sek800 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Кажете какво ви е ТВ-то!Мойто е Sony KV-21T3.Кара вече 11 години и е перфекно!Всичко бачка по реда си.Sony RulZZZ :smile: Сега смятам да си взимам Sony KDL-32D3000!И той много ме кефи! Сега стига съм приказвал - Ваш ред е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 NEO 21 инча на 3 години което не е лошо - плоско, хубав кинескоп добра картина вади, но в сравнение с другия 14 годишен Sharp нищо не представлява - Вълшебна картина много живи цветове не знам как са го направили, но с изключение на дистанционото (което сън изпускал само аз 100-тина пъти) всичко е ОК, нито цветовете са мръднали а пък като му погледнеш картината си оправдава и името - виждал съм 15 инчови монитори от неговото време които нито на цветовете нито на острота на картината могат да му стъпят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Ха ние имаме един филипс 1992г. модел и не смятаме да си взимаме друг просто не си заслужава, ако паднат кинти сигурно ще отидат за едно 19" лсд за компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 SAMSUNG CW-29Z306VB Имаме го вече повече от година, мога да твърдя най-добрия СRT телевизор. Уникална картина, говорителите са изключително добри, много добре се справят с ниските честоти. Просто Samsung! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Имам чувството, че някаде след 2000 година качеството на повечето стоки спадна рязко обикновенно черната техника особено нисък и среден клас я правят да си изкара гаранцията и още 1-2 години прастмасата е видимо по-тънка и имам чувството, че от всичко пестят материяли само стоките от по-висок клас пазят накакво качестово особено съм разачорован от новите Sharp мислех когато си взимах нео-то да взема пак Sharp обаче за нищо не ставаха или поне с нищо не превъзхождана телевизара който взех въпреки, че са 50% по скъпи. Ако си взимам телевизир пак ще е с тръба просто не си заслужава да хвърля 2 бона отгоре лсд за да докарам качеството на црт-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Просто Samsung! ... просто боклук (тая марка не мога да я понасям, въпреки че 1/3 от нещата в къщи са такива ... а именно - боклуци) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09030060 Прекрасен телевизор много е добър за парите си..Прекрасна картина и звук...Имам и 2-два телевизора Sony..От 1991-година май.Каква пара бяха тогава..Единият е 14-15 инча , а другия 21-22 май.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Незнам!Моята слабост си е Сони!Да ви кажа баба има един Crown и си го взе преди 1 година има няма и никога няма да изкара картина като сонито!Все пак маркотово си е марково-Сонито пак казвам е на 11 години и е невероятен телевизор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Ние имаме един Деу дето вече маи мина десетата си годишнина и въпреки че тая марка не е нищо особено до ся не е правил проблеми за толкова години и си бачка доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Аде и аз да се разпиша в тази тема Какво да ви кажа -У нас телевизорите ги правим на туршия. Не съм голям фен на определна марка. Имаме 3 бр-21инчови като 2-та са на по 12години,а третият Нео на 1година. Имаме и 1малко сони,което използваме, когато ходим на почивка. Последно,купихме скоро ,преди 6 месеца един 29 инчов DAEWOO и той мамка му и късмет се развали на 30 декември и го дадохме за ремонт. Тези DAEWOO са голями дървета според мен , съжалявам,че го купихме.Бях се наточил на един 29" PHILIPS, но го нямаше в наличност в Пловдив в Техномаркета та взехме това дърво-DAEWOO-то. Ама карай да върви сега събирам пари за плазма,пък ще видим какъв късмет ще имам с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalisto Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 и аз имам Daewoo 29" 100Hz и съм много доволен прекрасна картина , и sharp lc32X20Е http://sharpbg.com/index.php?productID=244 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 аз си имам един PHILIPS 24 Inch. matchline. телевизорът е правен по поръчка от бащами. ползваме го 7/8 години без никакъв проблем. има вградено стъпало 5.1 ,картина в картина и функция за монитор. и като цяло ел. уредите в къщи са PHILIPS. просто съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 ето го моя телевизор от 3-4 месеца го имам и съм много доволен Sony и има една функция която много ме кефи на пук на ЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 моя е този http://www.amazon.com/Panasonic-TC-26LX70-...l/dp/B000OOEKF8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Philips 32" LCD ; Philips 26" LCD ; SONY 29" CRT и SONY 40D3000 - страхотна картина понеже си има вграден DVB-C и си гледкаш цифрова TV без грижи и БЕЗ ДА ПЛАЩАШ Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 metz sumatra sf100hz 28 inch. невероятен немски телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 DIAMOND PRO®91TXM http://www.mitsubishi-electric.com.au/PROD...ORS/Dp91txm.htm Вече 5-6 години съм с него Едит: Какъв pci тунер ще ми препоръчате за цифровите телевизии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Едит: Какъв pci тунер ще ми препоръчате за цифровите телевизии? Тунер си търси или Филипс или Асус!Аз имам един Филипс и дава много добре с Булсат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerak Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Вкъщи съм Sony 32KDL-S3020 хубав телевизор с DVB-C тунер.Не плащаш за цифровата телевизия,доскоро пък се гледаше и Макспака без пари.Само да видем докога ще е авантата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 JVC LT-32A80ZU Много добре си работи машинката :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Велико Търново 882 -перфектен тел. закупен през миналия век.досега си работи като пушка с немски кинескоп.За първи път смених един транзистор на високто преди 2 дена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Sharp с trinitron кинескоп, Made in Japan - закупен 92ра или 93та, до сега няма след от износване Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Samsung & Sharp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Sony LCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Samsung 21' crt със стикер Globe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.