spot_ex Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Въпросът е там, че Форделината ми подлакътник няма (говоря за онова меко и приятно нещо между гърбовете на двете предни седалки). Най-вероятно заради ЕГН-то. А по-новите и не чак толкова новите коли имат. И като седна в чужда кола подлакътникът ми се явява една много хубава изненада. Който е свикнал не може да го отрече. Та - от къде да си взема? Проверих на руския шоп, има за по 15-20 кинта, ама ми изглеждат афиф ралта. Някой да има идея за нещо по-стабилно? И въобще стабилно ли е или въобще не може да се сравнява с оригиналния? Мнения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Един приятел си монтира на Ауди 80. Точно такъв от Руския шоп. Малко трудно беше монтирването, но след тва облагата е невероятна. И той си пада с тежка ръка (едричък) и още е здраво туй нящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 Един приятел си монтира на Ауди 80. Точно такъв от Руския шоп. Малко трудно беше монтирването, но след тва облагата е невероятна. И той си пада с тежка ръка (едричък) и още е здраво туй нящо. Какви са били трудностите, да знам за какво да се готвя? Пробивал ли е нещо, допълнителни захващания или просто наместване? Защото този, който гледах аз, просто се поставяше, без винтове, дупчене или други от сорта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Колега, не се излагай с тези шитове от руския пазар. Бати и боклуците където са и селско стой Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 А провери ли в Автостринта с/у Старческия дом на Коматевско шосе? Там също има избор на подлакътници по евтини, по скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 един приятел си монтира подлакътник от руския по-точно аз му го монтирах и стана повече от добре и монтажа го напрахиме за има няма 10тина минути говоря за фиат браво , там мястото е ограничено и пак стана повече от добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Погледни как се захваща на барчето и дали имаш достатъчно място, за да се предвижват плавно седалките. Инак си е благинка, но гледай да не е шаренко Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Ходих, гледах, мерих, слагах.. Обаче нищо не си харесах, всичките бият на "голф 3 с mp3" В Автоспринта имаше доста, на руския ги имаше същите, но с по 10 лева по-евтини. Обаче всичките много "рейсинг" го дават - половината хромирани, другите от карбон, едни Истествени кожи.. Май се разобедих Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 а защо не пробваш да си намериш от друга кола , морги ала бала, знам ли , и след това си го претапицираш за 10 лв ли там колко ще ти вземат и си супер стига да ти намериш от друга кола , някой който ще ти стане на Фордалината Иначе за удобен е супер, особенно за хора с дълги ръце като моите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.