Jump to content
BulForum.com

PC към TV

Recommended Posts

Днес с баща ми ще се мъчим да ги свържем. Взел е такъв кабел -> http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=13013. Инетересува ме после какво трябва да се направи след като се свърже? Софтуер? Някакви съвети, предложения? Абе нека, който е минл през това да сподели!

Хм, имаше една тема, но сега нещо не мога да я намеря. Имаше си гайдове. Включваш и двата кабела, правиш така че да има звук за по лесно на целения жак направо, като включиш тв аут кабела, рестартираш и би трябвало да го е засекло. Ако не го пускаш на сила, демек постоянно включвано. Ибираш си стандарт обикновено Пал-б, да клонира картината и би трябвало да си готов. Има си отделни гайдове ако не ти стане така за Ати и Невидя. Чичко гугел.

Хм, имаше една тема, но сега нещо не мога да я намеря. Имаше си гайдове. Включваш и двата кабела, правиш така че да има звук за по лесно на целения жак направо, като включиш тв аут кабела, рестартираш и би трябвало да го е засекло. Ако не го пускаш на сила, демек постоянно включвано. Ибираш си стандарт обикновено Пал-б, да клонира картината и би трябвало да си готов. Има си отделни гайдове ако не ти стане така за Ати и Невидя. Чичко гугел.

Може ли на български? :blink: Иначе Nvidia е картата. Притеснява ме това, че като трябвам да вкарам кабела за звука в PC-то тонколоните ми огасват. :sayjin :bgrin: И всеки път трябва да смянам кабели?! :blink:

Охххх, моля ви се помагайте! Направих всичко както е описано тук - http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/ и качеството е ужасно. Почети безцветно с някакви лилави нюанси. На какво може да се дължи. Всичко мисля, че е включено както трябва. С най-новите кодеци не знам дали да пробвам, защото всичко е доста по-сложно! Офф цял следобед се занимаваме и ако всичко е била за тази картина... :angry:

• 2 weeks later...

Ако си подкарал картина на телевизора но е кофти качество, може да се окаже че кабела, телевизора или видеокартата са кофти :( Аз имам същия проблем, като на единия телевизор всичкое ок , но на другия предава чернобяло и понякога се оправя на цветно, но немога да разбера защо е така. :(

Ако си подкарал картина на телевизора но е кофти качество, може да се окаже че кабела, телевизора или видеокартата са кофти :( Аз имам същия проблем, като на единия телевизор всичкое ок , но на другия предава чернобяло и понякога се оправя на цветно, но немога да разбера защо е така. :(

Проблема е в кабела, лоша синхронизация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...