artilerist Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 здр.обръщам се към всички. имам проблем с хардът,при форматиране под windows заспива на 51% и немърда повече. опитах да преинсталирам и хардът остана така. И имали решение на проблемът ми освен с нов? блогодаря на всички отзовали се предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 отиваш в сайта на производителя и си сваляш софт за него, след което му пускаш един скен (дълъг тест за предпочитане). ако не открие грешки и нямаш някаква кой знае колко важна информация му направи едно зануляване. друга причина, която се сещам е цд-ром да не чете нещо от диска с уина както трябва и затова да забива. скоро и моя хард се беше прецакал по същия начин от токовите удари и не можех да кача нито една ОС било то уин или линукс. последва зануляване и се ооправи :> дано съм ти бил от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 едва ли е от сидито. всичко в компа е чисто ново освен харда и видеото. те са ми от старият комп. ще пробвам с това зануляване и дано да се оправи. Блогодря ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Въпросният хард отказ напълно. Та онзи ден си купиш чисто нов. plees close topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.