HERRO Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 какво щте кажете за toyota celica моделите до 94 година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Супер са , ама са стари, редки и като такива части или няма, или има само турски, или са ужасно скъпи. Ориентирай се към по-новата, или към хонда прелюд Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Имах до преди 1 година Тойота Селика 2002-ра година, взех я на 80 000 километра и мога да ти кажа не е работа да си купиш спортна кола 2-ра употреба, защото трябва да ти е ясно предишните собственици, че са изцеждали до край силите на колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Не мога да се ориентирам точно в годините,но баба ми кара Toyota Celica модела преди най-новата.Добра кола е,но ми е тясна .Относно поддръжката-доволна е от колата.Здрава е,зимата си пердаши без проблем.Не знам да е правила някъкви големи ремонти-само обичайното.Ремъци,масла,филтри и т.н. консумативи Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeblack Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 аз карам в момента toyota celica 2.0 gti 115kw 94 година ,не е за подценяване все пак е печелила светония рали шампионат 93 година, много добър автомбил ако събера повечко кинти бих си купил версията 4х4 на carlos saints части има и не са по скапи от останалите в този клас -който е решил да си вземе няма да съжалява Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycores Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Аз имам Celica 2002 - на бая киломентри я зех и вече почти година я карам без да съм сменил нищо по нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.