми, то е ясно, че вече никой нема да се върне на dial-up, още повече сега след като и аналоговите телефони станаха импулсни и 10 часа интернет по тях се равнява на месец Евроком Ама все пак ви пожелавам искрено успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 tyrsq EXT dual-up modem, 33600 ili 56K Acorp ili Rockwell. Predlagaite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 lubo1972 : Един познат продава ACORP 33.6 външен, във отлично състояние е.. Ако имаш интерес предложи цена на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 te Conexant sa s 4ip na Rockwell taka 4e ako re6i6 drasni oferta na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Трябва ми външен модем - чакам предложения и цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 i az tarsq nqkav vanshen modem ako ste da e 14400 kbps trqq mi da e data fax voice modem ste go polzvam za fax i za govorene prez nego i da bade na prili4na cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 i az tarsq nqkav vanshen modem ako ste da e 14400 kbps trqq mi da e data fax voice modem ste go polzvam za fax i za govorene prez nego i da bade na prili4na cena Kakvo ti prechi da e vytreshen. I da ti vyrshi syshtata rabota. Izberi si edin ot moite i mi kaji cena. Naprimer vtoriq shte ti go dam za 10 kinta, zashtoto taka i taka nemojah da mu namerq driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Ами кутията ми е DELL и имам големи дертове с периферията щото е нестандартно висока (т.е. по-ниска е) така че платката не влиза. То не че не може да се направи ама них не ми се иска да играе ножовката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 15, 2004 Author Share Posted February 15, 2004 Ами кутията ми е DELL и имам големи дертове с периферията щото е нестандартно висока (т.е. по-ниска е) така че платката не влиза. То не че не може да се направи ама них не ми се иска да играе ножовката Nemoga da sxvana problema Slagal sym 100tici platki na markovi IBM. Pri tqh nqma problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 AMI MOIATA MASHINA E IBM NETVISTA I Nqmam problem s neq, no na kolejkata me e DELL s miniCase Box i samata viso4ina e s 5cm po-malka ot standartnata taka, 4e kato sloja modema i gornata 4ast - tova koeto na normalnite box's se zahvashta s bolt - star4i s 5cm. Ne 4e ne moje da se odreje s nojovka, no ne e za men pak kak da i obqsnq 4e kato e rqzano nqma da ima problem ;-) Taka 4e iskam da stane civilizovano s vanshen modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.