NeRoX Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Днес с баща ми ще се мъчим да ги свържем. Взел е такъв кабел -> http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=13013. Инетересува ме после какво трябва да се направи след като се свърже? Софтуер? Някакви съвети, предложения? Абе нека, който е минл през това да сподели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Хм, имаше една тема, но сега нещо не мога да я намеря. Имаше си гайдове. Включваш и двата кабела, правиш така че да има звук за по лесно на целения жак направо, като включиш тв аут кабела, рестартираш и би трябвало да го е засекло. Ако не го пускаш на сила, демек постоянно включвано. Ибираш си стандарт обикновено Пал-б, да клонира картината и би трябвало да си готов. Има си отделни гайдове ако не ти стане така за Ати и Невидя. Чичко гугел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Хм, имаше една тема, но сега нещо не мога да я намеря. Имаше си гайдове. Включваш и двата кабела, правиш така че да има звук за по лесно на целения жак направо, като включиш тв аут кабела, рестартираш и би трябвало да го е засекло. Ако не го пускаш на сила, демек постоянно включвано. Ибираш си стандарт обикновено Пал-б, да клонира картината и би трябвало да си готов. Има си отделни гайдове ако не ти стане така за Ати и Невидя. Чичко гугел. Може ли на български? Иначе Nvidia е картата. Притеснява ме това, че като трябвам да вкарам кабела за звука в PC-то тонколоните ми огасват. И всеки път трябва да смянам кабели?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Има едни разклонителчета за жакове, стотинки са, вкарваш го в РС-то и излизат 2 женски за тонколонките и за ТВ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Охххх, моля ви се помагайте! Направих всичко както е описано тук - http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/ и качеството е ужасно. Почети безцветно с някакви лилави нюанси. На какво може да се дължи. Всичко мисля, че е включено както трябва. С най-новите кодеци не знам дали да пробвам, защото всичко е доста по-сложно! Офф цял следобед се занимаваме и ако всичко е била за тази картина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ако си подкарал картина на телевизора но е кофти качество, може да се окаже че кабела, телевизора или видеокартата са кофти Аз имам същия проблем, като на единия телевизор всичкое ок , но на другия предава чернобяло и понякога се оправя на цветно, но немога да разбера защо е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 След като сложих най-новите драйвери всичко се оправи. Има леки смущения, но казват, че това си е от кабелите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Ако си подкарал картина на телевизора но е кофти качество, може да се окаже че кабела, телевизора или видеокартата са кофти Аз имам същия проблем, като на единия телевизор всичкое ок , но на другия предава чернобяло и понякога се оправя на цветно, но немога да разбера защо е така. Проблема е в кабела, лоша синхронизация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.